| Autor |
Poruka |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Glavno da se na utakmicama derete " mi Hrvati " , a hrvatski i osječki proizvod nećete kupit. Gdje vam je ponos kad kupujete strana piva kad idete na utakmicu.Inicijativa je po meni sasvim ok i za svaku pohvalu.Meni je najbolja Kanditova čokoladica od kokosa pa onda poslije nje čaša Osječkog piva.
|
tako je! imamo hrvatsku! živjela kanditova čokoladica i osječko pivo! |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
za onog 'ko više radi, trenutno HSP-eovci rade više. Ponekad i pogriješe ali su više pokazali. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
Sideshow
Ukupno postova: 40 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
Već sam ovo negdje napisao ali neće škoditi ponoviti:
"Ovaj forum svaki put postaje neprobavljiv uoči izbora ili tokom političkih previranja.Isfrustrirani mulci se raspravljaju sami sa sobom i pišu tri posta uzastopce bodreći svog "Idola".
Mislim da bi se trebalo raspraviti o uračunljivosti određenih ljudi ovdje ukoliko su im Hrvatski političari uzor.Sačuvaj Bože!" |
|
|
|
|
|
 |
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
Sada se sjetio, a di je bio kada je za Vlahom Ljutićem u Dubrovniku izjeo 20 000kn za dva dana na trošak gradske reprezentacije!
Izgleda da je kod njega kupujmo osječko i trošmio osjekovo!
za svoja prežderavanja i onih koji mi vire iz one stvari... |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
|
 |
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
S obzirom na negativna makroekonomska kretanja i najavljenu recesiju, osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo na jučerašnjoj sjednici Poglavarstva uputio je apel hrvatskoj Vladi i jedinicama lokalne samouprave da nizom mjera pomognu gospodarstvenicima da prebrode kritičnu 2009. godinu. Pozivam sve općine i gradove da vode brigu oko gospodarstva i preispitaju a) cijene komunalnih usluga", pozvao je Bubalo.
Na sjednici je istaknuto kako u županijskom proračunu za 2009. godinu trenutačno ima oko 20 milijuna kuna slobodnih sredstava, pa su odlučili da će ih oročiti na tri mjeseca. Izabrana je Erste&Steiermarkische bank, b)koja je na natječaju ponudila najpovoljniju pasivnu kamatu od 8,80 posto, pa će Županija zaraditi 147.500 kuna. c)"Prošle godine oročenjima smo uprihodovali 1,5 milijuna kuna u pasivi, baš zbog brižnog vođenja 'cash flowa'. Županijski proračun u prvih 20 dana puni se jako dobro, čak za 4,1 posto bolje nego lani", dodao je Bubalo.
Ovo podcrtano je upućeno HSP-ovcima.
a) Umjesto da vozačima GPP-a poručujete da piju pivo smanjite komunalne doprinose. Da ste smanjili Litavci bi vjerojatno gradili tvornicu u Osijeku.
b) Proučite malo pojam javni natječaj. Cijela Kapucinska je izgrađena javnom pogodbom.
c) To je...ma uzalud objašnjavti to su za vas presloženi termini.  |
Zadnja promjena: pernabukano; 19.02.2009. 16:53; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
 |
|
tazzy Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
čitam ove komentare i ne vjerujem. Ovdje se raspravlja o slatkišima i pivu. Pljuje se po ljudima koji bi pokrenili nešto u ovome gradu. Umjesto da smišljate ko je pojeo koju čokoladu bolje se ugledajte u ljude koji nešto rade za ovaj grad. |
|
|
|
|
|
 |
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
izgleda da su neki shvatili kakva je moc interneta, pa i u predizbornoj trci - moglo bi se desiti da bi im to, na ovaj nacin, bude kontraporuktivno medju internet populacijom! |
|
|
|
|
|
 |
|
toshibaos Ukupno postova: 55 Spol:  Muško
|
već sada se vidi da koalicija HDZ-HSP donosi samo dobro našem Osijeku, vjerujem da će i poslije izbora ostati na vlasti Đapić jer samo tako u suradnji sa HDZ-om može Osijek procvjetati!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Lijepo molimo korisnike da ne otvaraju visestruke nickove/korisnicka imena. Ukoliko zelite iznijeti vise argumentiranih tvrdnji - ucinite to s jednim nickom.
Molimo korisnike koji su do sada koristili visestruke nickove da izaberu jedan i njega se drze.
Molimo korisnike da pri pisanju poruka pokusaju svoj odgovor/tvrdnju iznijeti u jednoj poruci i bez nepotrebnog koristenja "VELIKIH SLOVA" [koja u e-komunikaciji predstavljaju vikanje].
Visestruki nickovi, kao i sav sadrzaj koji generiraju smatrat ce se namjernim spammanjem.
Neki korisnici, koji ni nakon prva dva upozorenja nisu shvatili, ovu poruku mogu smatrati posljednjim upozorenjem.
P.S. Portal Osijek031.com koristi slozene algoritme za utvrdjivanje visestrukih nickova. |
Zadnja promjena: Leon; 19.02.2009. 20:03; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
 |
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
Učiniti će tim firmama lošu uslugu. Jednokratno će im se pomoći. Zar nije tako pokušano sa brodarima par puta?
Bolje bi bilo da se gleda kako poboljšati proizvodne linije tih firmi i učiniti njihov proizvod konkurentnijim zbog kvalitete.
Osječko pivo je jedino koje koristi "staru" bocu-kad sam razgovarao s Komakom prije točno godinu dana rekao je da će biti promjenjena za 15 dana. Dođeš kupiti osječko i ne možeš ostaviti boce od nekog drugog piva jer nije kompatibilno.
Za Kandit ne pamtim kad je zadnji puta izabcio neki novi proizvod ili redizajnirao omote čokoladica dok Kraš to radi konstatno.
Slavonija je zadnju kolekciju izbacila '78-e valjda.
To su pravi problemi, a ne da li netko u gradu pojede 70000kn čokolade! |
|
|
|
|
|
 |
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
ovo postaje presmjesno, sada se i brisu postovi ?
istina boli a ?
politicko neutralni portal right
* |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ovo postaje presmjesno, sada se i brisu postovi ?
istina boli a ?
politicko neutralni portal right
*
|
neznam kakva je to sad nova praksa. ak je nešto nevezano uz temu, kao što je to podsmjehivanje s ovim internet lobistima i licimurima, onda se to baca u offtopic a ne briše! |
|
|
|
 |
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
neka neka...pusti...danas spamaju forume sutra će smjet u stranačke prostorije, a preksutra če nam vodit grad  .....živio balkan  |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
|
 |
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Radi stranačkih volontera, uvijek se izgubi poanta komentiranja.
Više se ne komentira vijest nego se međusobno prepucava svatko sa svakim i sami sa sobom.
Ja bih se vratio na temu, nije mi jasno dali GPP kupuje pivo svojim zaposlenicima, a koje pivo su do sada dobivali. Tko pije to pivo, šoferi?
Isto tako s slatkišima, dali je svaki uposlenik gradske uprave dobiva rum pločicu svako jutro kada dođe na posao. Ili će to sada dobivati. Tko jede slatkiše na račun poreznih obveznika? |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|