nekad tamo pored hnk, a par puta sam ga vidio na trgu...
je li on jedino meni jeziv? sa milijun starih, prljavih rekvizita nabacanih na njega i onom katonskom maskom klauna... i pjesme koje svira su obično tmurne i depresivne.
hvata me jeza svaki put kad prolazim pokraj njega.
Raja bivši rocker, sada svira uz Pantu i tako narodnjake,čudan je možda tako obučen ali bolje da radi ovako nešto ,i da ponekog zabavi nego da je totalno bez posla.
nekad tamo pored hnk, a par puta sam ga vidio na trgu...
je li on jedino meni jeziv? sa milijun starih, prljavih rekvizita nabacanih na njega i onom katonskom maskom klauna... i pjesme koje svira su obično tmurne i depresivne.
hvata me jeza svaki put kad prolazim pokraj njega.
E, jučer sam razmišljala o tome kad će se pojavit ovakav topic!!!
Mene ga je strah definitivno!!! Morbidno do jaja... imam feeling da ispod te maske ima treće oko ili barem rogove i da će ju sad svake sekunde stragnut i sve nas zaklat! A one igračkice što oko njega plešu na baterije... sigurna sam da po noći same izlaze iz kuće i rade kojekakve perverzije po gradu!
Ja sam ga neki dan vidjela bez maske kako ide i vuče te svoje rekvizite... nije strašan, ali je mutan lik, jeziv! Ja ga se bojim!!!! I s maskom i bez maske!
Jasno je da se ova rasprava razvila samo zato što je neki kreten davnih dana u popodnevnom terminu Hrt-a pustio slijedeći film (kratku seriju): http://www.imdb.com/title/tt0099864/
zahvaljujući "pomno" odabranom terminu, to su gledala sva djeca, pa sada više (i desetak godina poslije) ne mogu u klauna gledati bez straha.
zapravo nikad nisam ni gledao taj film (it), a ovaj klaun mi je svejedno nekako jeziv.
mislim, ne sumnjam ja daje on dobar čovjek. al ono. vata me jeza.
Felt u pravu si, sjećam se jako dobro te serije, premda sam bila mala. Taj klaun je jeo djecu il tak nešto...hehe...da da...moguće da od onda imam averziju prema klaunima.
sjećam se samo one scene u nekoj tuširaonici kad tuševi popi*de
i to mi je previše
e a svi koji su gledali tu seriju se sjecaju te scene. ja se isto samo toga sjecam i od tad imam je**n strah od klauna. pregrozni su mi.
pa nitko ko je normalan nije stalno nasmijsen. jedino psihopati. valjda!?!?
sjećam se samo one scene u nekoj tuširaonici kad tuševi popi*de
i to mi je previše
e a svi koji su gledali tu seriju se sjecaju te scene. ja se isto samo toga sjecam i od tad imam je**n strah od klauna. pregrozni su mi.
pa nitko ko je normalan nije stalno nasmijsen. jedino psihopati. valjda!?!?
jos ce nam gradom poceti setati i pantomimicari ... mislim ... ja sam stvarno tolerantna osoba i nista mi ne smeta, ali sto je previse je previse.
Pa... meni ne bi smetalo da imamo štangu nasred trga i da polugole žene plešu oko nje, albi se sigurno našo neko kombi smetalo. toje svar ukusa, mislim. meni, a vjerujem i drugima, je taj čovjek samo malo jeziv(o obučen, svira neku morbidnu malo glazbu i tak).
ne sumnjam ja da je on dobar čovjek i ne želim mu nikakvo zlo.
Ja ga se ne bojim ali nisam ni oduševljena kada ga vidim.. to odjelo mu je katastrofa i sve one pizdarije načičkane po njemu jednostavno su mi odbojne.. a tek ona plastična maska na licu... ne znam.. nije mi drag..
isuseeeee božeeee pa ja se stravično bojim, ali doslovno BOJIM klaunova, i btw lik je zbilja jeziv uf. Izgleda da su mi ostale traume iz djetinjstva od one mini serije IT, katastrofa, i sad kad se sjetim me hvata strah uf uf
Hehe.. IT je zakon
Ja misLiLa za tog kLauna da je neki tip, ono, mLad reLativno, a ono to neki stariji čovjek, vidiLa ga kad je masku skidao
Ehh i vi se svega bojite.. moja Legica se baLona boji