Excalibur Bar: Earth Hour
Osijek

otiće nam kvragu elektrane
MissTake
nouuuuu
otiće nam kvragu elektrane
ma neće...većinu ljudi boli k... za svijet pa neće ni gasiti svjetla...tako da nema bojazni
MissTake
npr. ja ću namjerno sve popaliti da bi bilo 1:1
Ma ti ćeš nešto...ccc...
opet te nema
i sad ćeš javno pisati da ne dolazim, hvala bogu bilo je trijeznih forumaša da potvrde moj dolazak
canee a oćete točit pivo u mraku. il se čovjek može sam poslužit za šankomMissTake
Ma ti ćeš nešto...ccc...
MissTakedi si sinoć
opet te nema
i sad ćeš javno pisati da ne dolazim, hvala bogu bilo je trijeznih forumaša da potvrde moj dolazak
tako dakle, a mene nitko ne zove???
btw.ma, nekakve svijeće i romantika, ha?
ne bi ja zaboravila tebe pozvati
c cc c
MacaPapucharicatako dakle, a mene nitko ne zove???
Nisi jedina
MissTake
di si sinoć
opet te nema
i sad ćeš javno pisati da ne dolazim, hvala bogu bilo je trijeznih forumaša da potvrde moj dolazak![]()
Ja bio do pola 11 i morao otići. Kako to da ti baš uvijek dođeš kad mene nema tamo. Mora da čekaš iza čoše i čim ja odem ti dođeš.
">
Mladjo
canee a oćete točit pivo u mraku. il se čovjek može sam poslužit za šankomMissTake
Ma ti ćeš nešto...ccc...![]()
Neće biti mrak. Bit će svijeće upaljene lega. Ko prošle godine. Pogledaj malo slikice u galeriji. Ovo je postaje i službena tradicija u Exu...
MissTakenije bilo forumaško kavarenje, nego standardno prije tjeranja kera u tvrđu
ne bi ja zaboravila tebe pozvati
c cc c
sad mi je lakše
Ma, šala,@Miss, i da je bilo...pa ne moramo uvijek svi sve zvati
cane
Neće biti mrak. Bit će svijeće upaljene lega. Ko prošle godine. Pogledaj malo slikice u galeriji. Ovo je postaje i službena tradicija u Exu...![]()
eto, kao što rekoh - romantika...
kjasno
MissTake
forumaške akve se najavljuju maco, a ti cane mnogo ej apsorudno, ali 4 forumaša može potvrditi moj dolazak, još sam tražila zerosa da me fotka da imam dokaz
![]()
Dok te ne vidim ne vjerujem...lol
slijedeći put šaljem sms