Autor |
Poruka |
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
ne branim ja njih nego pljujem po lošoj televiziji koja to zaslužuje a to što je hdssb to prvi narpavio nema veze jer bi isto govorio i za sdp, hns, ili bilo koga drugoga (pa čak i kada je đapić bojkotirao glas to je njegovo pravo i to branim)
nikada ni ne pomislio da stanem u obranu drmića i velikog dijela hdssb-a |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
 |
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
Očito je da navijaš i braniš neobranjivo. Glavaš opet radi protiv zakona i zabija autogolove svojoj stranci.
Alkemičaru, rasprava nije o kvaliteti ili neovisnosti medija. Ovo je ograničavanje slobode medija, izbacivanjem novinara krše se Ustavom zajamčena prava javnosti da bude izviještena o svim zbivanjima u društvu, te prava svake osobe na slobodu izražavanja, mišljenja i dostupnost svim javnim glasilima.
Usput izbačenoj novinarki pokušlo se narušiti ugled i profesionalno dostojanstvo. |
|
|
|
|
 |
BamBy Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek031 Spol:  Muško
|
Počelo je....vidim bit će veselo...prvo popisi, pa rušenje lavova, pa izbacivanje novinara...
Sad lijepo špice, kokice i pivo, u prvi red i uživajmo u predstavi idućih mjesec, dva....  |
|
|
|
|
 |
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
Ne znam gdje je bila press konf., no nije ogranicavanje slobode medija dok god se press konferencija (bila ona javna ili kako god) odrzava u prostoru koji je privatno vlasnistvo. Da se konf. odrzavala na otvorenom prostoru ili u gradskim prostorijama, tad bi bilo krsenje zakona. Ako cemo govoriti o povredi zakaona tad bi se jedino moglo govoriti o diskriminaciji, jer jedno silenzio stampa a drugo isključivati i zabranjivati nekom prisustvovanje konf. zbog tendencioznog pisanja. |
|
|
|
|
 |
Defiant Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
ovi bar nisu dobili letvom  |
|
|
|
|
 |
|
Sta ti pises? I OSTV i STV su isti k. Jedna je Glavaseva, druga Biloseva (HSP-HDZ) i niti jedna TV kuca ne prenosi vijesti o politickim dogadjajima realno i korektno vec uvijek radi spinning. Izabrati stranu u ovako cemu je apsolutno....
Svjesno izabirem da me nerealno obavijestavaju o dogadjajima oko mene, svjesno izabirem da manipuliraju samnom.
To pali kod neukih masa, no poznavajuci tvoj stil, cisto sumnjam... prije bih rekao da si ti ovaj koji spinna:) |
|
|
|
|
 |
Madcaptin
|
To što pokušavaš objasniti preko "livada i vlasništva" se zove cenzura. |
|
|
|
|
 |
|
Daleko od toga da se ja slazem s tim sto je HDSSB-HNS napravio, cak stovise, smatram to najvecim primitivizmom.
Ali to ne prolazi pod definiciju "cenzure". |
|
|
|
|
 |
Madcaptin
|
HND je reagirao pa svatko može provjeriti kako se zapravo vrednuje taj čin, moralno i zakonski. |
|
|
|
|
 |
|
Kak su reagirali? Ne znam. Gdje da provjerim?
Cisto sumnjam da su podigli tuzbu, jer kao sto sam rekao zakonski nije cenzura. |
|
|
|
|
 |
Madcaptin
|
Bilo u dnevniku na htv, Mislav Bago je voditelj za elektronske medije ispred HND. Vjerujem da ce sutra biti i na stranici HND. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
akis
Ukupno postova: 73 Spol:  Nebitno
|
Der Untergang |
|
_________________ Daj meni Beck´s i njima šta će  |
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Što se to događa s obećavajućom trojkom?! Nije se smirilo ono oko stranačkih prelazaka, pa onda skupljanje harača po firmama, pa sad cirkus s medijima? Ili nisu obećavajući ili ne treba vjerovati vlastitim očima...
Kladim se: sad će odmah 2-3 posta uvjeravanja u ovo zadnje... |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Ajd otvorite još jedan osijek031 ali na kojem će se samo o politici raspravljat. Sad je već previše politike brate! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
 |
|