Miluška traži novog vlasnika...

Društvo, politika

Miluška traži novog vlasnika...

Nađena je napustena pred Kauflandom kada je bila malo mace. Stara je cca. godinu i pol i ima poteskoce s centrom za ravnotezu. Patuljastog je rasta i izrazito je umiljata. Ljetos je sterilizirana. Vlasnici su dobili prinovu i mace (još 4 njih) su preseljene u podrum,no s obzirom na Miluškin hendikep,to joj predstavlja problem...jer stalno pada sa stepenica :( Stoga bi vlasnici,a i mi,kao Udurga i kao ljubitelji mačaka,bili zahvalni kada bi se javio netko tko joj može pružiti adekvatan smjestaj i potrebnu paznju i toplinu.
Za dodatne informacije,molimo,javite se na broj Udruge

Prilozi

• P1010964.JPG
  • P1010966.JPG
  • P1010968.JPG
...Marinoš, poslala sam ti PM...maca je super slatka....
Je,preslatka je..i tak je mala i sva je sitna...mislim,i sterilizirana je. Samo joj treba terapija vitaminom B kompleksa - to se može i sa običnim Plibexom...svaki drugi dan.Žalosno je to što ima tu poteškoću,ali je živo i umiljato biće...
Jeste skontali da ima jedan bijeli brk? :wink:
Našli smo i udomitelja i prijevoz koji će odvesti Milušku u zagreb....
Anakonda - carica si! :worship:
...demit, @Marinoš - ne tako javno hvaliti, ljudi će pomisliti da sam dobra neka zmija.....(btw. hvala tebi i čitavoj ekipi koju si mobilizirala)....
anakonda

...demit, @Marinoš - ne tako javno hvaliti, ljudi će pomisliti da sam dobra neka zmija.....(btw. hvala tebi i čitavoj ekipi koju si mobilizirala)....

oooh,ooooh,I mean..baš si zločesta što si prihvatila udomiti sirotu macu koja ima poremečaj u ravnoteži i baš si zla što ćeš joj pružiti sve što joj treba...puuuuuuj,baš si.....uffff...(je l' tako bolje? :wink: )
ma,imam ja svoju vojsku volontera koji su ludi k'o ja...al' cilj nam je svima isti - udomiti macu kod osoba koje ih žele! :hypocrite:
...hm, još gore - bolje da sam šutila :-)....
...kao što rekoh, sve pet, jedva čekam da maca dodje, svi ju jedva čekamo :-)
nadam se da će sve upaliti sa tim prijevozom....ljudima kod kojih se nalazi ne smeta što je još kod njih-najbitnije im je da su našli nekoga tko će ju voljeti...
...eto, svi sretni i zadovoljni, jeeeeee....
Evo,Miluška je jučer odvežena u Zagreb...Sve je izvrsno prošlo.Dobila je terapiju da bi što lakše podnijela put s obzirom na svoje stanje.
A kako je prošlo prihvačanje od strane novih vlasnika - to će vam najbolje reći Anakonda...
@Anakonda - carica si! :king:
...opet javna pohvala, a rekoh ti već.... :evil:
...dakle, Miluška je prekrštena u Žuži 8) ....super je umiljata, malo je pijana, ali je obožavamo već od prve minute :-)...
....hvala puno, @Marinoš još jedaret...i hvala vlasnici i T. koja ju je i dovezla.....
anakonda će ju pojesti
_Jimmy_

anakonda će ju pojesti

:roll: :shock:
anakonda

_Jimmy_

anakonda će ju pojesti

:roll: :shock:

čemu čuđenje
ipak si ti anakonda
...al ne jedem mačke, imaju previše dlaka....

Tagovi