Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječko poglavarstvo prihvatilo projekt “Kupujmo osječko” [Vijesti Osječke televizije]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
epona

Ukupno postova: 148
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.02.2009. 9:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

osvrt je napisao/la:
za početak treba razmišljati o napretku našeg kraja, a kasnije o usavršavanju.

Neće biti napretka sve dok podobni budu zauzimali radna mjesta sposobnima!

Ukupno postova: 623
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.02.2009. 10:06 
Naslov:  

Eto sada se igraju sa lokalpatriotizmom ....ne vidim ovdje nikakvog novog projekta "kupujmo osječko" jer to osiječani oduvijek i rade...Opet nas koriste u svojim projektima kao ovce . Pa naravno da pijemo osječko i jedemo Kanditove proizvode..ali nemamo više tekstila, odjeće, obuće, kožare, Olta, Lia..ma ja u opće ne znam gdje se izmejstio sav taj narod koji je masovno izgubio posao kroz Zna se -Inateći se...
Da neće možda Đapić izgraditi koju tvornicu..?
Evo mi muka nakon ovoga..neću moći ni pogledati osječko jer ću se morati naliti od mučnine ovog projekta koji ne može biti projekt jer su naši sugrađani oduvijek bili osviješteni i kupuju sve sto Osijek proizvodi...
I stalo se udara u savijest građana...a gdje je tu politička svijest. Tamo gdje nema analnog sunca. Shocked

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 20.02.2009. 11:04 
Naslov:  

Ovdje se cijelo vrijeme govori o propadanju tekstilne i željezarske industrije.
Neću ulaziti u to tko je i je li uništio tu industriju odnosno tvornice, ali je činjenica da se to dogodilo sa tekstilnom industrijom u cijeloj Europi. Mali su propadali, a veliki su svoju proizvodnju preselili u Aziju.
Dakle uspjeh je i ovaj opstanak Slavonije i LIO-a.

Ukupno postova: 2158
Post Postano: 20.02.2009. 13:31 
Naslov:  

epona je napisao/la:
osvrt je napisao/la:
za početak treba razmišljati o napretku našeg kraja, a kasnije o usavršavanju.

Neće biti napretka sve dok podobni budu zauzimali radna mjesta sposobnima!

Probaj ti izabrati sposobnog kad ti posao u isto vrijeme traži i nećak bratića iz drugog koljena, čija je mama iz sela sa slijedećeg brda, a djed ti je bio s njegovim ujakom u ustašama za vrijeme 2. svjetskog rata, nakon kojeg se cijela familija kolektivno preselila iz "predivne" Hercegovine u ove naše ravne krajeve...
Što bi mu rekao? Sorry rodijače, ali glup si kao top. Iako se tvoja baka prezivala isto kao i od moje tete ujna, ne mogu ti pomoći...

Nije to lako. Treba i te ljude razumijeti, ni Kinezi kad se negdje dosele ne zapošljavaju odmah domicilno stanovništvo, već neke druge Kineze (ili iste? tko bi znao).

Sharon

Ukupno postova: 1469
Post Postano: 23.02.2009. 8:16 
Naslov:  

Bilo je pitanje vremena kad ćeš izvuć Hercegovce... Ipak su oni krivi za sve što tebe muči (osim Đapića, naravno).

W.M. Felt
Post Postano: 23.02.2009. 11:05 
Naslov:  

Sharon je napisao/la:
Bilo je pitanje vremena kad ćeš izvuć Hercegovce... Ipak su oni krivi za sve što tebe muči (osim Đapića, naravno).

Mene ništa ne muči, ja naprotiv osjećam sažaljenje - prema ljudima koji preferiraju rodbinske i kumske veze velike obitelji (nazovimo ih ovdje Hercegovcima, iako je potpuno svejedno odakle su), prema Anti Đapiću, a najviše prema ljudima poput forumašice Sharon, koja nije uspjela argumentirano odgovoriti niti na jedan jedini problem svoje političke opcije (a ima ih podosta) - no to ju ne spriječava da i dalje tu političku opciju podržava.

Sharon

Ukupno postova: 1469
Post Postano: 23.02.2009. 12:24 
Naslov:  

Lijepo ti kažem da ovdje šalju u off ako dva lika previše konzumiraju neku temu... A ja nemam vremena napretek da bih ga trošila na svaki post po 2 puta. Osim toga, nemam opsesiju s A.Đ. iako sam njegov glasač. Samo me nervira kad ga gađaju bezveze.
Zanimaju me i druge teme u životu... Samo, tebe čini se ne.

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 23.02.2009. 12:29 
Naslov:  

Sharon je napisao/la :
nemam opsesiju s A.Đ. iako sam njegov glasač. Samo me nervira kad ga gađaju bezveze.

Prvi simptom - negiranje problema.

W.M. Felt
Post Postano: 23.02.2009. 13:44 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Sharon je napisao/la :
nemam opsesiju s A.Đ. iako sam njegov glasač. Samo me nervira kad ga gađaju bezveze.

Prvi je simptom zapravo nešto sasvim drugo - "iako sam njegov glasač".

Ovdje prestaje svaka mogućnost racionalnog i argumentiranog raspravljanja, te eventualnog utjecanja na osobe bez argumenata. Oni su nečiji glasači!

Ispada, dakle, što god netko napravio, u ovom slučaju Đapić, makar ukrao milijune, upropastio grad, nabio nam etiketu primitivnih zatucanih desničara, i sve slično, ovakvi poput Sharon za njega će glasati jer oni su "njegovi glasači"! Kao da je to nogometni klub, pa kad jednom izabereš (ili to umjesto tebe učini tvoj ćaća), više ne mijenjaš ni pod kojim slučajem.

Nema veze. Kupujmo osječko, podržimo tu spektakularnu akciju trenutačnog nam gradonačelnika, koju je osmislio sa svojim ogromnim timom prepunim vrhunskih ekonomskih stručnjaka, vjerojatno sve odreda magistara ekonomije.

tempus031

Ukupno postova: 234
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.02.2009. 13:51 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Sharon je napisao/la :

Negiranje je često prvi mehanizam suočavanja s problemima. Negiranje ima dva lica: "sve je u redu", i "nešto nije bilo u redu, ali neće se ponoviti". Negiranje svodi na najmanju mjeru, diskreditira, odbacuje kao šalu, racionalizira ili preimenuje destruktivno ponašanje. Dr.Susan Forward psihoterapeut & Craig Buck

Skoči u forum: