Osječka promenada 13. travnja!

Osijek

Osječka promenada 13. travnja!

Nakon nekoliko odgoda ovog druženja, zbog lošeg vremena, druženje na osječkoj Promenadi održat će se u ponedjeljak, 13. travnja, od 10 sati.

Bit svega je da sugrađani izađu iz svojih domova, prošeću na promenadi ili dođu biciklima, na rolama i slično, sretnu svoje poznanike, druže se na promenadi, odmore se na travi ili na nekoj od klupa, popiju kavu u akciji koju nudi Hotel Osijek. Naime, Hotel Osijek toga dana, od 09 do 12 sati ima akciju 1+1 kava gratis. Ujedno, kod Hotela Osijek će sugrađane zabavljati gitarist Jimmy.

Razmišljajući o prepoznatljivosti grada Osijeka, agencija „Koncert“ proglašava svojim „brandom“ - osječku promenadu. Jedinstvena, lijepa, prostrana i uvijek uredna, pruža romantično utočište s lijeve i desne strane rijeke Drave, iznova poziva i nudi neponovljiv užitak.

„Grad na Dravi“ živi s promenadom. Generacije Osječana svaki sunčani trenutak provedu na njoj, ispijaju prvu jutarnju kavicu, zaljubljuju se, rekreiraju ili u trećoj životnoj dobi nalaze mir u šetnji kraj Drave. Spoj zelenila, vode i otvorenog neba osvježava, smiruje, pruža zadovoljstvo šetačima, kupačima, biciklistima, veslačima, ribičima, rekreativcima, rollerima, skaterima..., svima koji svoje slobodno vrijeme provode na promenadi, pravom bogatstvu grada Osijeka.

Prve zrake proljetnog sunca redovito na promenadu izmame tisuće sugrađana. Vizura mirnog i šarmantnog grada, grada po mjeri čovjeka, ne može se zamisliti bez osječke promenade.

I bez obzira koje je godišnje doba, koji je dan u tjednu, jutro ili večer, uvijek netko uživa u tom pogledu koji nema cijenu.

Stoga Vas agencija „Koncert“ poziva na promenadu u subotu 21. 28. ožujka 2009. (prvi dan proljeća) u prijepodnevnim satima. Prošećite, možda susretnete starog prijatelja ili pronađete novu ljubav, pozdravite poznanike,...

Uživajte uz ugodnu glazbenu kulisu koju ćemo za Vas toga dana prirediti.

Vidimo se na promenadi!

agencija Koncert

Cara Hadrijana 13, HR-31000 Osijek
M: +385 91 506 4844
T: +385 31 25 10 14
F: +385 31 53 11 18
E: [email protected]

Foto: Steam [arhiva 031]
bravo !
napokon nesto pametno u gradu (y)

Re: Agencija Koncert proglašava svoj brand grada - Osječka promenada

bičemo ko Pariz!

Bravo!
Ideja je fenomenalna! Brand našega grada treba biti nešto čime se svi ponosimo, nešto što svi volimo..., promenada je jedino mjesto u gradu na kojem ćete susresti naše najmlađe i najstarije sugrađane u isto vrijeme, jedino mjesto na koje svi dolaze da se opuste i uživaju u druženju, rekreiranju, šetnji ...
Bravo, bravo, bravo!
Sve pohvale!! Bravo!!!!!!!!
Ajd se odlučite je li riječ o brandu ili brendu! ;)

Inače, podržavam ideju!
Ja bih rekla da je - brand. Uvijek je problem s tuđicama. Možda je onda najbolje, kao što je u tekstu napravljeno, staviti navodnike.
U svakom slučaju, brand ili brend - ideja je super!
tonya

Inače, podržavam ideju!

...niti jedno niti drugo....uopće ne znam zašto se iz upotrebe izbacuje riječ marka, vrsta, zaštićeno ime, znak.......vjerojatno niti jedan od ovih prijevoda ne zvuči dovoljno eurospki ili svjetski ili štogod već.....ili se samo stidimo vlastitog jezika.....
Bravo Bravo. ja dolazim:-D
Vid..baš mi je drago što se svi slažemo...ideja je fantastična..sigurno će sjati sunce..
anakonda

tonya

Inače, podržavam ideju!

...niti jedno niti drugo....uopće ne znam zašto se iz upotrebe izbacuje riječ marka, vrsta, zaštićeno ime, znak.......vjerojatno niti jedan od ovih prijevoda ne zvuči dovoljno eurospki ili svjetski ili štogod već.....ili se samo stidimo vlastitog jezika.....

Apsolutno se slažem, ali ako su već zapeli za brand onda bi bilo bolje prilagoditi riječ hrvatskome jeziku i koristiti brend ili ostaviti brand, ali ga pisati u kurzivu.
brend....100%.....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........ :bravo: .......super ideja......
Odlično - sve pohvale! Prava stvar za grad.
Pijana promenada je prepoznativljiji brend osijeka. Pa jedinstvena je, ne?
tonya

prepoznajnica....heheh
anakonda

tonya

Inače, podržavam ideju!

Slažem se s tobom da previše koristimo tuđi jezik, naročito engleski. Marka nam služi da razlikujemo određene proizvode po kvaliteti, sadržava porijeklo proizvoda, sastojke itd. A Brand je sasvim nešto drugo. Brand se stvara godinama i odnosi se na ništa drugo neko emocije koje naravcno pozitivno utječu na čovjeka i potiču ga na određeni proizvod, eto toliko.
jos samo da se otjera olos sa pijane haha
događaj najavljen za 21.3 se otkazuje 27.3.super
faktor-x

događaj najavljen za 21.3 se otkazuje 27.3.super

e da si pratio, vidio bi da je prvo bilo pomaknuto za 28.3.
hehe
zanimljivo da sve što koncert organizira ne uspije iz prve.balašević, pa sad ovo a ima toga još

Koliko sam je shvatila ništa nije propalo, nego je otkazano iz objektivnih razloga. Malo smo zločesti...
faktor-x

hehe
zanimljivo da sve što koncert organizira ne uspije iz prve.balašević, pa sad ovo a ima toga još

...a kao uspjelo bi da se održavalo po lošem vremenu?????
pa ne bi.ništa zlonamjerno nisam mislio.samo kažem da su baksuzi očito.

Re: Osječka promenada 13. travnja!

e na sta je ovaj grad spao kad je potrebno organizirat akciju da bi ljudi izasli na promenadu prosetat...ovo mi slici na one osjecke ljetne noci, do 12 pun grad, nemos hodat, poslije toga ni psa vise nema vani...
MegaSmrT

bičemo ko Pariz!

potpisujem :D
nooky

e na sta je ovaj grad spao kad je potrebno organizirat akciju da bi ljudi izasli na promenadu prosetat...ovo mi slici na one osjecke ljetne noci, do 12 pun grad, nemos hodat, poslije toga ni psa vise nema vani...

i mene je to odmah asociralo na to.
jadni smo mi kad nas "netko" treba izorganizirat da bi se družili
zvuči kao gužva
nisam baš za gužve
al mi je drago zbog onih koji ju vole :)
Ovo je još jedna od gluposti za koju ne znam čemu služi. Pa normalno je da ako u subotu bude lijepo vrijeme da će svi izaći van.
Po čemu ta agencija proglašava svojim brandom-brandom-prepoznajnicom ili već što našu zajedničku promenadu.
Osim reklame za kavu 1+1 i jednog gitarista koji je smisao toga. Pa bilo je mnogo ljudi i danas popodne.
To je samo reklama za neku agenciju.

Ne, nisam negativan, šetam uz Dravu i kada je hladno, snijeg i vjetar pa me živcira kada me netko tri puta nagovara na nešto normalno.
Podržavam "ovo" što god to bilo, ništa posebno,ali malo jači događaj kad se ovako nešto odgađa po nekoliko puta bez obzira zbog čega,kako im je tek organizirati nešto ozbiljnije.

MegaSmrT

bičemo ko Pariz!

Bahahahahahah. Šabac="Mali Pariz"
katastrofa zbog vremena....
evo vracam se "porazena"....
ne kontam sto su predstavljali oni motocikli na trgu ...
Pa zar ovi što su to organizirali ne gledaju prognozu? Još prije tjedana dana su bile najave zahlađenja i kiše od ponedjeljka.
I, jel' bilo ljudi danas?

Bas steta zbog vjetra i zahladjenja... dva dana prije vrijeme kakvo se samo pozeljeti moze... i onda na sam dan akcije - vjetar i hladnoca... :(
cane

Pa zar ovi što su to organizirali ne gledaju prognozu? Još prije tjedana dana su bile najave zahlađenja i kiše od ponedjeljka.

Gledaju, ali krivo :D zadnji puta kada su kao odgodili zbog lošeg vremena, niti je bilo hladno niti je bila kiša, ali eto...
quote="Leteci mungos"]
I, jel' bilo ljudi danas?

Bas steta zbog vjetra i zahladjenja... dva dana prije vrijeme kakvo se samo pozeljeti moze... i onda na sam dan akcije - vjetar i hladnoca... :(

ma nesto jadno, manje nego inace...steta...bilo je prehladno...pogotovo pod Dravom gdje puse...
ciao_bao!

katastrofa zbog vremena....
evo vracam se "porazena"....

to su bili motozeke, tako bar kažu...
ciao_bao!

Info: Trg: Motozeko 2009.
+
Galerija 031: Trg: Motozeko 2009
[Foto: Daniel Antunović][13.04.2009. Trg Ante Starčevića]

Tagovi