Autor |
Poruka |
Lokal Patriot
Ukupno postova: 50 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Naravno njima je bilo toplo u krznu, pa ima smisla što se čovjek od uvijek odijeva u krzno i kožu.
A zamisli kolike su se životinje pojele u salami, pašteti, kulenu ili onak na roštilju.
Mislim da stvarno nemate pametnijeg posla, pa da radite nešto korisno, kompletno društvo je palo toliko nisko da ovakvi prosvjedi koji broje zajedno s novinarima dvadesetak duša, to je smiješno.
Zaštitite dudovog svilca!! |
|
|
|
|
 |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol:  Nebitno
|
"A zamisli kolike su se životinje pojele u salami, pašteti, kulenu ili onak na roštilju. "
probaj mjesec dana ne nositi krzneni kaput, te nakon toga mjeseca dana ne jesti. mislim da će ti drugi mjesec puno teže pasti...
gadi mi se industrija krzna, kao i gospoje koje to krzno nose, tu uopće nema diskusije.
ali što se tiče ovih prosvjeda i glumatanja takozvanih "prijatelja životinja", od toga nikad neće biti ništa značajnije od 10-20 ljudi i pokoji prolaznik koji upire prstom u njih.
ti tzv. prijatelji životinja su najobičnija pozerska grupica luzera koji brinu za male slatke životinjice i to isključivo pred kamerama. kad se kamere ugase i oni odu. ljudi to znaju i čak i ako se slažu s motivom prosvjeda nebi si dozvolili da se nađu u društvu gore navedenih. ja znam da ja nebi. |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol:  Žensko
|
ma ja nemogu skužit kak hrpetine ljudi bez imalo žaljenja mogu mislit samo na zadovoljavanje svojih potreba, uu meni je fina janjetina idemo jesti janjetinu ili uu ja se osjećam super nadmoćno kad po šumi tražim slabijeg od sebe da ga mogu streljat, preparirati i staviti kao trofej na zid, koji bolesni primitivizam..kak ne cijene život ni pol posto, bolest..i to bez trunčice žaljenja... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
 |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jebote to su životinje, živimo od njihovog mesa!!! |
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hahahahaha!!! Kažu "krzno smrdi"... Ipak, dio ogorčenih građana nosi slike oderanih životinja, a na nogama Dr. Martens cipele ili čizme... Jebeno! Jel se i od mesa odustaje kako bi se spasile životinje? Od Martensica se ipak ne odustaje!!! Ja nisam pobornik ubijanja radi krzna, mislim da nam danas to više nije potrebno, ali dobar dio ove ekipe na fotografijama doista jest skupina licemjera koji nemaju pametnijeg posla jer, pazite dobro, Martens cipele prave se od prave kože za koju neka životinja umire... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
ma ja nemogu skužit kak hrpetine ljudi bez imalo žaljenja mogu mislit samo na zadovoljavanje svojih potreba, uu meni je fina janjetina idemo jesti janjetinu ili uu ja se osjećam super nadmoćno kad po šumi tražim slabijeg od sebe da ga mogu streljat, preparirati i staviti kao trofej na zid, koji bolesni primitivizam..kak ne cijene život ni pol posto, bolest..i to bez trunčice žaljenja...
|
...a šta ti finoga papaš?....oprosti, ja ne razmišljam o pilićima uzgojenima u svrhu ishrane, kao ni o svinjama moje svekrve koje će se pretvoriti u kulen, a bogme niti u ribi ulovljenoj u tamo nekim morima.....hrana je osnovna ljudska POTREBA, meso ima prijeko potrebne stvari koje organizam traži....i ne pada mi na pamet recimo ne dati svom djetetu meso koje je nekoć bilo malo slatko žuto pile, jer znam da je to isto moje dijete u razvoju i da mora jesti meso....
...krzno je druga stvar, ali isto je stvar ukusa... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
Ubij ili crkni od gladi... A sad ak ti želiš živjet od salate po zimi, samo daj...
Lov je dio čovjeka, ubijanje bez razloga je glupo, to stoji, ali ubijanje s razlogom da bi preživio je potrebno... |
|
 |
 |
|