Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Stanari danas blokiraju promet u Svačićevoj!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
sale car

Ukupno postova: 1305
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.03.2009. 23:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cole_os je napisao/la:
Izabela je napisao/la:
replika coletu_os:
Mi koji živimo tamo smo obični civili koji nemaju veze s upravom grada i nismo mogli utjecati na ubrzanje njihove odluke da se tamo počne graditi trg koji smo odavno htjeli,očito su oni imali drugih planova.Također,ova gradnja je nepravedna jer su počeli graditi a nisu ni tablu o planovima izgradnje stavili.A i još nešto,ne znam koliko si upoznat s opasnostima dotične trafostanice(očito nisi) a u tim zgradama živi i jako puno male djece.Razmak između te stanice i prvog ulaza ne bi bio veći od neka 2-3 metra.Kablovi stanice ne bi bile nikakvom ogradom zaštićene jer za nju nema mjesta što znači da bi visok napon bio u neposrednoj blizini ne samo djece već i ostalih.Vidim sada si prvi koji govori protiv ovog prosvjeda ali također znam da bi bio i prvi koji bi govorio protiv projekta da se dogodi neka nesreća koja je u slučaju da se gradnja nastavi neminovna.Prosvjed nema nikakve veze niti sa jednim stranačkim udruženjem Osijeka,okupljeni su bili samo obližnji stanari.

ja nisam rekao da se radi o nekoj stranačkoj organizaciji, to možeš gore pročitat...drugo, kako ova postojeća trafostanica nije izazivala toliko polemike do sada....a djeca svaki dan idu pored nje u školu...i ja sam osobno išao pored nje....koliko se ja sjećam tamo je stajao jedan kiosk, ali davno...a sada taj kiosk stoji na autobusnoj stanici...a baš ne vjerujem da će kablovi virit izvan zemlje...jer na nijednoj trafostanici kablovi ne vire tako da....

potpisujem... svaka čast... zanimljivo je stvarno kako sada svi dižu buku oko te "opasne po život" trafostanice, a svaki dan prolaze poren 10 istih, a da ni neznaju... to je samo dizanje prašine oko ničega... tek tolko... njima se ne sviđa tamo to i odma ustanak... ma najbolje da betonske barikade stavite na cestu i ne mičete dok se ne predomisle za izgradnju te trafostanice...

Skoči u forum: