Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a]
Odlukom Gradskog poglavarstva od sutra besplatan prijevoz vozilima GPP-a imaju svi učenici i studenti s prebivalištem ili boravištem u gradu Osijeku. Učenici i studenti na šest GPP-ovih prodajnih mjesta mogu dobiti zamolbu koju ovjeravaju u školskoj referadi, prilažu joj dokaz o prebivalištu ili boravištu te plaćaju samo inicijalnih 20 kuna za troškove izrade beskontaktne karte, tzv butre. Školarci koji već otprije imaju butru moraju samo besplatno produžiti njeno trajanje s tim da će učeničke karte vrijediti do 30. lipnja, a studentske do 31. srpnja, dakle do kraja nastavnih godina.
- dogradnja škole u Briješću trebala bi započeti ove jeseni
- na površinu izbio još jedan osječki skandal. Damir Junušić živi u gradskom stanu a ima pansion od 400 kvadrata
- vrijeme sutra: pretežno oblačno i nešto toplije
cekaj malo...sad sam zbunjena.
prvo sam cula da na tu besplatnu kartu imaju pravo samo studenti sa podrucja osijeka. ja naime nisam iz osijeka (studiram u os vec 4 godine, a ako bog da jos bi toliko), ali imam prijavljeno boraviste. dakle to znaci da i ja imam pravo na to. jelte!?!? iako ne glasam ovdje...
ma milina!!!
grozno...jučer sam bila u jegerovoj...red za poludit...odem na gajev trg...tamo čekam i čekam i čekam i čekam...i rikne im sustav!!! odem kasnije opet u jegerovu...red opet, naravno...misliš..ajde dobro, valjda ce se smilovat pa možda malo produžit radno vrijeme jer ne radi na gajevom fucking komp, ma kakvi...došlo 7 sati, počeli se i derat na nas...prijetit policijom..užas živi!!!
Re: Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a
LoL, ko tu koga jebe? Besplatan prijevoz za studente i učenike s područja Osijeka je otišao nauštrb onih koji to nisu pa je tako mjesečna poskupila za nekih 20ak kn... Kako to onda može biti BESPLATAN PRIJEVOZ(?) ako to građani plačaju?
GPP je stoka i banda lopovska, gamad i ljudski šljam.
Re: Od sutra besplatni gradski prijevoz za sve učenike i studente s područja Osijeka [Vijesti OSTV-a
MegaSmrT
LoL, ko tu koga jebe? Besplatan prijevoz za studente i učenike s područja Osijeka je otišao nauštrb onih koji to nisu pa je tako mjesečna poskupila za nekih 20ak kn... Kako to onda može biti BESPLATAN PRIJEVOZ(?) ako to građani plačaju?
GPP je stoka i banda lopovska, gamad i ljudski šljam.