Autor |
Poruka |
steveeeeee Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
trebali ste staviti 250 kuna to je taman |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
andjusticeforall
Ukupno postova: 214 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
Najjače je bilo kad su na UFU svirali do zore. Neponovljiv koncert, koncept isl. Ali, u usporedbi s stripovima Dubravka Matakovića, Let 3 su mamine maze... |
|
|
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Je'š mi sve, da znam da će koncert biti takav ko na UFU, dao bi i 100kn. |
|
|
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Upravo taj način razmišljanja dovodi do propasti svih ambicioznijih projekata.
Sponzorirani koncerti znače da jednog dana, kad samo oni ostanu, više nećete moći birati šta slušate.
Da ne kažem koliko je bitno financijski potpomoć rad alternativnih klubova, jer kad ih jednom ne bude - šta onda? Sjest ćeš u park, lokati i srati kako više nema dobrih mjesta za izlazak.
Plaćanje karte za stvari koje voliš treba shvaćati kao dugoročnu investiciju u okruženje kakvo želiš. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Upravo taj način razmišljanja dovodi do propasti svih ambicioznijih projekata.
Sponzorirani koncerti znače da jednog dana, kad samo oni ostanu, više nećete moći birati šta slušate.
Da ne kažem koliko je bitno financijski potpomoć rad alternativnih klubova, jer kad ih jednom ne bude - šta onda? Sjest ćeš u park, lokati i srati kako više nema dobrih mjesta za izlazak.
Plaćanje karte za stvari koje voliš treba shvaćati kao dugoročnu investiciju u okruženje kakvo želiš.
|
thumbs up! svaka čast, ali ograničenim balkanskim umovima je nemoguće nešto objasniti.. u biti nije nemoguće objasniti nego je njima nemoguće shvatiti xD |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
ma još bolje što nemogu shvatiti,zato ni neidem na događanja koja su besple,tip ufo i takva sranja,brate daš 5 cenera i gledaš ko čovjek bend koji ti se sviđa a ne gužvati se s bilijardu pijanih ljudi koje uopće ne zanimaju koncerti neg su tamo zato što svi idu |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
upravo to.. jbg. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...jel pjevaju oni juru i bobana? |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
...jel pjevaju oni juru i bobana?
|
za tebe i tebi slične imaju čak i album koji se zove "bombardiranje srbije i čačka" ;D ;D |
|
|
|
|
 |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma koliko god su mi super, jbg za onog ko ne radi i 50 kn je dosta love, jer se mora uzet u obzir da nećeš sigurno doć samo s tih 50 kn, trebat će ti bar za cugu, pljuge i sl. Ipak više preferiram Ufo, Dane piva, ljeto mladih.......itd. |
|
 |
MonotoMy Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
"Portal Osijek031.com daruje 2x1 kartu za koncert. Vaše prijave šaljite na e-mail adresu redakcija[at]osijek031[dot]com, s naslovom Let3, mađijanje i osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela/telefona).
Nagradna igra je završena, a po jednu kartu za koncert popularnih Pipsa osvojili su:"
Pipsa? Nadam se da je greska...Gdje i kada podici karte?? |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...ha ha ha pa nisu bolji ni oni koji to slušaju,pa to treba zakonom zabraniti,okovat i baciti u tamnicu ha ha ha.....no coment |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Bio sam na njihovom zadnjem nastupu u mocvari,isto je kostalo,al' mi je to bio njihov najbolji koncert...
Kako netko rece,bend je u klubovima puno blize publici,a interakcija je odlicna.Definitivno preporucujem svima odlazak,jer je moguce da ce povesti jos kamion rekvizita za madjijanje,plus par clanova prosirenog sastava... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
britva_bozo
Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
ma sve to super, ali 70 kn je mal previse za ovako trziste kao sto je osijek... nisu ljudi navikli placati karte za koncerte.... sto je jako dobro, gledajuci iz moje perspektive.... dok sam bio mlad nagledao sam se bespla koncerata koje si sigurno ne bi mogao priustiti izavshi sa 50kn max...
ali da se vratim na tih 70 kn.... ako im je cilj napraviti selekciju tim iznosom, tako da u tom poprilicno skucenom prostoru ne bude tolika guzva da ne mozes doci do sanka, onda oke... ali ako misle da ce dupke biti puno, mislim da se varaju...
pa combichrist je bio u zg prije par tjedana i za njihov koncert je trebalo izdvojiti 100 kn... a bili su sada i ne vjerujem ikada vise.. tko zna o kojem bendu pricam, sve mu je jasno... a za let 3 koji ce definitivno doci jos ove god, dati 70 kn???... ipak mislim da necu...
a kakav god koncert napravili, cisto sumnjam da se ono sa ufa moze ponoviti, tak da nemojte pljuvati po festivalskim koncertima, taj im je bio jedan od najboljih, definitivno...  |
|
|
|
|
 |
 |
|