Autor |
Poruka |
mimin Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno
|
halo sharon, halo tatamata jel to istina? javite mi šta se to zbiva kod vas.jal su se vaši najeli ludih gljiva.?
ma nisu šalim se.
tata sanader rekao đapiću dosta je sranja. pušiš po svim anketama. ja čak plačao i lažne ankete po ostv i slavonskom domu a ni to ti ne pomaže.marš s političke scene dosta je bilo. a priča se da su i sponzori odustali od gubitnika.
zbogom đapiču. šmrc... |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Nema druge nego da se sharon i ja kandidiramo  , sharon naravno kao nezavisna kandidatkinja...a, šta je tu je ak se mora, mora  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
puckooo Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
more sve samo da nije onaj glavas i njegova dica |
|
|
|
|
 |
scero Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno
|
prve vijsti o tome su bile na indexu i u jutarnjem koji su sve samo ne glavasevi mediji |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Hoćeš reći za gosp. poduzetnika koji igra dobar šah.........
|
Novog predsjednika NK Osijeka!  |
|
|
|
|
 |
dibi Ukupno postova: 59 Spol:  Nebitno
|
Ako tako gledaš onda je Matković Đapićev posvojenik ili nešto još gore!Jer barem Glavaš svoju "djecu" podupire od početka i ako se mješa u sve kako neki tvrde, onda to radi izvan javnosti. Dok Đapić je toliko želio biti gradonačelnik da je sam smjenio svog "posinka"!
|
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Eeee, taman sam se vratila s kratkog puta, kad doznam za svoju kandidaturu... Rekla sam ja da se ovdje može doznati dosta o sebi! Žao mi je Tata Mata ako se kandidiramo - morat ćemo u fajt kao konkurenti - a baš smo se lijepo slagali ovdje na forumu...
Šalu na stranu: oba kandidata su dobra, dio su iste ekipe koja je gradila u svojem mandatu i meni je o.k. i jedan i drugi. Koji od njih - za mene to ne mijenja odluku. Ta ekipa ima moj glas jer je puno napravila u gradu. Ostali jako lijepo pričaju, ali pomaci na ulicama se vide otkad je ekipa HSP došla na vlast. To ne može nitko osporiti. Zaslužuje još jednu priliku od građana. Ostali se tu vrte već skoro 2 desteljeća, u raznim varijantama i imali su prilika i prilika uvjeriti nas u vlastite dobre namjere prema ovom gradu, ali nekako djela nisu pratila riječi. Već sam rekla da grad dobija sliku uređenosti tek u zadnje 3-4 godine poslije dugog poslijeratnog perioda. |
|
|
|
|
 |
porto
Ukupno postova: 116 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Budimo realni ! Buahahahaha |
|
|
|
|
 |
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol:  Muško
|
Izgubio je nacionalnu razinu zbog Osijeka, sad još jedino Osijek ostaje da opravda svoju političku egzistenciju. Kao što vidimo, sve je manje manevarskog prostora, jer su i osječani skontali da krepana riba sada smrdi cijela. O strahu od Glavaša, i njegove ruke, rodila se paranoja, iako to valjda bolje znaju ljudi koji to tvrde. Izbori kod nas nikad nisu realno stanje stvari, jer su ljudi ČUDNI, kao u pomaganju jedni drugima - čak da ga nahraniš i napojiš, on ti obeća da će ti doći pomoći npr. betonirati deku, jer ti je na kraju krajeva dužan, i onda ne dođe...tako i stranke i strančice. Lopovi trenutno u društvu imaju velik ugled |
|
|
|
|
 |
mimin Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno
|
vidim sharon da imaš potencijala za politiku.fino si ti to napisala i rekla kao prava političarka.a sad hoće li ti raja povjerovati to je druga stvar. u svakom slučaju ako se kandidirate i ti i tatamata bolje ćete proći od đaponje i matana. a ak mi nešto dobro ponudite (zna se) možda dobijete i moj glas,ha,ha.mala šala.
žao mi je tog matkovića što je u takvoj stranci kakva je sada. mislim da ni on više ne može promjeniti javno mijenje, pa tako ni pobjediti.izgubiće izbore i politički kredibilitet.bolje bi mu bilo da otepe đaponju i da se priprema za parlamentarne izbore koji će biti vrlo brzo. |
|
|
|
|
 |
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
Vrdoljak je poceo pricati po Gradu kako ce HDZ stati iza HDSSB-a i HNS-a buduci da je Glavas spasio vladu na izglasavanju proracuna.
E sad, tko je donio odluku o promjeni kandidata? U svakom slucaju Ljucu vise necemo tako cesto gledati  |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Postoji li zakon koji bi određenim političarima doživotno zabranio bavljenje politikom i pojavljivanje u javnosti? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
a nemogu sada vrtiti spotove kada im je glavni protagonist nakon ni tjedan dana provedenih s njima završio na psihijatriji, mislim žao mi je kečkeša ali trebao je znati da nije u šoldima sve....
da je panika nastala kada su vrdoljak i lovokovička zajedno sa bubalom izašli, to je bilo očigledno koliko su na razne načine to portretirali i prebacivati pažnju sa troje mladih i uspješnih na njihove stranačke čelnike isl. |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
 |
more456 Ukupno postova: 199 Spol:  Nebitno
|
Sve odluke bitne za Osijek donose se u saborskom bifeu. Glavaš održava Sanadera na vlasti podržavajući neke sramotne Sanaderove odluke. Za uzvrat Sanader je povukao Đapića. I projekt Vrbošić dogovoren je u saborskom bifeu (podrška SDP-a).
Nadam se da će svi javni službenici glasovati protiv kandidata HDSBB-a ( HSP-a i HSLS-a) na svim razinama, jer su zahvaljujući glasovima saborskih zastupnika HDSBB-a (HSP-a i HSLS-a) ostali sa smanjenim pravima. |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hoćeš reći za gosp. poduzetnika koji igra dobar šah.........
|
Novog predsjednika NK Osijeka!
|
sa 35 godina tebi je kriterij za biranje gradonacelnika nk osijek, zalosno, stvarno zalosno |
|
|
|
|
 |
 |
|