zahvaljujem na iskustvima, baš ste svi jako zlaćani
uvez diplomskog rada
zahvaljujem na iskustvima, baš ste svi jako zlaćani
Računala, znanost, tehnologija

indifferenceja sam isto na pedagoškom uvezivala, mislim da su najpovoljniji u gradu. super izgleda, plavi sa srebrnim slovima, bila sam baš ponosna
bazooka_joe
Vidim da nitko nije napisao i mogu samo reći - SRAM VAS BILO!
Samo je jedna adresa za sva pitanja u gradu Osijeku - HiG, Ulica Republike 11!
Monstrum
na pedagoškom faksu. uđeš na vrata (naravno neš kroz prozor), skreneš lijevo i sam pratiš hodnik do kraja, na kraju hodnika skreneš u mali hodničić desno i voila.
uvezivanje te izađe 70 kn za 1 primjerak, 120 za 2, 150 za 3 itd![]()
ja sam tamo uvezivo svoj i super su napravili. moš birat zelenu il plavu boju uveza i srebrna ili zlatna slova. sve u svemu najpovoljnije u gradu i jednako dobro kao i svagdje![]()
eto htjeo sam ti slikat i postat da vidiš kak izgleda no mladjo mi još nije vratio fotić, uglavnom odeš i vidiš, vjeruj mi bit ćeš zadovoljna.
Monstrum
na pedagoškom faksu. uđeš na vrata (naravno neš kroz prozor), skreneš lijevo i sam pratiš hodnik do kraja, na kraju hodnika skreneš u mali hodničić desno i voila.
ja sam tamo uvezivo svoj i super su napravili. moš birat zelenu il plavu boju uveza i srebrna ili zlatna slova. sve u svemu najpovoljnije u gradu i jednako dobro kao i svagdje![]()
eto htjeo sam ti slikat i postat da vidiš kak izgleda no mladjo mi još nije vratio fotić, uglavnom odeš i vidiš, vjeruj mi bit ćeš zadovoljna.
Anastazija
Monstrum
A da si slučajno njihova studentica, bilo bi i jefitnije.