Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mimin
Ukupno postova: 44
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.04.2009. 23:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

halo sharon, halo tatamata jel to istina? javite mi šta se to zbiva kod vas.jal su se vaši najeli ludih gljiva.?

ma nisu šalim se.

tata sanader rekao đapiću dosta je sranja. pušiš po svim anketama. ja čak plačao i lažne ankete po ostv i slavonskom domu a ni to ti ne pomaže.marš s političke scene dosta je bilo. a priča se da su i sponzori odustali od gubitnika.
zbogom đapiču. šmrc...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 05.04.2009. 0:03 
Naslov:  

Nema druge nego da se sharon i ja kandidiramo Smile, sharon naravno kao nezavisna kandidatkinja...a, šta je tu je ak se mora, mora Smile

Ukupno postova: 26
Post Postano: 05.04.2009. 0:17 
Naslov:  

more sve samo da nije onaj glavas i njegova dica

scero
Ukupno postova: 82
Post Postano: 05.04.2009. 4:43 
Naslov:  

Angelium je napisao/la:
Ma joj gledam vijesti STV-a i kaže voditeljica, prvo je Đapić demantirao to a sad kao ozbiljno razmišlja o tome. A gdje je snimljena ta izjava da demantira ili ne? nema. Sve mi više smrdi da je to još jedna Glavaševa podvala. Vidi čovjek da mu nema spasa... Ne znam, pričekajmo sutra ali sve mi se to čini kao još jedna Glavaševa spačka... Na kraju krajeva on je i majstor za takve stvari. Ne bi me čudilo da pred izbore ne opali kako je u smrtnom stadiju raka mozga i da mu je posljednja želja da njegov HDSSB- napokon zauzme grad, jer jedinoonimogu... Iznaju... Šmrc... Ne znam vidjet ćemo sutra ali ja Glavašu ne vjerujem ni da kaže damora disat zrak kako bi ostao živ... A ni njegovim medijima...

prve vijsti o tome su bile na indexu i u jutarnjem koji su sve samo ne glavasevi mediji

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.04.2009. 7:48 
Naslov:  

mija je napisao/la :
Hoćeš reći za gosp. poduzetnika koji igra dobar šah.........
Osječanin je napisao/la:
E sad definitivno glasam za HSP!

Novog predsjednika NK Osijeka! osijek031.com smile

dibi
Ukupno postova: 59
Post Postano: 05.04.2009. 8:15 
Naslov:  

Ako tako gledaš onda je Matković Đapićev posvojenik ili nešto još gore!Jer barem Glavaš svoju "djecu" podupire od početka i ako se mješa u sve kako neki tvrde, onda to radi izvan javnosti. Dok Đapić je toliko želio biti gradonačelnik da je sam smjenio svog "posinka"!
puckooo je napisao/la:
more sve samo da nije onaj glavas i njegova dica

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.04.2009. 8:53 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
Nema druge nego da se sharon i ja kandidiramo Smile, sharon naravno kao nezavisna kandidatkinja...a, šta je tu je ak se mora, mora Smile

Eeee, taman sam se vratila s kratkog puta, kad doznam za svoju kandidaturu... Rekla sam ja da se ovdje može doznati dosta o sebi! Žao mi je Tata Mata ako se kandidiramo - morat ćemo u fajt kao konkurenti - a baš smo se lijepo slagali ovdje na forumu...
Šalu na stranu: oba kandidata su dobra, dio su iste ekipe koja je gradila u svojem mandatu i meni je o.k. i jedan i drugi. Koji od njih - za mene to ne mijenja odluku. Ta ekipa ima moj glas jer je puno napravila u gradu. Ostali jako lijepo pričaju, ali pomaci na ulicama se vide otkad je ekipa HSP došla na vlast. To ne može nitko osporiti. Zaslužuje još jednu priliku od građana. Ostali se tu vrte već skoro 2 desteljeća, u raznim varijantama i imali su prilika i prilika uvjeriti nas u vlastite dobre namjere prema ovom gradu, ali nekako djela nisu pratila riječi. Već sam rekla da grad dobija sliku uređenosti tek u zadnje 3-4 godine poslije dugog poslijeratnog perioda.

porto

Ukupno postova: 116
Post Postano: 05.04.2009. 9:00 
Naslov:  

Budimo realni ! Buahahahaha

chager
Ukupno postova: 389
Post Postano: 05.04.2009. 9:01 
Naslov:  Re: Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Izgubio je nacionalnu razinu zbog Osijeka, sad još jedino Osijek ostaje da opravda svoju političku egzistenciju. Kao što vidimo, sve je manje manevarskog prostora, jer su i osječani skontali da krepana riba sada smrdi cijela. O strahu od Glavaša, i njegove ruke, rodila se paranoja, iako to valjda bolje znaju ljudi koji to tvrde. Izbori kod nas nikad nisu realno stanje stvari, jer su ljudi ČUDNI, kao u pomaganju jedni drugima - čak da ga nahraniš i napojiš, on ti obeća da će ti doći pomoći npr. betonirati deku, jer ti je na kraju krajeva dužan, i onda ne dođe...tako i stranke i strančice. Lopovi trenutno u društvu imaju velik ugled

mimin
Ukupno postova: 44
Post Postano: 05.04.2009. 9:37 
Naslov:  

Sharon je napisao/la:
TataMata je napisao/la:

Eeee, taman sam se vratila s kratkog puta, kad doznam za svoju kandidaturu... Rekla sam ja da se ovdje može doznati dosta o sebi! Žao mi je Tata Mata ako se kandidiramo - morat ćemo u fajt kao konkurenti - a baš smo se lijepo slagali ovdje na forumu...
Šalu na stranu: oba kandidata su dobra, dio su iste ekipe koja je gradila u svojem mandatu i meni je o.k. i jedan i drugi. Koji od njih - za mene to ne mijenja odluku. Ta ekipa ima moj glas jer je puno napravila u gradu. Ostali jako lijepo pričaju, ali pomaci na ulicama se vide otkad je ekipa HSP došla na vlast. To ne može nitko osporiti. Zaslužuje još jednu priliku od građana. Ostali se tu vrte već skoro 2 desteljeća, u raznim varijantama i imali su prilika i prilika uvjeriti nas u vlastite dobre namjere prema ovom gradu, ali nekako djela nisu pratila riječi. Već sam rekla da grad dobija sliku uređenosti tek u zadnje 3-4 godine poslije dugog poslijeratnog perioda.
vidim sharon da imaš potencijala za politiku.fino si ti to napisala i rekla kao prava političarka.a sad hoće li ti raja povjerovati to je druga stvar. u svakom slučaju ako se kandidirate i ti i tatamata bolje ćete proći od đaponje i matana. a ak mi nešto dobro ponudite (zna se) možda dobijete i moj glas,ha,ha.mala šala.

žao mi je tog matkovića što je u takvoj stranci kakva je sada. mislim da ni on više ne može promjeniti javno mijenje, pa tako ni pobjediti.izgubiće izbore i politički kredibilitet.bolje bi mu bilo da otepe đaponju i da se priprema za parlamentarne izbore koji će biti vrlo brzo.

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 05.04.2009. 10:06 
Naslov:  

Vrdoljak je poceo pricati po Gradu kako ce HDZ stati iza HDSSB-a i HNS-a buduci da je Glavas spasio vladu na izglasavanju proracuna.
E sad, tko je donio odluku o promjeni kandidata? U svakom slucaju Ljucu vise necemo tako cesto gledati Smile

Anastazija
Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.04.2009. 10:11 
Naslov:  

Postoji li zakon koji bi određenim političarima doživotno zabranio bavljenje politikom i pojavljivanje u javnosti?

Ukupno postova: 207
Post Postano: 05.04.2009. 10:48 
Naslov:  

morgan je napisao/la:
muvifrik je napisao/la:
znači, nećemo viditi đapić spotove? osijek031.com smile

jest, dobro si to rekao....džaba baciše pare,angažiraše ekipu iz Srbije..jedino da se nekako namontira tuđa glava na njegovo tijelo. al trebal obi nać čovjeka koji bi pristao da tako ugrozi svoj dobar izgled....

a nemogu sada vrtiti spotove kada im je glavni protagonist nakon ni tjedan dana provedenih s njima završio na psihijatriji, mislim žao mi je kečkeša ali trebao je znati da nije u šoldima sve....

da je panika nastala kada su vrdoljak i lovokovička zajedno sa bubalom izašli, to je bilo očigledno koliko su na razne načine to portretirali i prebacivati pažnju sa troje mladih i uspješnih na njihove stranačke čelnike isl.

Ukupno postova: 199
Post Postano: 05.04.2009. 11:05 
Naslov:  Re: Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Sve odluke bitne za Osijek donose se u saborskom bifeu. Glavaš održava Sanadera na vlasti podržavajući neke sramotne Sanaderove odluke. Za uzvrat Sanader je povukao Đapića. I projekt Vrbošić dogovoren je u saborskom bifeu (podrška SDP-a).
Nadam se da će svi javni službenici glasovati protiv kandidata HDSBB-a ( HSP-a i HSLS-a) na svim razinama, jer su zahvaljujući glasovima saborskih zastupnika HDSBB-a (HSP-a i HSLS-a) ostali sa smanjenim pravima.

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Post Postano: 05.04.2009. 12:03 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la :
mija je napisao/la :
Hoćeš reći za gosp. poduzetnika koji igra dobar šah.........
Osječanin je napisao/la:
E sad definitivno glasam za HSP!

Novog predsjednika NK Osijeka! osijek031.com smile

sa 35 godina tebi je kriterij za biranje gradonacelnika nk osijek, zalosno, stvarno zalosno

Skoči u forum: