http://www.index.hr/vijesti/clanak/naravno-da-smo-u-banani-stedljivi-hdz-povecao-stranacku-ergelu-na-12-automobila/426944.aspx
nekako sumnjam da glasačko kradezea tijelo uopće čita ovaj forum. za to je potrebna ipak veća razina pismenosti. i to ne samo one informatičke...
Kako HDZ steže remen?!
Društvo, politika
Re: Kako HDZ steže remen?!
kradeze radi ono sto mu ime kaze: krade! pa sto je tu cudno... seru da se mora smanjiti place kako bi se napunio proracun da drzava ne bankrotira - kao da ovaj drlog od drzave ista vise moze spasiti osim radikalne cistke politickog miljea i uvodjenja drzave prava - a mozda nam ni to ne bi pomoglo jer u ovoj zemlji nema dovoljno sposobnih i postenih da izvuku banana-drzavu iz govana
gamad smrdljiva lopovska lazljiva, kriminalci obicni, bagra balkanska - i oni koji im glume "oporbu", koji sve to znaju, ali su se sakrili u misju rupicu da ne bi od njih netko ocekivao da kazu nesto pametno i cekaju da na njih dodje red da zasjednu na vlast pa da onda oni malo kradu

gamad smrdljiva lopovska lazljiva, kriminalci obicni, bagra balkanska - i oni koji im glume "oporbu", koji sve to znaju, ali su se sakrili u misju rupicu da ne bi od njih netko ocekivao da kazu nesto pametno i cekaju da na njih dodje red da zasjednu na vlast pa da onda oni malo kradu
JOŠ MALO PA I IZBORI.
PA I TAMO SE TREBA (RA)STEGNUTI REMEN.
PA I TAMO SE TREBA (RA)STEGNUTI REMEN.
Ma joj stvarno mi se gade...

jel to uopće treba komentirati?!
u civiliziranom društvu zbog takvih stvari padaju ostavke.svaki drugi komentar je suvišan
u civiliziranom društvu zbog takvih stvari padaju ostavke.svaki drugi komentar je suvišan
Čemu frka, tenk je naručen 2007. kad nije bila kriza, sad je samo ušao u operativnu uporabu 
al glavno da nam je naš vrli premijer u imovinskoj kartici naveo da ima Renault 8 siroče malo siroto
Imovinske kartice
a ako pomno pogledate plaću premijera vidjet ćete da je u godini dana skočila s 19000 na 22500, recesija je nema se. lako je tako nekome mazat oči kad mjesečno sjeda 22 500 kn iz našeg džepa.
Ispada po ovome da se premijer RH, zemlje s 4.5 milijona stanovnika u kojoj radi samo 500 000 ljudi (sada i manje) s mizernim državnim proračunom, u deficitu, sa preko 35 milijardi € zaduženja, voza u skupljim autima nego "vladari" zemalja poput francuske, njemačke itd, a ako ćemo tako, Sanader se vozi u skupljem i sigurnijem autu od pape. taj mora da se nekom gadno zamjerio, bit će da se zamjerio nekolicini od preko 4 milijuna ljudi.
i baš se pitam da li će se gorivo za to čudovište tenkirat iz džepa premijera sanadera ili će ga možda tankirat HDZ kad ga je tako velikodušno kupio ili će se sve opet svalit na džep poreznih obveznika jer BMW 760Li kao što možete vidjeti troši 15/23 L goriva na 100km, a s obzirom da je premijerov i blindiran i malo dorađen ne bi se uopće čudio da troši i 30 L/ 100 km
Imovinske kartice
a ako pomno pogledate plaću premijera vidjet ćete da je u godini dana skočila s 19000 na 22500, recesija je nema se. lako je tako nekome mazat oči kad mjesečno sjeda 22 500 kn iz našeg džepa.
Ispada po ovome da se premijer RH, zemlje s 4.5 milijona stanovnika u kojoj radi samo 500 000 ljudi (sada i manje) s mizernim državnim proračunom, u deficitu, sa preko 35 milijardi € zaduženja, voza u skupljim autima nego "vladari" zemalja poput francuske, njemačke itd, a ako ćemo tako, Sanader se vozi u skupljem i sigurnijem autu od pape. taj mora da se nekom gadno zamjerio, bit će da se zamjerio nekolicini od preko 4 milijuna ljudi.
i baš se pitam da li će se gorivo za to čudovište tenkirat iz džepa premijera sanadera ili će ga možda tankirat HDZ kad ga je tako velikodušno kupio ili će se sve opet svalit na džep poreznih obveznika jer BMW 760Li kao što možete vidjeti troši 15/23 L goriva na 100km, a s obzirom da je premijerov i blindiran i malo dorađen ne bi se uopće čudio da troši i 30 L/ 100 km
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sanader-naredio-hdzu-prodajte-moj-bmw/427358.aspx
ode bmw na bubanj.
kada će skresati plaće?
ode bmw na bubanj.
kada će skresati plaće?
pa sad ide na bubanj jer je izašlo u javnost da su kupili auto od 4 000 000+ kn od tranačkih novaca (stranke se financiraju i iz državnog proračuna), da nije izašlo ne bi ga prodavali 100%, no da ne bi bilo sve tako crno al će se sad oprat neka para
Samo ne znam tko će ga kupit.
kerum? 
a uzeti ću ga ja da mi se nađe,tričavih 600 tisuća eura,da pomognem našem omiljenom premijeru...
korisnik
![]()
tko stoji iza ovoga? neki dan baš vidjeh to pa me zainteresiralo tko je bio toliko "kreativan"....
morganNe znam tko je, al fale mu kradezeovci, pa ti sad vidi
tko stoji iza ovoga? neki dan baš vidjeh to pa me zainteresiralo tko je bio toliko "kreativan"....

evil monkey
kradeze radi ono sto mu ime kaze: krade! pa sto je tu cudno...
*sjec*
jer u ovoj zemlji nema dovoljno sposobnih i postenih da izvuku banana-drzavu iz govana![]()
Mislim da ovdje jako griješiš... nema to veze sa hadezenjarama ili nekim drugim bezveznjacima, bez obzira iza kojeg se troslovnog akronima skrivali. Problem je što kod nas još uvijek izmišljaju vanjske neprijatelje i petokolonaše, a glasačko tijelo dva desetljeća poslije rata hrane konzervativnim desničarenjem, Tupsonima, četnicima i Slovencima.
Ima u ovoj državi pametnih ljudi, ali ih je premalo u odnosu na one zaostale kojima je dovoljno da im baciš kost... zemlja znanja, jelte.
Prijevare, laži bla bla bla…. Što i cura te zna slagat kao da je čudno kad te političar slaže.
Ajd da su zaslužili bmw ili povećanje plača …… svaki put kad gledam prijenos „sabora“ vidim 10 zastupnika od kojih 8 spava, a oni će dobit saborsku mirovinu. Radnici koji 5 dana ne dođu na posao (pa makar bili bolesni) dobiju otkaz tak bi trebalo i našim „zastupnicima“ 5 dana te nema, ne otkaz, nego sudski postupak. Moj glas te stavio tamo DA ZASTUPAŠ MOJE INTRESE, A NE DA TRPAŠ PARE U DŽEP.
Ajd da su zaslužili bmw ili povećanje plača …… svaki put kad gledam prijenos „sabora“ vidim 10 zastupnika od kojih 8 spava, a oni će dobit saborsku mirovinu. Radnici koji 5 dana ne dođu na posao (pa makar bili bolesni) dobiju otkaz tak bi trebalo i našim „zastupnicima“ 5 dana te nema, ne otkaz, nego sudski postupak. Moj glas te stavio tamo DA ZASTUPAŠ MOJE INTRESE, A NE DA TRPAŠ PARE U DŽEP.
Sinko pričaš o svojim koalicijskim partnerima koji su ISTI kao i tvoja stranka, stoga ti savjetujem da budeš pažljiviji, bar do sutra dok vas ne napucaju kao stare kante.
OsijekNepokoreniGrad
Sinko pričaš o svojim koalicijskim partnerima koji su ISTI kao i tvoja stranka, stoga ti savjetujem da budeš pažljiviji, bar do sutra dok vas ne napucaju kao stare kante.
Nisu samo oni takvi svi su. Što je žalosno. Nije pitanje hoće li HDZ napucat HSP nago kada. Sad kad je biračko mjesto podijeljeno na 4 dijela mogli bi lako dobit bubice i izaći sa svojim kandidatom.