Slavonska Televizija = Glavaš TV - besramno i negledljivo

Društvo, politika

Slavonska Televizija = Glavaš TV - besramno i negledljivo

Dragi Osječani i Slavonci vjerujem da je i vama već dosta ove naočigled pristrane televizije koja nas već godinama truje propagirajući monstruozne političke stavove jednog čovjeka. Prava je rijetkost na STV-u vidjeti ijednog političara koji ne pripada Glavaševoj stranci osim u slučaju kad su u funkciji dobro smišljenog i pripremljenog blaćenja Glavaševih političkih konkurenata i protivnika. Ista je stvar i sa sestrinskom medijskom kućom Glas Slavonije, koja olovkom i perom sustavno diskreditira i blati njegove političke suparnike, a njemu ustupa cijeli medijski prostor u svrhu samoisticanja i propagande. Na osnovu toga stvara se kriva i iskrivljena percepcija političkog stanja u Osijeku i Osječko baranjskoj županiji gdje Glavaš ispada sveprisutni dobri duh Slavonije, a svi ostali postaju nebitni marginalci. Mislim kako je došlo vrijeme da se o ovom problemu počne javno raspravljati i da se građanima podigne svijest da se tome stane na kraj. Želimo neovisnu i nepristranu Slavonsku Televiziju koja će podjednako tretirati sve relevantne političke opcije na ovom prostoru.
dosta nam je novih nickova sa predizbornom svrhom...
Dobar prvi post :)
Ja na STV-u vidim dobre filmove, dobru glazbu.
Što se politike tiče - ne ulazim u to, ali znam da se tamo pojavljuju svi političari, dok na Osječkoj TV vrše neviđenu cenzuru, čak se ni imena ne spominju.

Meni je STV OK, kao i Glas Slavonije, ti ako imaš problema valjda imaš i daljinski pa prebaci.

I povuci vodu.
Istina je, novi nick da, ali nema nikakve predizborne svrhe niti imam kakve koristi. Očito da ste i vi podlegli utjecaju te propagande. Što se tiče dobrih filmova i glazbe na STV-u nemoj me molim te nasmijavati, tamo postoje samo videostranice i vijesti dobro obojene. imam daljinski i nažalost moram prebaciti jer nemogu pogledati normalne vijesti.
kada gledaš filmove i glazbu u njima naravno, nema lokalpolitičke cenzure... :)
a kada već gledamo televiziju zbog glazbe i filmova meni je glazba ok i na Osječkoj, mislim da čak imaju i istog dobavljača..
čak i ako ti ni to nije dovoljno, ljubitelju kvalitetne glazbe i filmova preporučujem VH1 i HBO, bez obzira na političku boju :)
Jack TrbOSIJEK

Istina je, novi nick da, ali nema nikakve predizborne svrhe niti imam kakve koristi.

s obzirom da ti je moguće promakla ta informacija, novi korisnici se obično prvim postom predstave u za to određenoj temi, te pozdrave cijelu forumašku zajednicu... iako je i ovo vrlo jasan pozdrav, te u neku ruku i predstavljanje... :D
nema veze, dobro došao... :)

Re: Slavonska Televizija = Glavaš TV - besramno i negledljivo

Rekao sam da neću komentirati politiku za korizmu, pa i neću :)
Ono što pokušavam reći da je itekako gledljiva.
A na Osječkoj nisam filma vidio, tako da ti ta informacija ne stoji.

Nadalje, brojevi govore sami za sebe (skinuto sa stranica NET TV-a, zato je crven):

OsijekNepokoreniGrad

Rekao sam da neću komentirati politiku za korizmu, pa i neću :)
Ono što pokušavam reći da je itekako gledljiva.
A na Osječkoj nisam filma vidio, tako da ti ta informacija ne stoji.

Nadalje, brojevi govore sami za sebe (skinuto sa stranica NET TV-a, zato je crven):

nadam se da ćeš dobiti neki honorarčić od STV-a..
moram si i ja naći nešto da tako zdušno zastupam, pokušat ću sa SMIB-om, možda dobijem godišnju pretplatu gratis :D
Od samog osnutka STVa tehnicka kvaliteta i realizacija programa je na razini srednjoskolske novinarske skupine.

Tako mi je memorirana na broju 24 zajedno s bosanskim programima, madjarima, pro7 ....

A uglavnom stignem do broja 10, tako da i neznam nista o politickoj obojanosti doticne televizije.
Dobro ispričavam se što se nisam predstavio, nisam baš aktivan u forumaškim vodama tako da mi nisu poznata neka pravila. slažem se da je tehnička kvaliteta na vrlo niskim granama, a isto tako i novinarski kadar nije za pohvaliti. jedino što ih krasi jest njihova subjektivnost. a glasovi su im ajme majko, kao pravi pravcati amateri koji se snimaju kućnim kamerama.
gledam na max tv-u ponekad lokalne televizije i što se tehničke kvalitete tiče i slavonska i osječka su u usporedbi sa drugima dosta dobre, ne samo da pariraju, nego su puno gledljivije njihove emisije od emisija sličnog sadržaja na drugim televizijama... gledao sam neku s mora, jel dubrovačka, splitska, neam pojma.... loša kvaliteta slike, loše snimljeno, kadrovi im stoje po 20 sekundi, čitaju praktički na dijalektu... nemojmo biti tako oštri... politički su jadne, ali tehnički baš i nisu..
uvijek je domace najgore. takvi smo. serete o kvaliteti i subjektivnosti. pogledajte ostale lokalne tv na bnetu ili maxtvu.
sta mislite da je htv objektivan? rtl? nova..ahahaha.
mozda malo bolje upakiraju,ili ste udaljeniji od tih ljudi pa ne skuzite da ste obmanuti :)
123456

gledam na max tv-u ponekad lokalne televizije i što se tehničke kvalitete tiče i slavonska i osječka su u usporedbi sa drugima dosta dobre, ne samo da pariraju, nego su puno gledljivije njihove emisije od emisija sličnog sadržaja na drugim televizijama... gledao sam neku s mora, jel dubrovačka, splitska, neam pojma.... loša kvaliteta slike, loše snimljeno, kadrovi im stoje po 20 sekundi, čitaju praktički na dijalektu... nemojmo biti tako oštri... politički su jadne, ali tehnički baš i nisu..

ja nisam rekao da nema gorih ... ali to ne znaci da ih trebam gledati.

poanta je da postoji izbor ... moj izbor je ne gledati lokalne tv postaje jer to granici s mazohizmom. ako netko smatra da je stv najbolja u grupi katastrofalno losih i da time zasluzuje neciju pozornost ... enjoy :)
i ja vise volim pogledat national gegr.hbo,history...al tamo ne mogu vidjeti snimku utakmice Osijek,rukometa,odbojke,snimku koncerta Druga ,koncert Lipe..
slažem se da su i ove velike tv kuće nekad pristrane, ali ovo je očito, ovo se vidi iz svemira, iz aviona se vidi. Te vijesti mogu gledati samo idioti i kreteni. Prilozi o Glavaševim osnivanjima ogranaka po najvećeim zabitima i pripizdinama gdje bude 15 ljudi traje 10 min u udarnom terminu
lazes,ja gledao, trajalo je oko 2min :)
vjerovao ili ne ,istu slicnu duzinu je imao i prilog o tekmi Grafičar - krizevci .zbog cega sam i cekao vijesti. Zivio
Ingo

Od samog osnutka STVa tehnicka kvaliteta i realizacija programa je na razini srednjoskolske novinarske skupine.

lijepo rečeno. da su lijeni - jesu!
bjehu bez konkurncije ali možda se sada uz konkurenciju osječke tv potrude izvući lijene guze iz kancelarije i počnu pratiti događanja po gradu...
imaju uvijete, treba samo raditi...
STV = OSTV, nema tu nikakve razlike jer su obje u službi politike i plitičara i to na najružniji mogući način, a nazovi novinari su toliko smiješni da se to jednostavno mora gledati...
Primjer 1. Tri dana prije održavanja posljednjih lokalnih izbora u Osijeku STV je doveo Antu Prkačina i dao mu 90 minuta da pljuje i sere po Đapiću na naćin koji nije primjeren ni nekoj birtiji.
Primjer 2. Odmah nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma HSP-HDZ OSTV je u studiju ugostila Đapića i Kovačevića koji su do mile volje mogli pričati što god su htjeli, bez da ih je voditelj pitao kako sada mogu biti zajedno, a stranice HDZ- a su još uvijek pune izvještaja sa konferencija na kojima se pljuvalo po Đapiću.
Primjer 3. U istom danu u kojem Glavaš nešto porući na STV-u OSTV nam daje odgovor Kovačevića, a od nedavno i Đapića.
Primjer 4. Novinar STV-a izvještava sa nogometne utakmice u Podgoraču i govori kako navijači Podgorača stvaraju atmosferu kakva se ne viđa na hrvatskim, a rijetko i na europskim stadionima ?!
Primjer 5. Novinar OSTV- a ugosti Alena Borbaša, prikaže ga kao velikog domoljuba i vrhunskog sportaša te mu dozvoli da nam objasni zašto je išamarao Sašu Anočića u foajeu osječkog HNK...
toma_os

STV = OSTV, nema tu nikakve razlike jer su obje u službi politike i plitičara i to na najružniji mogući način.......

Neke ćinjenice su i više nego očite:
STV=Glavaš (HDSSB)
OSTV= HDZ (DHZ+HSP)

A mi se pitamo kako to da na lokalnim izborima uvijek dobijemo desničarku vlast?????

Ionako nam je svejedno koja od ovih opcija pobijedi jer u konačnici HDZ=HDSSB=HSP, osim što se sukobljavaju oko toga tko će više pokrasti
O STV-u sam se izjasnila u par navrata. Svaka ozbiljna analiza tamo viđenog suvišna je, osim psihijatrijske. Lokalni cirkus za lokalne dnevno-političke potrebe B.Glavaša i glasačku mašineriju u seoskim sredinama rubova županije. Inače kako nazvati 10-minutne priloge o osnivanju ogranaka HDSSB-a u na pr. Šljivoševcima?! Važna događanja u gradu se niti ne spominju ako im ne ide u prilog, pa izvan Osijeka izgleda kao da se to nije ni dogodilo. To je moć medija i znaju to u udruzi jako dobro. 80% zasluga u održanju na vlasti HDSSB u županiji ima STV.
Mada, moram priznati da su se produkcijski usavršili otkad su dobili konkurenciju (OSTV), čak ima ponekad i koji dobar film. Ali informativno-mozgoispirački program im je katastrofa! Negledljivo...
Sharon

O STV-u sam se izjasnila u par navrata. Svaka ozbiljna analiza tamo viđenog suvišna je, osim psihijatrijske. Lokalni cirkus za lokalne dnevno-političke potrebe B.Glavaša i glasačku mašineriju u seoskim sredinama rubova županije. Inače kako nazvati 10-minutne priloge o osnivanju ogranaka HDSSB-a u na pr. Šljivoševcima?! Važna događanja u gradu se niti ne spominju ako im ne ide u prilog, pa izvan Osijeka izgleda kao da se to nije ni dogodilo. To je moć medija i znaju to u udruzi jako dobro. 80% zasluga u održanju na vlasti HDSSB u županiji ima STV.
Mada, moram priznati da su se produkcijski usavršili otkad su dobili konkurenciju (OSTV), čak ima ponekad i koji dobar film. Ali informativno-mozgoispirački program im je katastrofa! Negledljivo...

Zato je OSTV odlična televizija.
Samo mi nije jasno zašto Osječka TV prati Baranju...Ja sam mislio da je to gradska televizija...Možda Đapić i Kovačević misle širiti Osijek.

A šta kažete na cenzuru na OSTV? Kada je Bubalo organizirao sastanak sa gospodarstvenicima u Erdutu,a oni ne spomenu ni rječju organizatora nego kako je skup podržao akciju Kupujmo Osječko. A ni to nije istina...Dakle cenzura+izmišljanje :D
e ja volim na stv-u pogledati samo jako dobre glumce koji vjerojatno glume neku dvorsku ludu i budalu...
zašto svaki puta kada netko spomene STV se jave oni koji se osjećaju prozvanima i odgovaraju ne argumentima nego optužbom konkurentske tv kuće? to mi izgleda kao dječja prepucavanja tipa "baš si gadan" - "e ali ti imaš veliki nos"... ovo je rečeno samo primjera radi, a prozvani će se sami prepoznati... ne kažem da se ne bi dogodila i obrnuta situacija da je OSTV osnovna tema ovog topica, pa da se javi i koji pasionirani ljubitelj i branitelj, da ne kažem gardist HSP-a...
pernabukano

Sharon

Zato je OSTV odlična televizija.
Samo mi nije jasno zašto Osječka TV prati Baranju...Ja sam mislio da je to gradska televizija...Možda Đapić i Kovačević misle širiti Osijek.

A šta kažete na cenzuru na OSTV? Kada je Bubalo organizirao sastanak sa gospodarstvenicima u Erdutu,a oni ne spomenu ni rječju organizatora nego kako je skup podržao akciju Kupujmo Osječko. A ni to nije istina...Dakle cenzura+izmišljanje :D

Baš mi žao što nemamo još malo Bubala na TV!
Ovako kako BG i njegovi "regionalisti" koriste TV medij ne bi ga koristio ni Staljin da ga je imao. A Tito je medijski guru za njih. Drugi se trude prikriti, zamumuljiti, da dopru do što više ljudi, ali ovi ne. Sharon je to baš krasno nazvala "informativno-mozgoispirački program". Kada će se ekipa koja to sve servisira postidjeti i izaći iz njihova prkna?
Scacchi

Ovako kako BG i njegovi "regionalisti" koriste TV medij ne bi ga koristio ni Staljin da ga je imao. A Tito je medijski guru za njih. Drugi se trude prikriti, zamumuljiti, da dopru do što više ljudi, ali ovi ne. Sharon je to baš krasno nazvala "informativno-mozgoispirački program". Kada će se ekipa koja to sve servisira postidjeti i izaći iz njihova prkna?

Na OSTV upravo posebna jednosatna emisija o prebjezima HDSSB-a u HDZ,hahaha.
Gledam i baš se fino zabavljam :lol:
Stvarno OSTV ima najbolji humoristični program...
pa jel nisu prebjezi bili u Baranji i Vinkovcima?
zato....premium account i lajv striming sa određenih stranica :D:lol:
pernabukano

Scacchi

Na OSTV upravo posebna jednosatna emisija o prebjezima HDSSB-a u HDZ,hahaha.
Gledam i baš se fino zabavljam :lol:
Stvarno OSTV ima najbolji humoristični program...

u principu se radi o prebjezima iz HDZ-a u HDSSB i potpunom raspadu HDZ-a u Baranji, samo je OSTV to malo okrenuo i lažirao cijelu informaciju :)
a portal osijek031 ima zaista najbolje stand Glav-up komičare na svijetu..
ouuu jea :D
Radi se uistinu o prebjezima iz HDSSB-a u HDZ tj. HDSSB se polako raspada ali naravno na slavonskoj tv o tome ni riječi naprotiv tamo se izmišlja i laže i prikazuje HDSSB kao stranku u zanosu.
Jack TrbOSIJEK

Radi se uistinu o prebjezima iz HDSSB-a u HDZ tj. HDSSB se polako raspada ali naravno na slavonskoj tv o tome ni riječi naprotiv tamo se izmišlja i laže i prikazuje HDSSB kao stranku u zanosu.

Čekaj zar je HDSSB toliko važna stranka da joj jedna televizija daje 1h medijskog prostora!? Nakon 4 primljena poziva i sva 4 negativna Mate Radeljić dao direktivu da se pod hitno zatvore telefoni, jer je sve izmaklo kontroli :D
Ali neka se gradska televizija bavi Vinkovcima :lol:
pernabukano

Jack TrbOSIJEK

Čekaj zar je HDSSB toliko važna stranka da joj jedna televizija daje 1h medijskog prostora!? Nakon 4 primljena poziva i sva 4 negativna Mate Radeljić dao direktivu da se pod hitno zatvore telefoni, jer je sve izmaklo kontroli :D
Ali neka se gradska televizija bavi Vinkovcima :lol:

mislim da je ovo offtopic... nemojte koristiti dragocjeni prostor teme o STV-u za bogohuljenje... tj. spominjanje Osječke... te mračne sile ovoga grada... :D
Slažem se da ne treba toliko o Osječkoj tv iz jednog jedinog razloga, a to je da ona nema nekakvu veliku gledanost. Slavonska tv ili kako je još zovu AL ĐAZIRA je tema ovdje.
Evo sad baš gledam temu dana gdje je gost Ivan Vekić i koji pljuje po aktualnoj vlasti, dakle još jedan u nizu Glavaševih trikova u svrhu blaćenja njegovih protivnika (HDZ).
Evo opet gledam vijesti slavonske televizije i ne vjerujem, opet pljuvanje po aktualnoj vlasti u gradu.
a da?? sta su sad izmislili protiv magistra Ante?
centurion

a da?? sta su sad izmislili protiv magistra Ante?

Pogledaj reprizu vijesti. Danas sam prvi put nakon sto godina vidio Glavaševe protivnike na STV-u ali naravno u negativnom svijetlu. Uglavnom danas kao i inače vijesti pune Bubala i njegovo uvlačenje Mesiću, očito da pucaju na njegovo biračko tijelo.
jel nije Mesic dosao kod Bubala? sta je trebao ne doci kao domacin kao Djapic sa kinezima??
Kada pogledam postove Jack TrbOSIJEK jel to prijenos utakmice ili dnevnik rada sekretara SKOJA? Pa mi svi znamo kakva je STV i OSTV, pa zar stvarno misliš da ako kritiziramo Djapica da smo odmah Glavasevi ljudi. E pa nismo „budimo realni“ te dvije TV kuće ne pratim a i Atv mi, što su izbori bliže na živce ide.
Sve na STV-u je Glavaševo pa i voditelji koji s ushićenjem najavljuju reportaže o glavaševoj stranci, a pogotovo onaj Karalaić koji kao glasnogovornik zastupa HDSSB i čak u emisijama donosi zaključke i nameće svoje mišljenje. Ti možda i nisi za Glavaša, ali je dobro poznato koje su dvije političke opcije najjače u gradu stoga ili si za jednu ili drugu, a sve ostale se mjere u promilima.
Jack TrbOSIJEK

ili si za jednu ili drugu, a sve ostale se mjere u promilima.

Ne znam odakle ovakve nebuloze, ali uz malo truda otkrit ćeš još ponešto manje ili više značajnih političkih opcija, a da nisu Hsp i Hdssb.

Ovakvo razmišljanje jest najopasnije za Osijek. Čudno je kako ljudi zastrane u svega nekoliko godina - još donedavno Hsp nije niti bio u gradskom vijeću, a Hdsb nije ni postojao. Odjednom su to jake političke opcije. Tako nam Osječanima i treba.
W.M. Felt

Jack TrbOSIJEK

ili si za jednu ili drugu, a sve ostale se mjere u promilima.

Ne znam odakle ovakve nebuloze, ali uz malo truda otkrit ćeš još ponešto manje ili više značajnih političkih opcija, a da nisu Hsp i Hdssb.

Ovakvo razmišljanje jest najopasnije za Osijek. Čudno je kako ljudi zastrane u svega nekoliko godina - još donedavno Hsp nije niti bio u gradskom vijeću, a Hdsb nije ni postojao. Odjednom su to jake političke opcije. Tako nam Osječanima i treba.

A koje su to značajne političke opcije molim te. Jesi ti pratio nekoliko posljednih izbora u Osijeku? Očito nisi! Na svakim izborima najviše glasova su odnijeli HSP i HDSSB, a i ponešto HDZ. Zar su značajne političke opcije Vrdoljak koji se prenemaže gdje će prisupiti a osvojio je 1 vjećnićki mandat. Situacija je takva kakva je, to je realnost, pobijedit će vjerojatno Đapić ili Bubalo, treće opcije nema. Zar netko iole pametan misli da kandidat propalih i marginalnih liberala Vrbošić ima neke šanse. Čovjek bez političke karizme, široj masi nepoznat i nezanimljiv neće osvojiti niti 5 % glasova.
Jack TrbOSIJEK

neće osvojiti niti 5 % glasova.

Misliš kao đapić na državnoj razini? :P
u dobrog se lokalnog političara pretvorio
Da, samo nije to isto. Ipak je Đapić duže u politici i poznatiji je od Vrbošića. Đapić je nekad imao 7 ili 8 zastupnika u saboru pa je sad pao na jednog i sad mu je cilj utaboriti se na mjestu gradonačelnika te stvoriti ovdje bazu za daljnje uzdizanje stranke. Lokalna politika je budućnost.
Ti zaista vjeruješ u ponovno jačanje HSP-a? :)
Daj "budi realan". Svi govore o bipolarizaciji političke scene, jedino anto đapić i par zadrtih HSP-ovaca misli da mogu nešto napraviti.
Nije bitno u što ja vjerujem, ali Hsp-ov je maksimum 4 do 5 mandata u saboru nešto kao HNS. Neznam šta oni m0ogu napraviti na nacionalnoj razini ali kad govorimo o gradu Osijeku on je ovdje podpomognut HDZ-om najjači, sviđalo se to nama ili ne.
Jack TrbOSIJEK

on je ovdje podpomognut HDZ-om najjači, sviđalo se to nama ili ne.

E tu sam te čekao da ti dokažem koliko si jadan i proziran.
To ISTO ste pričali i nakon koalicije sa HDSSB-om, pa nakon koalicije sa HNS-SDP-om.
Imaš pravo, treba "biti realan" i reći kako je problem u SVIMA DRUGIMA osim HSP-u.
Neznam jeli problem u HSP-u, možda i je. Ali ono što je najvažnije da HDSSB nema šanse na izborima i da će se raspasti kao kula od karata, a već se sad raspadaju njihovi čalnovi masovno pribjegavaju drugim strankama.
Tema je slavonska televizija kao Glavaševo sredstvo manipuliranja ljudima. Imati u rukama medije znači imati vlast. Pitanje je dokle ćemo više to trpjeti, zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom.
Jack TrbOSIJEK

Tema je slavonska televizija kao Glavaševo sredstvo manipuliranja ljudima. Imati u rukama medije znači imati vlast. Pitanje je dokle ćemo više to trpjeti, zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom.

Jack TrbOSIJEK

zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom.

U narednih 10 godine to je nemoguče!! Nazalost!!
STV totalno katastrofa i prelose, jako jadno i sramotno!! Ne mislim da je neka druga televizija imalo bolja cak naprotiv mislim da su sve jadne i da rijetko koja ima sadrzaje za unapredjenje zivota i boljeg obrazovanja,rade nam kao sto su napravili amerima zatupljuju nas i samo nam daju zabavljacki program kako ne bi postali kriticka masa, sto vise zutila, crnila i zabave, svijet ide u kurac, manipuliraju nas na veliko. Jedino sto valja je Geo.
Vrbošić će sigurno dobiti puno više od 5 %. Ima ipak i u ovom gradu dosta ljudi kojima je dosta desnih i desnijih, pa ako se svi udruže oko jedne osobe možda se nešto i promijeni. Pa nismo svi kreteni koji misle da je sav izbor između Đapića i Glavaša!
Danas opet pljuvanje po vlasti, prikazivali su jedno 30 minuta prosvede poljoprivrednika koji pljuju po vladi, opet glavaševa kuhinja.

Re: Slavonska Televizija = Glavaš TV - besramno i negledljivo

Jel tebe plaćaju da gledaš stv? :D
Jebemu, dokad ćemo im dopuštati da nam pljuju po vlasti?! Ljudi, probudite se! :D
lufus

Jel tebe plaćaju da gledaš stv? :D

Nažalost ne plaćaju me, ali ovo se mora gledat obavezno vijesti u 20.15 to nema nigdje na svijetu, pa ni hitler nije imao ovakvu propagandu. strašno...
ej jack ako ti se toliko ne sviđa stv koji je klinac gledaš.imaš ostv možda su ti tamo vijesti povoljnije,ak ti i to smeta gledaj brate simonicu na farmi, baš je u tom terminu na novoj tv
Kako bi ljudi prodali svinjske polutke da nema STV-a? Videostranice su zakon vec 15 godina.
A osjecka je isto mrak. Najjaci je onaj voditelj koji izgleda kao da je pojeo kilu zelenih krusaka. Studio im je velicine garaze.
bazooka_joe

Jebemu, dokad ćemo im dopuštati da nam pljuju po vlasti?! Ljudi, probudite se! :D

Milan Tarot: Dok je ovaca bit će i šišanja
Jack TrbOSIJEK

Kako uopće IJEDNU hrvatsku lokalnu televiziju učiniti neovisnom? Ja učinih ono što je netko gore spomenuo - GTV i ĐTV sam bacio na brojeve 52 i 53 između Duna TV i Tuzlanskog Kantona.

Lakše se diše, a nije Bronhi...

Tagovi