justice
a vjere itekako propagiraju ubijanja,tj.njihove vođe (naravno sada su svi fini i umijeni pa negovore o tome naglas i za javnost kao prije)
a nama mozak nije dao bog nego evolucija i geni,na razvoj čovjekova mozga nije nikako utjecao "bog" jer bi onda po tome već prije 10000 godina imali sve ove stvari koje sad imamo...
Sam si napisao da vođe i sl to rade. ZNAČI LJUDI, nijedna vjera kao takva (religija) nepropagira ubijanje i sl.
O ovoj evolucij bi se dosta dalo pričat.
Tko kaže da "mi" nismo sve to imali prije 10000 godina???
Možda je i tada bio neki svjetski rat koji je sve pokosio...
kako bi Einstein rekao: Neznam kako će se voditi 3 svjetski rat, ali znam da će 4. biti sa toljagama.
Tko kaže da tehnologija naprednija od naše nije postojala prije 10000 godina?
Di to piše? PS: pismo je kasnije došlo...
"
Pod pojmom stari vijek podrazumijeva se, najčešće, razdoblje od uvođenja pisma odnosno početka civilizacije (oko 3500. g.pr.Kr. u Mezopotamiji) do početka srednjeg vijeka (sredina petog stoljeća n.e.). Obično se pojam koristi samo za prostor oko Sredozemnog mora, uklučujući i Bliski Istok (s Perzijom), ali često se uključuju i drugi dijelovi svijeta. Pojam antika, a naročito klasična antika, obuhvaća isključivo grčko-rimski stari vijek u razdoblju od 12. ili 8. stoljeća p.n.e. (ovisno o načinu razgraničavanja), pa do početka srednjeg vijeka (što ponovo nema čvrstu, jednoznačnu granicu). Tako je stari vijek širi pojam, a obuhvaća i razdoblje antike."
Šta ti znaš šta je bilo prije 10000 godina?
Zamisli da u Osijeku prestanu živjeti ljudi, treba ti 500 godina da se Osijek više nemože prepoznati, tj. da netko tko dođe ovdje maltene nema pojma da je ovdje itko živio, jer bi sve ošlo u k. Ostale bi samo građevine kao što su PIRAMIDE.
I sad ti meni tupiš o nekoj evoluciji, pričaš šta je bilo prije, a nemaš pojma!
Još nešto kako to da smo onda samo mi tako pametni (gledajući kroz evoluciju)?
Zašto jedna jebena ptica npr. orao ili neka kokoš kućne radinosti

nema mozak kao ti, a isto vremena, je "sudjelovala" u evoluciji koliko i čovjek?!
Čitajući tekstove po forumu se može dobiti dojam da je čovjek nastao od majmuna, ali tko kaže da je to istina... To su sve spike, za razliku od tih spika u vjeri se jasno kaže, JA NEZNAM DALI TO NEŠTO POSTOJI, ALI JA U TO VJERUJEM! Dok u ovakvim spikama se sve nešto tvrdi, a kurca zapravo neznaju, SVE SU NEKE PRETPOSTAVKE. Što će reči UVJERLJIVIJA PRIČA PROLAZI, potreban je samo dobar marketing.