Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a]

Osijek

Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a]

Odlukom Gradskog poglavarstva od sutra besplatan prijevoz vozilima GPP-a imaju svi učenici i studenti s prebivalištem ili boravištem u gradu Osijeku. Učenici i studenti na šest GPP-ovih prodajnih mjesta mogu dobiti zamolbu koju ovjeravaju u školskoj referadi, prilažu joj dokaz o prebivalištu ili boravištu te plaćaju samo inicijalnih 20 kuna za troškove izrade beskontaktne karte, tzv butre. Školarci koji već otprije imaju butru moraju samo besplatno produžiti njeno trajanje s tim da će učeničke karte vrijediti do 30. lipnja, a studentske do 31. srpnja, dakle do kraja nastavnih godina.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- dogradnja škole u Briješću trebala bi započeti ove jeseni
- na površinu izbio još jedan osječki skandal. Damir Junušić živi u gradskom stanu a ima pansion od 400 kvadrata
- vrijeme sutra: pretežno oblačno i nešto toplije

Osječka televizija - Vijesti, 31.03.2009.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.
za one koji imaju studentsku butru - potrebno je donijeti kopiju osobne i mjesečna će vam biti produžena do 31.7.
Ne treba potvrda iz referade ili???
Netko zna? Mrzim gubiti vrijeme u redovima bez razloga.
100% samo fotokopija osobne i na remizu
Hvala, legice :)
ah već vidim kako ću lijepo provesti sutra par sati na gajevom.... aj sada barem znam šta mi sve treba za to
ne možeš na gajevom dobiti to produženje, samo remiza
cekaj malo...sad sam zbunjena. :?
prvo sam cula da na tu besplatnu kartu imaju pravo samo studenti sa podrucja osijeka. ja naime nisam iz osijeka (studiram u os vec 4 godine, a ako bog da jos bi toliko), ali imam prijavljeno boraviste. dakle to znaci da i ja imam pravo na to. jelte!?!? iako ne glasam ovdje... :)
ma milina!!!
u remizu???? a daaaaaaaaj... gajev mi je 2 min od faxa...neda mi se sad još i do remize...pa tam rade sam do 13h...
pa prema tome onda i izv. studenti mogu imati besplatni prijevoz???
Ma to je prvo travanjska sala...
pa samo remiza
a mislimd a vanjski moraju donijeti neku potvrdu o prebivalištu-boravištu

to njih pitajte
malecka

u remizu???? a daaaaaaaaj... gajev mi je 2 min od faxa...neda mi se sad još i do remize...pa tam rade sam do 13h...

ja sam produzio u jagerovoj!
a ja kao imam vremena stajati tamo 2 h u redu o jebemti organizaciju GPP-a
rock1

malecka

ja sam produzio u jagerovoj!

ja htjela danas na gajevom i krepo im komp -.-
grozno...jučer sam bila u jegerovoj...red za poludit...odem na gajev trg...tamo čekam i čekam i čekam i čekam...i rikne im sustav!!! odem kasnije opet u jegerovu...red opet, naravno...misliš..ajde dobro, valjda ce se smilovat pa možda malo produžit radno vrijeme jer ne radi na gajevom fucking komp, ma kakvi...došlo 7 sati, počeli se i derat na nas...prijetit policijom..užas živi!!!

Re: Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a

LoL, ko tu koga jebe? Besplatan prijevoz za studente i učenike s područja Osijeka je otišao nauštrb onih koji to nisu pa je tako mjesečna poskupila za nekih 20ak kn... Kako to onda može biti BESPLATAN PRIJEVOZ(?) ako to građani plačaju?
GPP je stoka i banda lopovska, gamad i ljudski šljam.

Re: Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a

MegaSmrT

LoL, ko tu koga jebe? Besplatan prijevoz za studente i učenike s područja Osijeka je otišao nauštrb onih koji to nisu pa je tako mjesečna poskupila za nekih 20ak kn... Kako to onda može biti BESPLATAN PRIJEVOZ(?) ako to građani plačaju?
GPP je stoka i banda lopovska, gamad i ljudski šljam.

Nije to do GPP-a, sine, nije :)
OsijekNepokoreniGrad

Nije to do GPP-a, sine, nije :)

Ahahahha, i to sto kazes, slazem se. ;)

Tagovi