Dežulović: Ogled o hrvatskim sranjima
Povijesni medij
Društvo, politika

nisam zaa sere se gdje god se stigne
Pa mi nemamo javnog weceja u gradu!!
nisam za
Pa mi nemamo javnog weceja u gradu!!
SharonNadam se da su Dežuloviću srbijanski weceji dovoljno uredni za sranje po vlastitoj domovini. Njegovo sranje je još i najmanje zlo koje nam je stiglo od prijateljskih susjeda. Nakon migova, kasetnih bombi, projektila raznih kalibara, Sremske Mitrovice, Stajićeva, vojvođanskog i crnogorskog korpusa, etničkog čišćenja, okupacije, Arkana, cajki i ostalih milina iz bliže povijesti - Dežulovićeva uvrijeđenost nesavršenošću hrvatskog društva iz perspektive jednog još goreg - prava je sitnica. Najmanje zlo koje nas je moglo pogoditi nakon svega što smo preživjeli. Neka ga tamo, dovoljno je daleko, pa ako i ne povuče vodu - nek uživa.
">
">
">
evil monkey
jebaovas balkanizam primitivni
Sharonhrvatine kojima su vjetrovi s dinare ispuhali ono malo mozga sto su ga imali u glavi
...i tko je sad ovdje balkanac???
Sharontko te tjera? ne moras biti ni u helsinkiju ni u stokholmu ni u londonu ni u new yorku... samo ti uzivaj u svojoj rvackoj i budi mali balkanski partijski pijun koji jesi.Ja sam Hrvatina koja nikad nije bila na Dinari. A ne želi biti ni u Beogradu.
SharonNadam se da su Dežuloviću srbijanski weceji dovoljno uredni za sranje po vlastitoj domovini. Njegovo sranje je još i najmanje zlo koje nam je stiglo od prijateljskih susjeda. Nakon migova, kasetnih bombi, projektila raznih kalibara, Sremske Mitrovice, Stajićeva, vojvođanskog i crnogorskog korpusa, etničkog čišćenja, okupacije, Arkana, cajki i ostalih milina iz bliže povijesti - Dežulovićeva uvrijeđenost nesavršenošću hrvatskog društva iz perspektive jednog još goreg - prava je sitnica. Najmanje zlo koje nas je moglo pogoditi nakon svega što smo preživjeli. Neka ga tamo, dovoljno je daleko, pa ako i ne povuče vodu - nek uživa.
anakonda
...uostalom, ja sam se radi ljubavi preselila iz Osijeka u Zagreb, čini li me to manjom Osječankom?...
anakonda
...uostalom, ja sam se radi ljubavi preselila iz Osijeka u Zagreb, čini li me to manjom Osječankom?...ako već Dežulovića njegov postupak čini manjim Hrvatom...
Sharona cini li cinjenica da je dezulovic zbog ljubavi preselio u beograd njega manjim hrvatom? ili su mu se krvna zrnca posrbila zbog odlaska?
anakonda
...uostalom, ja sam se radi ljubavi preselila iz Osijeka u Zagreb, čini li me to manjom Osječankom?...
Romantično je koliko i Rhett & Scarlet... Mislim da te ne čini.
SharonNeka ga u Bgd kad baš voli, ali neka barem šuti tamo o ovome ovdje, jer tamo ima materijala kolko oćeš za sranje, municije još gore nego ovdje... Hoću reći: imalo bi smisla kritizirati Zagreb ili Dubrovnik iz Stockholma ili Helsinkija, ali ne baš iz Beograda.
Briga me za njegova krvna zrnca!
">
">
">....
Sharona sto ga seres... dezulovic ne pise o srbiji jer nije srbin, otisao je tamo prije 2 godine zivjeti zbog zene koju voli, ono sto on poznaje i do cega mu je stalo jest hrvatska i ono sto se u ovoj jadnoj zemlji dogadja. a bit ce nam jos i gore dok je ljudi tvojeg mentaliteta.Neka ga u Bgd kad baš voli, ali neka barem šuti tamo o ovome ovdje, jer tamo ima materijala kolko oćeš za sranje, municije još gore nego ovdje... Hoću reći: imalo bi smisla kritizirati Zagreb ili Dubrovnik iz Stockholma ili Helsinkija, ali ne baš iz Beograda.
SharonOprosti, zaboravih. Sviđa mi se ovaj dio:
anakonda
Sharona jel se smije iz ulan batora kritizirati? ili pyongyanga? ili je kritika hrvatima u emigraciji dozvoljena samo ako (trenutno) zive u demokratskim razvijenim zemljama zapadne europe?Neka ga u Bgd kad baš voli, ali neka barem šuti tamo o ovome ovdje, jer tamo ima materijala kolko oćeš za sranje, municije još gore nego ovdje... Hoću reći: imalo bi smisla kritizirati Zagreb ili Dubrovnik iz Stockholma ili Helsinkija, ali ne baš iz Beograda.
SharonJa mu zamjeram nešto drugo; to što nema pravo kritizirati društvo u kojem više ne živi i to u društvu s kojim smo ionako u problematičnim relacijama.
anakonda
SharonOprosti, zaboravih. Sviđa mi se ovaj dio:
anakonda
OFFTOPIC: nisam to citirala jer je romantično, već mi je dobar Rhettov odjeb....
...a kad smo već kod ljubavi svoj sam primjer navela kao jedan od bezbrojnih, a time hoću reći da razlozi bivanja negdje, bilo gdje, pa makar to i u Beogradu, mogu biti sasvim mali, obični i ljudski.....a ne samo politički, što pokušavaš progurati svuda....deder poslušaj Politiku od Hladnog piva....
Sharonnebuloze svjetske.Imao bi puno pravo kritizirati društvo u kojem živi. Ja mu zamjeram nešto drugo; to što nema pravo kritizirati društvo u kojem više ne živi i to u društvu s kojim smo ionako u problematičnim relacijama.
SharonKad vidim kako demokratični likovi me kritiziraju, ja sam sasvim zadovoljna vlastitom demokratičnošću...
Militantni, zadrti, totalitarni i radikalni u svojim stavovima ste više vi dragi ljevičari nego ja okorjela desničarka. Jer ja vas uvažavam ipak više nego vi mene, a rijetko kad toliko popi... da bih ikoga od vas vrijeđala. Bit ću pristojna i sad kad ste nagarili s epitetima koji veze nemaju s raspravom... Meni je sasvim normalno da se vi izjašnjavate a vama nije normalno čuti nešto što sami niste rekli. To što ovako zapravo primitivno reagirate znači samo da ste totalno iskočili iz tračnica.
Sudeći po vama, izgleda da je ljevica zapizdila u gore navedene -izme ipak malo više...

lufusa sta ces kad se moras boriti s idiotizmima koji su pustili duboko korjenje u ovom narodu... pa kakav narod takva i vlastDvije stranice se raspravlja o tome ima li čovjek pravo pisat o stanju u Hrvatskoj ili ne? A što je s činjenicama iznesenim u tekstu? Nije ni čudo da se ekipa na vlasti razbacuje lovom i to objašnjava argumentima koji vrijeđaju inteligenciju normalnog čovjeka, ali prolaze nekažnjeno kako od strane pravne države tako i na izborima...