Koji kućanski posao najviše mrzite ili volite?

Društvo, politika

Koji kućanski posao najviše mrzite ili volite?

ja prezirem ribanje kupaone! imam sreće pa to uglavnom muž radi, ali nekada i mene zapadne kao danas. nije da sam nešto gadljiva samo mi puno energije oduzima.
uživam kvačit veš pa stalno pipkat šta se osušilo
mrzim peglat, al mrzim mrzim mrzim fuj fuj, a volim kuat :)
ja sve mrzim, a ni kuvat ne volim, samo peč mesaaaa
od kućanskih poslova preferiram roštiljanje uz dvoznamenkasti broj piva... ostali poslovi mi nekako teže padaju...
mmmrzim prat sudje....ne volim kuhat....mrzim kad mi stara kaze da ogulim krumpire...

Re: koji kućanski posao najviše mrzite ili volite?

Volim kuhati i peći kolače. Volim čistiti jer sam tipična djevica. Ne valja to...
A ne volim: raditi išta u vrtu (ako to isto spada u kućanske poslove, totalni sam antitalent za sjemenje, kopanje itd...) i ne volim kad mi gaće uđu di već uđu, te što brinu brigu tuđu i košticu u štrudli od višanja...
pavijan

od kućanskih poslova preferiram roštiljanje uz dvoznamenkasti broj piva... ostali poslovi mi nekako teže padaju...

podržavam!
jedino meni uz meseko više paše vino od piva, ali sve to dođe na isto ;)

Re: koji kućanski posao najviše mrzite ili volite?

ma vrt, to je tek opuštanje. malo fizičkog rada, kopkaš pa gledaš šta je naraslo, milina. samo imam neku dosadnu susjedu tamo u bašći, koliko god da ju ignoriram ona priča li priča, remeti mi moj mir! a kuhanje, spremanje, peglanje ma može sve kad se ufuram
Razmišljam ima li nešto što baš ne volim raditi.

Javit ću vam kad se sjetim LOL
ne volim jedino ono prije neg poslazem suđe u perilicu - dirati ostatke hrane, kostiju i tih fora...

i ne mogu kupiti mrvice bljak :D
brisanje prašine
Mrzim sve kućanske poslove, al baš sve.... Jedino, kao i Monstrum, volim kuhati... To mi je strast....

Re: Koji kućanski posao najviše mrzite ili volite?

stripi

ja prezirem ribanje kupaone! imam sreće pa to uglavnom muž radi, ali nekada i mene zapadne kao danas. nije da sam nešto gadljiva samo mi puno energije oduzima.
uživam kvačit veš pa stalno pipkat šta se osušilo

meni je spremanje kupaonice bas cool ... sve se moze 'sterilizirati' i onda je sve bljestavo i cisto i sparkly i squeeky cleen ... i mislim da patim od Monica Geller sindroma

Kuhati jos i mogu ako imam nekoga tko ce poslije prati sudje. Sudje mrzim prati do te mjere da sam spreman biti gladan samo da ne moram prati sudje.
1step2far

Volim kuhati i peći kolače. Volim čistiti jer sam tipična djevica. Ne valja to...
A ne volim: raditi išta u vrtu (ako to isto spada u kućanske poslove, totalni sam antitalent za sjemenje, kopanje itd...)

Kao da sebe čitam.. ;) Ne da sam nenadarena za ikakvu sadnju i IŠTA vezano za pretvaranje nekakvih malih slabašnih biljčica u nekakve plodove whatever, već sam koma po tom pitanju.. ! I mrzim to raditi-mrzim!! Bašćaaaaa... aaaaaaa....

Od ovako kućanskih poslova mi ništa nije ne znam kakav bed, šta ja znam.. osim spremanja suđa nakon pranja.. Prati ću suđe cijeli dan ako treba, ali spremati.. a-a !
Ingo

meni je spremanje kupaonice bas cool ... sve se moze 'sterilizirati' i onda je sve bljestavo i cisto i sparkly i squeeky cleen ... i mislim da patim od Monica Geller sindroma

Kuhati jos i mogu ako imam nekoga tko ce poslije prati sudje. Sudje mrzim prati do te mjere da sam spreman biti gladan samo da ne moram prati sudje.

uf ja isto volim spremanje kupaonice samo sto cijeli dan nakon smrdim po domestosu....
a sudje mogu oprat ako ima vrele vode (jedno vrijeme nismo imali tople vode u kuhinji i pranje sudja mi je bila nocna mora). peglanje isto mogu podnjeti ali vjesanje i skidanje vesa, pogotovo kad je vani sunjara, uf...mrzim! zaboravih pranje prozora koje mrzim iz dna duse jer se moja majka uvijek sjeti da ih treba prati prije nekog blagdana....
u biti sad kad malo razmislim, sve mogu napraviti, ali mrzim kad stara zamisli da se cijela kuca treba spremiti u jednom danu....
ja mrzim usisavat
Volim kuhati, ali mrzim ribati zagorene tave i tepsije.
Mrzim peglanje...taman sve super ravno i onda nehajan pokret i sve ispočetka!!!
Ne volim prati pod na koljenima i tih 666 stepenica u kući.
Malisha

ja mrzim usisavat

oooo da :kwasny:
Pranje sudja... to mi se uvijek cini kao sizifov posao. Koliko god ja prala, uvijek se odnekud izvuce kakva casa, salica... uh... pas mater sudju!!!!! :E
hehe xD ja baš volim prat suđe,nekak me smiruje...hihi :D
a najvise mrzim usisavat uffff užas.. :furious:
Obožavam prati prozore, usisavati i peglati! 8)
Mrzim suđe i svaki kontakt sa suđem i sitnim mrvicama! :evil:
Ne postoji kućanski posao koji najviše volim, ali mrzim peglanje.. sve ću drugo nekako preživjeti, ali peglanje.... ugrh.. a ako već trebam izabrati nešto što "volim" raditi onda je to čišćenje kupatila.. jednostavno mrzim da mi je kupatilo u neredu i onda ga skroz spremam, pa tako valjda onda to i "volim" raditi.. :hmm:
Čišćenje kuhinjskih elemenata..pogotovo ono generalno kada se sve vadi van i perka..a i vitrine sa kristalom..nema goreg.. :'(
Definitivno pranje suđa! Ostalo sve prođe!
jebanje, volim jebanje, da
Sve mogu napraviti jebiga kad moras, ali prati prozore ma uzas to iz dna duse mrzim.
Znam da ovo ne spada pod kucanske poslove al moram reci kako mrzim prati auto cak i na one zetone, voljna sam dati 50kn svaki tjedan samo da ga ne moram prati........i eno ga opet je prljav!! uf
Ja još uvijek ne mogu naći nešto što baš ne volim :D
Sava sreća pa imam ogromne prozore i velike ravne površine pa mi prozori nisu neki problem, ali brisanje pločica... uh.. pogotovo bijelih..
Uparivanje čarapa je za mene horor..

Ne volim cijepati drva.
1step2far

Ne volim cijepati drva.

zanimljivo, ni ja.. LOL
Zato si nađete buđovana ko što sam ja koji vam iscijepa metar, dva... :D
Frost

Zato si nađete buđovana ko što sam ja koji vam iscijepa metar, dva... :D

Je li, a kako će ti nezaposlena djeva kao što sam ja platiti uslugu?
1step2far

Je li, a kako će ti nezaposlena djeva kao što sam ja platiti uslugu?

Pa u naturi, jasno LOL
Hej Monstrum, jesi oženjen? Ja volim sve ali mrzim kuhati mrzim mrzim i biti u kuhinji
opremim stan minimalisticki, sve jednostavno, precisceno, bez suvisnih detalja..koje poslije treba briskat..izbacim zavjese, tepihe jer kupe prasinu i nisu zdravi..i onda ostane velika podna povrsina koju treba brisat svako malo..e sad kako izbaciti pod?
čekić i dlijeto :D
zivim za dan kad cu biti u mogucnosti platiti nekog da mi cisti, kuha i ostalo..
:D
ja ne volim kućanski posao
Jedino gdje odmaram živce je uz peglu... lalalalalala... :whistle:
Ne znam... Imala sam dosta neugodnih iskustava s kućanskim poslovima, peglanje mi jako teško pada... Mislim da je tu kriva trauma iz djetinjstva, kad sam bila mala sam si povukla vrelu peglu na ruku i ispekla cijelu ruku... Ne volim čistiti kupatilo, pogotovo čupati dlake iz odvoda, ne znam, radije bih sjela gologuza u koprive nego taj bunt odvratnih dlakurda čupala iz tog grotla pakla. Fuj, zbljuv, bljak, ew. Srećom redovito preuzimam brigu o kuhinji a cimerici ostavljam kupatilo... :)
volim biti mama i supruga :)))) ne volim.....uffff jao, pa ima dosta toga, ali recimo prati sudje :)

U kući se najviše volim ... seksati!
Ne mogu reći da nešto volim ili ne u kući,al zato jedva čekam lijep dan da mogu tandrljati po dvorištu i voćnjaku.

Mrzim stavljati zavjese, nemam pojma zasto, a sto se tice cijepanja drva 'ko sto Cigo kaze: " da ga secnem, da ga cepnem, da ga u supce steram sve za 10 banki "

Tagovi