Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječanka od odljeva trudničkih trbuha pravi ukrasne lampe!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
america
Ukupno postova: 96
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.04.2009. 14:25 
Naslov: Bad ! Re: Osječanka od odljeva trudničkih trbuha pravi ukrasne lampe!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Meni je ovo morbidno...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.04.2009. 14:36 
Naslov:  

da, upravo tako ... morbidno i kreepy i bolesno.

mogu osim lampi napraviti zdjele za voce.

ili tamo gdje je trbuh, moze biti zdjela za gulas, i u dvije sise staviti dvije vrste salate.

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.04.2009. 1:12 
Naslov:  

hahahahahah...pa šta žena priča gluposti...kakav trudnički trbuh kad roda donosi dijete...uopće mi se ne sviđa na taj način lagat djeci i govorit da je izašlo iz mame...

Ukupno postova: 1
Post Postano: 28.04.2009. 21:51 
Naslov:  

Elena_Os je napisao/la:
Pala mi je na pamet ona rodilja Hanča ili kako se već zove, sa 18 potomaka..auuu,al' bi kod njih bilo lampi.. Very Happy
ma dosta mi je bilo pročitati cirkoni u trudničkom otisku, odmah je jasno tko su mušterije.. samo ne znam jel bolje plašiti dijete takvim otiskom u njegovoj sobi ili staviti u dnevnu pa da recimo za nekim objedom kućne prijatelje hipnotiziraš svjetlećim sisama.. Very Happy

ako netko nema kreativnih ideja, neka se ne javlja bolje, ovakvi komentari zaista nisu primjereni

Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 28.04.2009. 22:24 
Naslov:  

muka je napisao/la :
Elena_Os je napisao/la:
Pala mi je na pamet ona rodilja Hanča ili kako se već zove, sa 18 potomaka..auuu,al' bi kod njih bilo lampi.. Very Happy
ma dosta mi je bilo pročitati cirkoni u trudničkom otisku, odmah je jasno tko su mušterije.. samo ne znam jel bolje plašiti dijete takvim otiskom u njegovoj sobi ili staviti u dnevnu pa da recimo za nekim objedom kućne prijatelje hipnotiziraš svjetlećim sisama.. Very Happy

ako netko nema kreativnih ideja, neka se ne javlja bolje, ovakvi komentari zaista nisu primjereni

ova ideja je jednako kreativna kao i soljenica u obliku (odljevu) kurca koji je napravio to djete

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 28.04.2009. 23:12 
Naslov:  

Zašto ne pravi pepeljare ili koševe za otpatke, eto te branda, brenda ili prepoznajnice.

zvijeda
Ukupno postova: 2
Post Postano: 01.05.2009. 0:16 
Naslov:  

pa dajte ljudi, ne budite toliko primitivni, kakve vi gluposti pričate! ja sam osobno majka dvoje djece, i šteta što toga nije bilo onda... naime, voljela bih imati sada takvu uspomenu... ali tko zna možda jednog dana kad treće dođe, ćemo imati. ideja je odlična.
pozdrav

pop-ap-teta

Ukupno postova: 324
Post Postano: 01.05.2009. 23:03 
Naslov:  

svaka uspomena, pa i najmanja mi je vrlo draga, na svako moje djete. kao majka pozdravljam ovu inovativnost, tko voli ovako sto i zeli ovakvu uspomenu, to je lijepo. meni je draga uspomena sa svakog ultrazvuka kojeg smo radili i gledati svoju nerodjenu bebu kako raste.

ps. isto tako mislim da je nick jedan iz mase lijepo rekao, kome se svidja ok, kome ne ne...opet ok Smile

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 02.05.2009. 14:49 
Naslov:  

zvijeda je napisao/la:
pa dajte ljudi, ne budite toliko primitivni, kakve vi gluposti pričate! ja sam osobno majka dvoje djece, i šteta što toga nije bilo onda... naime, voljela bih imati sada takvu uspomenu... ali tko zna možda jednog dana kad treće dođe, ćemo imati. ideja je odlična.
pozdrav

Ja nisam majka, nego otac, pa mislim da je ovo budalaština. Tvoja je stvar što se nisi sjetila da napraviš svoj odljev trbuha, kila gipsa je 10kn, ja imam odljeve ruku moje djece za svaki rođendan i to je nama, mojoj obitelji zanimljivo, ne znam što bi to bilo zanimljivo nekome drugom osim moje obitelji, to je intimna stvar.

Skoči u forum: