Ženski moto klub 'Legice' Osijek - prvi registrirani ženski moto klub u Hrvatskoj

Osijek

Ženski moto klub 'Legice' Osijek - prvi registrirani ženski moto klub u Hrvatskoj

Ženski moto klub "Legice" Osijek održat će Osnivačku skupštinu na Dan žena, u nedjelju 8. ožujka 2009. u prostorijama auto škole "Start", u ulici Alojzija Stepinca 38 u Osijeku, s početkom u 19 sati.

Zanimljivo je napomenuti kako će ŽMK "Legice", prema našim saznanjima, ujedno biti i prvi registrirani ženski moto klub u Hrvatskoj, a svoju su nazočnost osnivačkoj skupštini najavile i muške kolege iz drugih osječkih i slavonskih moto klubova.

Predložen je i sljedeći dnevni red:
1. odluka o imenu Kluba
2. prihvaćanje Statuta Kluba
3. izbor predsjednice Kluba
4. izbor dopredsjednice Kluba
5. izbor tajnice Kluba
6. prihvaćanje programa djelovanja u prvoj godini
7. razno

Nakon svečane osnivačke skupštine pozivamo vas i na prigodno druženje u "Biker baru" u Vukovarskoj ulici (preko puta Izolirke).

Veselimo se vašem dolasku!

Za ŽMK "Legice" u osnivanju
Tanja Grganović
glasnogovornica
...aaaa, odlično!!!!!!!!!!!!!...
Ima li netko kontakt mail od dotičnih?
ženski bikerski klub ???
hehehe aj dobro

Re: Ženski moto klub 'Legice' Osijek - prvi registrirani ženski moto klub u Hrvatskoj

ma šta "aj dobro" Jimmy
oš se tuć
:D
Svaka čast. Jel se može učlanit ako imaš skuter? :)
A ako nemaš nikakav motor? :-D
Jednog dana kad budem velika imat ću pravi veliki motor.
aaaaaaa, ovo je super... odlicna idejaaa!!!
jel moraju biti bas iz osijeka?
hehehe.... svida mi se sve to :)
toooo, cure!!! svaka vam cast!
ii... ako se netko uclani, mora li ona svugdje ici na susrete? jer se ne moze otic bas na svaki zbog skole :S
PREDOBRO!!! JEDVA ČEKAM DA POLOŽIM I DOBIJEM MOTOR PA DA SE UČLANIM XDDDDDD

Re: Ženski moto klub 'Legice' Osijek - prvi registrirani ženski moto klub u Hrvatskoj

Pozdrav i hvala svima na čestitkama! :D
Mali info za one koje/koji se raspituju: Posjedovanje motocikla nije uvjet učlanjenja u klub. Dovoljno je da volite moto-sport i sve vezano uz njega i volite dobra i kvalitetna druženja! :wink:
Sve ostale informacije možete dobiti u AŠ Start http://www.autoskolastart.hr/default.asp?itemid=33&itemTitle=%C5%BDenski%20Moto%20Klub%20Legice

Na sve susrete se ne mora ići, naravno, ali je, kao i u svakom klubu, radi dobrobiti samog kluba, poželjno da nas ide što više. :) Uostalom, dosta nas ima mjesta za suvozače... :wink:
puma

Mali info za one koje/koji se raspituju: Posjedovanje motocikla nije uvjet učlanjenja u klub. Dovoljno je da volite moto-sport i sve vezano uz njega i volite dobra i kvalitetna druženja! :wink:
Sve ostale informacije možete dobiti u AŠ Start http://www.autoskolastart.hr/default.asp?itemid=33&itemTitle=%C5%BDenski%20Moto%20Klub%20Legice

Na sve susrete se ne mora ići, naravno, ali je, kao i u svakom klubu, radi dobrobiti samog kluba, poželjno da nas ide što više. :) Uostalom, dosta nas ima mjesta za suvozače... :wink:

mog se i ja uključiti... ima razbijeni citroen AX i bicikl oldtimer marke rog sa ful opremom... :)
...

puma

mog se i ja uključiti... ima razbijeni citroen AX i bicikl oldtimer marke rog sa ful opremom... :)

Imaš i nešto viška što te ne čini ženom :)
ja sam žensko...i nemam nikakvu vozačku,a kamoli motor...ali jedva čekam da ga dobijem i naučim vozit...ja bi se uključila XD
ja se vas bojim :(

to je tako butch.
„A što je dobro, Ferdo,
I što nije dobro –
Treba li ikoga pitati da to kaže?“
R. M. Pirsig, „Zen i umjetnost održavanja motocikla“

Uvijek se sablažnjavam i bojim skupina ljudi koji se uz jedan zajednički interes i ljubav prema cesti, dijele po spolu, rasi ili nacionalom opredjeljenju. Hoćemo li sada imati moto susrete tri puta na godimu?

Tagovi