Autor |
Poruka |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Ovo je jasno, svaki projekt grada potrebno je stopirati. Kako to da se odjednom svi bune, prosvjeduju te imaju podršku najnižeg oblika lokalne uprave.
Baš me zanima iz koje je stranke taj Hrvoje Stipetić??
Ovakav isti post s izmijenjenim imenom predsjednika GČ-a, sam napisao u vezi prosvjeda u Svačićevoj.
Sve u isti dan pa tko je tu lud? |
|
|
|
|
 |
meso
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
... sta je je ... zbilja je nepotrebna biciklisticka staza na vukovarskoj koja ide paralelno onoj na gupcevoj - čemu - razmak izmedju njih je 500 metara ako i toliko ... kao sto je navedeno bolje da su povezali postojecu stazu sa zelenim poljem ... onaj prostor na potezu hutlerova - tifon je zbilja preuzak ... ocito se planovi rade iz ureda, a da nitko neobidje i pogleda postojece stanje ... nekada treba i guzu malo prosetati ... prosvjedujte imate pravo ...
|
to onda moš pitat a zašto su i gupčeva i vukovarska prometnice i zašto obje imaju nogostupe ako su udaljene samo 500m ako i toliko |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ups :shy:  |
Zadnja promjena: Monstrum; 03.03.2009. 19:10; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Samo me zanima kako će proći biciklistička dalje Vukovarskom. Kakvi se prosvjedi spremaju u dijelu oko one nove žute zgrade, tamo je izgrađeno ilegalno parkiralište i u Vukovarskoj i u Stepinčevoj. Tamo se mora izgraditi veza s biciklističkom stazom iz smjera pošte i veza sa Gundikom?? |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mene vise zanima kako ce proci kraj eurodoma ? ... jer erudom je 1.5 metar od ceste
i btw, ima biciklisticka u gupcevoj i divaltovoj ... sto nije 500 m, nego prije 200.
meni je puno ugodnije voziti se tim ulicama nego vukovarskom. |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Pa dobro, osobno podržavam gradnju biciklističkih staza, no mišljenja sam da je sve trebalo ipak bolje isplanirati. Osim toga, varamo se ako mislimo da će veći broj biciklističkih staza promovirati kulturu vožnje biciklom i smanjiti zagađenje okoliša zbog smanjenja automobilskog prometa. Nemojmo zaboraviti da je ovo ipak Hrvatska. Zašto se zajebavati tu s okretanjem nekih pedala kad možeš fino sjesti u auto, natočiti gorivo na karticu i tko ti šta može.
Meni je u svemu tome najviše žao onih silnih stabala koja su platila glavom zbog gradnje tramvajskih pruga i biciklističkih staza. Nekada je Osijek bio prepoznat upravo po zelenilu, a danas dominira beton i sivilo. Eto, ako po ničem drugom, Đapićeva vladavina će ostati zapamćena po najviše porušenih stabala u povijesti grada. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Meni je u svemu tome najviše žao onih silnih stabala koja su platila glavom zbog gradnje tramvajskih pruga i biciklističkih staza. Nekada je Osijek bio prepoznat upravo po zelenilu, a danas dominira beton i sivilo.
|
I meni je najviše žao što svakim danom sve manje zelenila ima u gradu... To ne odobravam nit podrazno. Pretvorili su grad u živi beton. |
|
|
|
|
 |
ciao_bao!
Ukupno postova: 135 Spol:  Žensko
|
bit ce koma kada budemo morali voziti po novoizgradjenim cestama gdje nema hlada kao na promenadi...jer onda nema svercanja po nogostupu pa dijeliti ono pola metra sjene sa pjesacima... razmisljam o nekom skuteru iako jako volim svoj bike.... |
|
_________________ veni, vidi, i zamalo odustadoh... |
|
|
 |
bili
Ukupno postova: 92 Spol:  Nebitno
|
Živijo! Za svaki metar autoceste - kilometar biciklističke!
 |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Donji grad je poznat po ubojicama, bombašima i atentatorima. Iskreno se nadam da će neko novonapravljenu biciklističku stazu diči u zrak.
Bolje da su spojili tam promenadu ispod željezničkog, pa nek se onda narod voza di oče amo-tamo, prostora kolko oš.
Jasno da vama koji živite u zgradama i u nekim drugim ulicama ne smetaju biciklističke, ne prolaze vama pod prozorom i ne morate vi parkirat auto 6km dalje. Aj molim vas recite di ce ti jadni ljudi parkirat automobile sad? s jedne strane vojarna (gradilište), s druge strane Izolirka i pruga. wtf?!
A i vidio sam na šta liči biciklistička, za kojih godinu, a možda i manje, nanovo če ju asfaltirat jer su debili stavili stazu centimetar uz drveće koje naravno još mora rasti pa kad korjenje digne beton, i ta nepotrebna staza postati će još nepotrebnija. Ono, debilana na kub. I čemu biciklistička staza široka ko i traka za auto!? totalno neprofesionalno napravljeno i urađeno nabrzaka, kako bi se debeloguzi Đapić mogo provozat za novinare tik pred izbore. bzvz
Grad stvarno treba novaca za neke VAŽNE stvari, poput izgradnji i dogradnji, pobošljaša i opremljivanja škola i slično, a na vak' šta se troši. Mislim da nije u redu.
Eh, da i jedan kafić je osto bez terase vanka na vukovarskoj. |
|
|
|
|
 |
amunike
Ukupno postova: 129 Spol:  Nebitno
|
Taj Stipetić samo se buni nešto. Ne valja mu ništa. Normalno da je iz HDSSB-a. Već je taj imao eskapade pa sam ga zamjetio. |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Taj Stipetić samo se buni nešto. Ne valja mu ništa. Normalno da je iz HDSSB-a. Već je taj imao eskapade pa sam ga zamjetio.
|
A nije se trebao buniti što obnova Trga kasni godinu dana!? |
|
|
|
|
 |
amunike
Ukupno postova: 129 Spol:  Nebitno
|
Mžda su naišli na neke iskopine. Ali kako bi on to znao. Jedino što hdssb-oci znaju je razbi, rastepi, buni se, nemiri...
strašno, a ja budala glasovao za njih, ali nasreću jednom |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Mžda su naišli na neke iskopine. Ali kako bi on to znao. Jedino što hdssb-oci znaju je razbi, rastepi, buni se, nemiri...
strašno, a ja budala glasovao za njih, ali nasreću jednom
|
A što je zadatak oporbe!? Našli su na iskopine, pa je to razlog da su stavili kocke i onda shvatili da ne valjaju te,pa stavljali nove...To nije trebalo kritizirati jel? Trebala je oporba šutjeti o tome!? |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
hihi, i tako, sve se opet svelo na stranačje...
o kako tužnih sudbina ima... |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
 |
|