Mediji u predizbornom vihoru

Osijek

Mediji u predizbornom vihoru

Javna je tajna da pojedini osječki političari već godinama favoriziraju određene medije i vice versa. No, zadnjih nekoliko mjeseci sve je učestalija praksa potpunog izbjegavanja pojedinih medija i uvođenja selektivnog pristupa u komunikaciji.

Podsjetimo, počelo je Đapićevim izjegavanjem davanja izjava novinarima Glasa Slavonije. Danas je pak, Ivan Drmić (HDSSB) izbacio novinarku i snimatelja Osječke televizije s konferencije za novinare njegove stranke rekavši im da su nepoželjni jer „izvještavaju tendenciozno“.

OSTV - video snimka - 17.03.2009.
Povijesni medij

Govori li novonastala situacija nešto o političarima, novinarima (medijima), građanima ili cjelokupnoj osječkoj zbilji? Koliko će još "demokracija" (sic!) u Hrvatskoj biti "mlada"?

Što o svemu ovome misle građani Osijeka?
Cehovska solidarnost prema kolegama bila bi da su svi novinari napustili presicu.
Mislio sam da je STV pojam tendecioznog novinarstva i favoriziranja a onda je došao OSTV...

počevši od njihovih "nezavisnih" komentatora poput Pecnika koji me tim potezom nije ni malo iznenadio do Hedla i Flaudera za koje sam se iznendaio jer sam mislio da njihov dosadašnji rad i zalaganje imaju puno veću cijenu (realan sam i znam da svi barem u Osijeku imaju svoju cijenu).

još se sjećam onog intervjua sa Vrdoljakom u jeku afere parking kada su se neke babe uključivale u eter i sl.

uvijek od dva zla biram manje...

STV pored OSTV-a izgleda kao dječiji vrtić ali uostalom to je vidljivog iz moga potpisa koji već mjesecima stoji dolje upravo od toga itervjua sa vrdoljakom i njihovih stalnih političkih komentara pecnika, pa onda đapića kojega sve pitaju i puste u etere isl..
a uostalom i zašto bi dopustili televiziji čiji direktor vodi kamapanju protivnih političkih opcija pa ko bi pametan očekivao nešto nepristrano...
Alchemist

a uostalom i zašto bi dopustili televiziji čiji direktor vodi kamapanju protivnih političkih opcija pa ko bi pametan očekivao nešto nepristrano...

Ne bi bilo loše da se tebi uskrati pristup nekoj JAVNOJ raspravi, primjerice ovom forumu, tek toliko da vidiš kakve gluposti lupaš.
kako sam ja cuo OSTV nije ni dobio poziv za pressicu(dosli nepozvani) a navodno je i HDSSB prije 2-3 tjedna vec obavjestio BIlosa da njegovi ne dolaze na njihove pressice .
Bastro

Alchemist

Ne bi bilo loše da se tebi uskrati pristup nekoj JAVNOJ raspravi, primjerice ovom forumu, tek toliko da vidiš kakve gluposti lupaš.

dobro si rekao JAVNOJ, ako je javno onda se zna šta to znači a press konferencije nisu javne i kod velikih događanja treba dobiti akridetaciju a ostali ne mogu ni pokušati uči tako da to nije ništa čudno i tamo se ne bune kada nisu svi nego jedni preko drugih gaze da bi dobili tu akridetaciju.

A što se tiče Radeljića to je potpuno jasno i djeci u vrtiću tako da ili si na razini djece u v rtiću što čisto sumnjam ili CAR JE GOL pa nazvoimo stvari kakvima jesu a ne braniti nešto što je svima jasno
Alchemist

Bastro

Alchemist

dobro si rekao JAVNOJ, ako je javno onda se zna šta to znači a press konferencije nisu javne i kod velikih događanja treba dobiti akridetaciju a ostali ne mogu ni pokušati uči tako da to nije ništa čudno i tamo se ne bune kada nisu svi nego jedni preko drugih gaze da bi dobili tu akridetaciju.

A što se tiče Radeljića to je potpuno jasno i djeci u vrtiću tako da ili si na razini djece u v rtiću što čisto sumnjam ili CAR JE GOL pa nazvoimo stvari kakvima jesu a ne braniti nešto što je svima jasno

Ovaku hrpu gluposti dugo već nisam čuo. Dakle press konferencije jesu JAVNE a ne privatne, pozvani jesu svi mediji a akreditacije ne traži više ni predsjednik RH.
Čuj, ja nisam radio niti jednu presicu ili najavu događanja, a da nisam pozvao STV, i ne sjećam se da ih je netko na presici HSP-a zamolio da iziđu, ili da nismo htjeli dati izjavu pa makar bila i ''teška'' pitanja. Po meni, potpuno nepotrebno....
TataMata

Čuj, ja nisam radio niti jednu presicu ili najavu događanja, a da nisam pozvao STV, i ne sjećam se da ih je netko na presici HSP-a zamolio da iziđu, ili da nismo htjeli dati izjavu pa makar bila i ''teška'' pitanja. Po meni, potpuno nepotrebno....

Ne samo nepotrebno, već i protuzakonito, jer: "ZAKON
O MEDIJIMA

I. OPĆE ODREDBE

Članak 1.

Ovim se Zakonom uređuju pretpostavke za ostvarivanje načela slobode medija, prava novinara i drugih sudionika u javnom informiranju na slobodu izvješćivanja i dostupnost javnim informacijama, prava i obveze nakladnika, javnost vlasništva, ostvarivanje prava na ispravak i odgovor, način obavljanja distribucije tiska, način zaštite tržišnog natjecanja, te prava i obveze drugih pravnih i fizičkih osoba koje djeluju na području javnog informiranja."

a kao što je rečeno, koliko sam razumio, konferencija za novinare nije podljegala akreditacijama, već su samo slani pozivi. Pozivi, naravno, služe kako bi došao što veći broj medija, kako bi HDSSB rekao javnosti što već želi reći. A to što Glavaš, iako nije ni predsjednik stranke, niti kandidat za gradonačelnika ili župana, na svakoj presici lupa gluposti, nije problem oponentnih medija, već njegov.
Uostalom, nije prvi put da Glava uzima zakon u svoje ruke.
The Kid

Alchemist

Bastro

Alchemist

Ovaku hrpu gluposti dugo već nisam čuo. Dakle press konferencije jesu JAVNE a ne privatne, pozvani jesu svi mediji a akreditacije ne traži više ni predsjednik RH.

to što su pozvani predstavnici javnosti ne znači da su konferencije javne i tebe bi pozvao da odeš na neku konferenciju predsjednika, premijera ili koga već god pa ćeš vidjeti da niti ti ne bi mogao ući niti novinari bez akreditacije
Bastro

TataMata

Ne samo nepotrebno, već i protuzakonito, jer: "ZAKON
O MEDIJIMA

I. OPĆE ODREDBE

Članak 1.

Ovim se Zakonom uređuju pretpostavke za ostvarivanje načela slobode medija, prava novinara i drugih sudionika u javnom informiranju na slobodu izvješćivanja i dostupnost javnim informacijama, prava i obveze nakladnika, javnost vlasništva, ostvarivanje prava na ispravak i odgovor, način obavljanja distribucije tiska, način zaštite tržišnog natjecanja, te prava i obveze drugih pravnih i fizičkih osoba koje djeluju na području javnog informiranja."

a kao što je rečeno, koliko sam razumio, konferencija za novinare nije podljegala akreditacijama, već su samo slani pozivi. Pozivi, naravno, služe kako bi došao što veći broj medija, kako bi HDSSB rekao javnosti što već želi reći. A to što Glavaš, iako nije ni predsjednik stranke, niti kandidat za gradonačelnika ili župana, na svakoj presici lupa gluposti, nije problem oponentnih medija, već njegov.
Uostalom, nije prvi put da Glava uzima zakon u svoje ruke.

e sada ti ovime sipaš gluposti i krivo se pozivaš na zakon o informiranju

ako su pozivi poslani onda su to događaji za pozvane kao svaki druge i bez pozivnice se ne pušta, to što su političari zovu novinare za svaki kurac i što se preseravaju pred njima i hoće svoju sliku gurniti u što više medija ne znači da pozivnice ne mogu vrijediti ili da bilo tko sa dva dana novinarskog staža može doći bilo gdje to samo ima kod nas gdje svako može biti novinra i svako se naziva i prolazi pod novinarom oni su uništili porefsiju jer u strahu od otkaza pišu kako moraju

a zašto se nisu drugi novinrai pobunili zato što su i sami svjesni noinarstva na OSTV-u s čime bi se samo budala i usko povezani ljudi sa ineresom mogli složiti kao i iole normalnim
nisu tu bitni novinari,vec urednici i vlasnici
Lega, brani to koliko želiš, ali glupost je glupost...i to vam nije trebalo....tek toliko da Bubalo, Vrdoljak i Danijela drže konce u svojim rukama....to koliko sam ja mogao primjetiti nije njihov stil komuniciranja s medijima....nego Glavin i Šiškov
centurion

nisu tu bitni novinari,vec urednici i vlasnici

slažem se
TataMata

Lega, brani to koliko želiš, ali glupost je glupost...i to vam nije trebalo....tek toliko da Bubalo, Vrdoljak i Danijela drže konce u svojim rukama....to koliko sam ja mogao primjetiti nije njihov stil komuniciranja s medijima....nego Glavin i Šiškov

ne branim ja njih nego pljujem po lošoj televiziji koja to zaslužuje a to što je hdssb to prvi narpavio nema veze jer bi isto govorio i za sdp, hns, ili bilo koga drugoga (pa čak i kada je đapić bojkotirao glas to je njegovo pravo i to branim)

nikada ni ne pomislio da stanem u obranu drmića i velikog dijela hdssb-a
Očito je da navijaš i braniš neobranjivo. Glavaš opet radi protiv zakona i zabija autogolove svojoj stranci.
Alkemičaru, rasprava nije o kvaliteti ili neovisnosti medija. Ovo je ograničavanje slobode medija, izbacivanjem novinara krše se Ustavom zajamčena prava javnosti da bude izviještena o svim zbivanjima u društvu, te prava svake osobe na slobodu izražavanja, mišljenja i dostupnost svim javnim glasilima.
Usput izbačenoj novinarki pokušlo se narušiti ugled i profesionalno dostojanstvo.

Re: Mediji u predizbornom vihoru

Počelo je....vidim bit će veselo...prvo popisi, pa rušenje lavova, pa izbacivanje novinara...

Sad lijepo špice, kokice i pivo, u prvi red i uživajmo u predstavi idućih mjesec, dva....:)
Madcaptin

Očito je da navijaš i braniš neobranjivo. Glavaš opet radi protiv zakona i zabija autogolove svojoj stranci.
Alkemičaru, rasprava nije o kvaliteti ili neovisnosti medija. Ovo je ograničavanje slobode medija, izbacivanjem novinara krše se Ustavom zajamčena prava javnosti da bude izviještena o svim zbivanjima u društvu, te prava svake osobe na slobodu izražavanja, mišljenja i dostupnost svim javnim glasilima.
Usput izbačenoj novinarki pokušlo se narušiti ugled i profesionalno dostojanstvo.

Ne znam gdje je bila press konf., no nije ogranicavanje slobode medija dok god se press konferencija (bila ona javna ili kako god) odrzava u prostoru koji je privatno vlasnistvo. Da se konf. odrzavala na otvorenom prostoru ili u gradskim prostorijama, tad bi bilo krsenje zakona. Ako cemo govoriti o povredi zakaona tad bi se jedino moglo govoriti o diskriminaciji, jer jedno silenzio stampa a drugo isključivati i zabranjivati nekom prisustvovanje konf. zbog tendencioznog pisanja.
ovi bar nisu dobili letvom ;)
Alchemist

Mislio sam da je STV pojam tendecioznog novinarstva i favoriziranja a onda je došao OSTV...

počevši od njihovih "nezavisnih" komentatora poput Pecnika koji me tim potezom nije ni malo iznenadio do Hedla i Flaudera za koje sam se iznendaio jer sam mislio da njihov dosadašnji rad i zalaganje imaju puno veću cijenu (realan sam i znam da svi barem u Osijeku imaju svoju cijenu).

još se sjećam onog intervjua sa Vrdoljakom u jeku afere parking kada su se neke babe uključivale u eter i sl.

uvijek od dva zla biram manje...

STV pored OSTV-a izgleda kao dječiji vrtić ali uostalom to je vidljivog iz moga potpisa koji već mjesecima stoji dolje upravo od toga itervjua sa vrdoljakom i njihovih stalnih političkih komentara pecnika, pa onda đapića kojega sve pitaju i puste u etere isl..

Sta ti pises? I OSTV i STV su isti k. Jedna je Glavaseva, druga Biloseva (HSP-HDZ) i niti jedna TV kuca ne prenosi vijesti o politickim dogadjajima realno i korektno vec uvijek radi spinning. Izabrati stranu u ovako cemu je apsolutno....
Svjesno izabirem da me nerealno obavijestavaju o dogadjajima oko mene, svjesno izabirem da manipuliraju samnom.
To pali kod neukih masa, no poznavajuci tvoj stil, cisto sumnjam... prije bih rekao da si ti ovaj koji spinna:)
lukko

Madcaptin

Ne znam gdje je bila press konf., no nije ogranicavanje slobode medija dok god se press konferencija (bila ona javna ili kako god) odrzava u prostoru koji je privatno vlasnistvo. Da se konf. odrzavala na otvorenom prostoru ili u gradskim prostorijama, tad bi bilo krsenje zakona. Ako cemo govoriti o povredi zakaona tad bi se jedino moglo govoriti o diskriminaciji, jer jedno silenzio stampa a drugo isključivati i zabranjivati nekom prisustvovanje konf. zbog tendencioznog pisanja.

To što pokušavaš objasniti preko "livada i vlasništva" se zove cenzura.
Madcaptin

To što pokušavaš objasniti preko "livada i vlasništva" se zove cenzura.

Daleko od toga da se ja slazem s tim sto je HDSSB-HNS napravio, cak stovise, smatram to najvecim primitivizmom.
Ali to ne prolazi pod definiciju "cenzure".
HND je reagirao pa svatko može provjeriti kako se zapravo vrednuje taj čin, moralno i zakonski.
Madcaptin

HND je reagirao pa svatko može provjeriti kako se zapravo vrednuje taj čin, moralno i zakonski.

Kak su reagirali? Ne znam. Gdje da provjerim?
Cisto sumnjam da su podigli tuzbu, jer kao sto sam rekao zakonski nije cenzura.
Bilo u dnevniku na htv, Mislav Bago je voditelj za elektronske medije ispred HND. Vjerujem da ce sutra biti i na stranici HND.
Madcaptin

Bilo u dnevniku na htv, Mislav Bago je voditelj za elektronske medije ispred HND. Vjerujem da ce sutra biti i na stranici HND.

thnx
Der Untergang
Što se to događa s obećavajućom trojkom?! Nije se smirilo ono oko stranačkih prelazaka, pa onda skupljanje harača po firmama, pa sad cirkus s medijima? Ili nisu obećavajući ili ne treba vjerovati vlastitim očima...
Kladim se: sad će odmah 2-3 posta uvjeravanja u ovo zadnje...
Ajd otvorite još jedan osijek031 ali na kojem će se samo o politici raspravljat. Sad je već previše politike brate!
cane

Ajd otvorite još jedan osijek031 ali na kojem će se samo o politici raspravljat. Sad je već previše politike brate!

Znaš šta, potpuno si u pravu. Evo ja pozivam sve HSPovce i simpatizere HSP-a da bez obzira na sve ništa ne komentiramo tjedan dana po pitanju politike...pa nek se ostali prepucavaju dok im ne pozli...najozbiljnije-od danas...za vas dragi forumaši ''Jer ste vi to tražili''...
Po meni, ovo je potpuno nepotreban potez HDSSB-a... O objektivnosti medija treba odluciti nacija, a ne stranacki celnici ili aktivisti. Ako je narod blesav da pusi kretenski plasirane vijesti poput brojke o 10.000 kupaca na trznici za akcije "kupujmo osjecko", neka im bude...
Sto bi sada trebalo dalje? Nema STV-a na pressicama HSP-a i HDZ-a? A jos kad se pocnu spominjat i radijske postaje...
Može se nekome sviđati ili ne sviđati ove ili one novine ali ono što je čilnjenica da je motiv svkaoga tko želi dati svoju ideju, vijest u javnost, pozvati što više dostupnih medija. Ovo što je HDSSB napravio je ni više ni manje nego utjecaj na ostale medije na način: pišite samo ono što mi hoćemo, jer ako nećete i vi ćete završiti kao OSTV. Sramota. Ako Glavaš ili ostala reprezentaicija HDSSB-a kao što su istaknuti poznati političari, priznati u svojim mjestima kao Drmić ne stoje iza toga, onda naš potencijalni gradonačelnik mora biti iza toga. Forumaši, bolje izabrati mladu, sposobnu ... ispovraćat ću se.
Totalna kompromitacija. Jedva čekam da čujem slogan te kampanje
Direktor televizije je ujedno i direktor kampanje jedne političke stranke.
Može li se očekivati objektivno izvještavanje?
Po snimci ne vidim da su novinarka i snimatelj otjerani, nego zamoljeni da izađu:-)
pernabukano

Direktor televizije je ujedno i direktor kampanje jedne političke stranke.
Može li se očekivati objektivno izvještavanje?
Po snimci ne vidim da su novinarka i snimatelj otjerani, nego zamoljeni da izađu:-)

Hm, pa nije. Izričito je rečeno da nije, jer bi novinari vanjski suradnici prestali time biti da je nominalno direktor kampanje. Tom logigom, i Glavaš je kandidat za gradonačelnika ;)
...a ovo drugo ti čak nije ni šaljivo...
Baš je lijepo čitati kad HDSSB-ovi pišu o objektivnosti medija...
Od njih mogu samo učiti svi ostali kako se to radi. I to - bili bi dobri, dobri instruktori!
Osijek je Osijek al dvaput je dvaput :)

Glavaš osobno izbacio novinara Jutarnjeg

Skriveni sadržaj

Branimir Glavaš osobno se ispriječio u hodniku stranačkih prostorija HDSSB-a kako bi novinaru Jutarnjeg lista, onemogućio ulazak u dvoranu na tiskovnu konferenciju te stranke koja je bila zakazana u srijedu, 18. ožujka u 13 sati.

Dopisništvu Jutarnjeg lista oko 9 sati istoga dana uredno je odaslan poziv za tiskovnu konferenciju, no Glavaš se, okružen s nekoliko mladih, nabildanih članova svoje stranke, ispriječio na vratima, kako bi mi onemogućio ulazak u dvoranu. Glavaš mi je, prvo vrlo zbunjen, pružio ruku, a onda rekao da napustim stranačke prostorije. Dalje je razgovor tekao ovako.

HEDL: Zašto mi ne dopuštate ulazak na tiskovnu konferenciju kad ste poslali poziv u moju redakciju?
GLAVAŠ: Molim vas napustite stranačke prostorije!
HEDL: Ali ovo je tiskovna konferencija na koju ste pozvali novinare.
GLAVAŠ: Rekao sam, napustite prostorije stranke.
HEDL: Ali gospodine Glavaš, u imenu vaše stranke HDSSB, stoji i riječ demokratska. Tjeranje novinara nije demokratska praksa.
GLAVAŠ: Demokracija se odnosi na one koji se demokratski ponašaju a vi se tako ne ponašate. Rekao sam vam napustite prostorije. Budite pristojni i napustite prostorije.
HEDL: Hoćete li me izbaciti silom uz pomoć vaših stranačkih tjelohranitelja?
GLAVAŠ: Napustite prostorije, ne možete ući u dvoranu.
Glavaš se potom izderao na fotoreportera Cropixa Vladu Kosa koji ga je snimao dok mi je sprečavao ulazak u dvoranu.
GLAVAŠ: Napustite prostorije!

Glavaš je potom vikao u hodniku, obraćajući se drugim novinarima: "Tko ima akreditaciju može ući, tko nema ne može!" Njegovo osiguranje zaustavilo je snimatelja i novinara Osječke televizije, također im onemogućujući ulazak u dvoranu. Dan prije toga novinare iste kuće izbacili su s tiskovne konferencije.

Potom je s drugog kraja hodnika, na Glavašev poziv, dotrčao bivši saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić, kojemu je Glavaš naredio da zaključa dvoranu u kojoj je trebala početi tiskovna konferencija. Drmić je izvadio ključ iz vanjske strane vrata, a onda su on i Glavaš snažno povukli vrata i zaključali dvoranu s unutrašnje strane.

Župan Krešimir Bubalo, kandidat HDSSB-a za osječkog gradonačelnika i koalicijski partner HNS-a, sve je mirno promatrao, ne rekavši ni riječi. Novinare koji su kasnili i pokušali ući u zaključanu dvoranu, dožupan Dinko Burić na tiskovnu je konferenciju uvodio kroz sporedne prostorije.

http://jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,18,,156309.jl

Video by Infopunkt.TV
Povijesni medij
Strašno...kakvi su komentari Glasa Slavonije na ovu temu.....baš me zanima.....

eh, da, "nema glavas nista s ovim izborima i bubalovom kandidaturom"................... joj, zlo mi je od osijeka i njegovih nakaradnih politicara, svih skupa zajedno, bagra obicna
:box:

Fotografija u nastavku poruke je poslana 17.03.2009. s e-mail adrese [email protected] na e-mail adresu redakcije portala Osijek031.com, sa subjectom "Pixi i dixi", bez ikakvog dodatnog pojasnjenja.

Prilozi

• 2009_03_17_pixi_dixi_400.jpg
Bogami do kraja kampanje ''ko živ ko mrtav'' :), premda je ova slika za galeriju, a ne za ovu temu...jer nije vezana uz topic....moglo se uslikat i Glavu i Hedla kako pričaju....(premda malo teže)...
Redakcija jutarnjeg je imala poziv. Što će sad izmisliti? Evidentno je da rade ciljane presice. Nek pošalju materijal STV-u i Glasu samo da objave što žele i mir.
meni je već muka od sveg toga....
još malo pa će nam političari i iz paštete iskakat....a još nije ni počelo kak treba

Novinarima bi bilo pametnije da izignoriraju sve te predizborne presice, nek se uhvate pravih problema.
TataMata

Strašno...kakvi su komentari Glasa Slavonije na ovu temu.....baš me zanima.....

He he he.... Pa trebalo bi biti nešto u stilu "NOVINARI OSJEČKE TELEVIZIJE NASILNO POKUŠALI ZAUSTAVITI KONFERENCIJU ZA NOVINARE HDSSB-a" a dolje podnaslov "...no uvijek spremni gospodin :lol: Drmić nesebično te hrabro izašao pred nemani te otklonio prijetnju..." He he he.... Eto to je moja vizija uvijek objektivnog Glasa Slavonije....
mislis da je jutarnji objektivniji? ili hrt ? ili slavonski dom?
medij kao takav je kurva koja svakom daje pičke ;) i trenutačno se u medijima može popratiti jedino sportski pregled jer u zadnjih par godina ni meteorolozi ne znaju kako je vrijeme vani, a nekmoli kakvo će biti LOL
Drago mi je da Glavaš mora tražiti napuštanje presica jer ga mediji neobjektivno prenose. Kad je "njegov" STV pravio reportaže da čovjek povraća, nije ga brinula objektivnost izvještavanja.

Potvrđuje se stara narodna: "Tko se mača laća ...

Nisam za to da se bilo kome uskrati prisustvo javnom događaju, što presica svakako jest. Ali mislim da bi ovo trebalo poslužiti kao povod za analizu koliko su naši mediji zaista slobodni, neovisni i nepristrani.

Najgore što se jednom društvu može desiti je da se pojedine novine ili TV postaje proglašava stranačkim razglasima. To je kraj demokracije i mrak za ljudske slobode.
Baš me zanima za koga će se u novonastalim okolnostima odrediti OSTV. Neko veče vidim kad je gost bio Matković da je počela light pljuvačka po Debelom. Sinoć je gostovao Debeli, gledao sam ga na malom portabl TV pa mi Đapić nije sasvim stao. Vidio se samo dio slike
Koje su to novonastale okolnosti ?
TataMata

"korzo" je u pravu..., jedno veče pljuvanje po BUBIMIRU, drugo po GORDANU... Pričekat ćemo još koji dan da vidimo na koju će stranu. :hi:
studenac

TataMata

"korzo" je u pravu..., jedno veče pljuvanje po BUBIMIRU, drugo po GORDANU... Pričekat ćemo još koji dan da vidimo na koju će stranu. :hi:

U svakom slučaju i to mi je bolje nego 15togodišnja formula STV-a gdje program počine sa "Dobro jutro gospodine glavaš." i završava sa "Laku noć gospodine Glavaš."
Hvala Studenac. Gledam NA ostv Debelog i onog konja iz Đakova što se Sanaderu baca pod jaja kako su jako sretni što je izgrađena ova cesta. Mogu si mislit kolko su sretni kad nisu ništa uspjeli ukrasti. Tu su brkove omastili Kalmeta i dečki iz metropole jel je to financirano iz državnog, a ne lokalnog proračuna.
Bože mili kak se taj Raspudić baca pod Ivina jaja. Mogo bi taj konobar napredovati. pa kom oni prodaju muda pod bubrege? Maznu nam lovu kroz poreze i onda grade s našim novcem i onda se s tim kurče
Strašno je što se osoba koja se predstavlja gradskim gospodinom tako dobro snalazi na Čepinskoj TV. I prestrašno je što taj ko fol gospodin profesor na Pravnom fakultetu svojim primjerom krši zakon i ulazi u kampanju prije nego je i počela i dijeli letke na kojem se predstavlja kao obiteljski čovjek i brani od svog paralelnog života. Bilo bi mu bolje da te novce iskoristi da uplati struju jer novinari ne mogu napunit baterije kad dođu na presicu u HSLS. Bilo bi mu bolje da Bajto direktor HEPA kaže Parangalu da im u tu strančicu spoji neki kabel s javne rasvjete pa da imaju besplatnu struju
Korzo

Hvala Studenac. Gledam NA ostv Debelog i onog konja iz Đakova što se Sanaderu baca pod jaja kako su jako sretni što je izgrađena ova cesta.

Ajde mi MOLIM TE objasni, što je to loše što se izgradio autoput od Osijeka do Zagreba? Baš me zanima.
Očigledno nisi makao dupe nikud van iz svog kvarta, a evidentno ni glavu iz Glavaševe guzice.

Tagovi