Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Udruga 'Prijatelji životinja' u Osijeku peformansom poručuju 'ne' krznu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Lokal Patriot

Ukupno postova: 50
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.02.2009. 14:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Marinoš je napisao/la:
Ljudi su nas gledali kao da smo mi čudni...žene su prolazile u kaputima od krzna - nisu ni trepnule!Sram ih može biti!

Naravno njima je bilo toplo u krznu, pa ima smisla što se čovjek od uvijek odijeva u krzno i kožu.

evergreen je napisao/la:
Jučer sam u Mercatoru na blagajni srela gospođu koja je na sebi imala ogromnu bundu, krznenu naravno... Tužno...za sve oderane životinjice... i one koje će to tek postati... Sad

A zamisli kolike su se životinje pojele u salami, pašteti, kulenu ili onak na roštilju.

Mislim da stvarno nemate pametnijeg posla, pa da radite nešto korisno, kompletno društvo je palo toliko nisko da ovakvi prosvjedi koji broje zajedno s novinarima dvadesetak duša, to je smiješno.

Zaštitite dudovog svilca!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
gum099
Ukupno postova: 115
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.02.2009. 21:45 
Naslov:  

"A zamisli kolike su se životinje pojele u salami, pašteti, kulenu ili onak na roštilju. "

probaj mjesec dana ne nositi krzneni kaput, te nakon toga mjeseca dana ne jesti. mislim da će ti drugi mjesec puno teže pasti...

gadi mi se industrija krzna, kao i gospoje koje to krzno nose, tu uopće nema diskusije.

ali što se tiče ovih prosvjeda i glumatanja takozvanih "prijatelja životinja", od toga nikad neće biti ništa značajnije od 10-20 ljudi i pokoji prolaznik koji upire prstom u njih.

ti tzv. prijatelji životinja su najobičnija pozerska grupica luzera koji brinu za male slatke životinjice i to isključivo pred kamerama. kad se kamere ugase i oni odu. ljudi to znaju i čak i ako se slažu s motivom prosvjeda nebi si dozvolili da se nađu u društvu gore navedenih. ja znam da ja nebi.

zeros

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 20.02.2009. 0:40 
Naslov:  Re: Udruga 'Prijatelji životinja' u Osijeku peformansom poručuju 'ne' krznu

Objektiv 031: "Krzno smrdi"
[Foto: Prijatelji životinja][19.02.2009. korzo, Trg slobode]

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
echoes

Ukupno postova: 345
Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.02.2009. 11:59 
Naslov:  

ma ja nemogu skužit kak hrpetine ljudi bez imalo žaljenja mogu mislit samo na zadovoljavanje svojih potreba, uu meni je fina janjetina idemo jesti janjetinu ili uu ja se osjećam super nadmoćno kad po šumi tražim slabijeg od sebe da ga mogu streljat, preparirati i staviti kao trofej na zid, koji bolesni primitivizam..kak ne cijene život ni pol posto, bolest..i to bez trunčice žaljenja...

Ukupno postova: 468
Post Postano: 20.02.2009. 12:04 
Naslov:  

echoes je napisao/la:
ma ja nemogu skužit kak hrpetine ljudi bez imalo žaljenja mogu mislit samo na zadovoljavanje svojih potreba, uu meni je fina janjetina idemo jesti janjetinu ili uu ja se osjećam super nadmoćno kad po šumi tražim slabijeg od sebe da ga mogu streljat, preparirati i staviti kao trofej na zid, koji bolesni primitivizam..kak ne cijene život ni pol posto, bolest..i to bez trunčice žaljenja...

Jebote to su životinje, živimo od njihovog mesa!!!

Ukupno postova: 3149
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.02.2009. 12:07 
Naslov:  

Hahahahaha!!! Kažu "krzno smrdi"... Ipak, dio ogorčenih građana nosi slike oderanih životinja, a na nogama Dr. Martens cipele ili čizme... Jebeno! Jel se i od mesa odustaje kako bi se spasile životinje? Od Martensica se ipak ne odustaje!!! Ja nisam pobornik ubijanja radi krzna, mislim da nam danas to više nije potrebno, ali dobar dio ove ekipe na fotografijama doista jest skupina licemjera koji nemaju pametnijeg posla jer, pazite dobro, Martens cipele prave se od prave kože za koju neka životinja umire...

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 20.02.2009. 12:10 
Naslov:  

echoes je napisao/la :

...a šta ti finoga papaš?....oprosti, ja ne razmišljam o pilićima uzgojenima u svrhu ishrane, kao ni o svinjama moje svekrve koje će se pretvoriti u kulen, a bogme niti u ribi ulovljenoj u tamo nekim morima.....hrana je osnovna ljudska POTREBA, meso ima prijeko potrebne stvari koje organizam traži....i ne pada mi na pamet recimo ne dati svom djetetu meso koje je nekoć bilo malo slatko žuto pile, jer znam da je to isto moje dijete u razvoju i da mora jesti meso....
...krzno je druga stvar, ali isto je stvar ukusa...

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 20.02.2009. 12:19 
Naslov:  

echoes je napisao/la:

Ubij ili crkni od gladi... A sad ak ti želiš živjet od salate po zimi, samo daj...
Lov je dio čovjeka, ubijanje bez razloga je glupo, to stoji, ali ubijanje s razlogom da bi preživio je potrebno...

Skoči u forum: