Hydrodol – za svaki slučaj

Osijek

Hydrodol – za svaki slučaj

Svi povremeno pokažemo svoju „neumjerenost“. To je osobina koja nije nužno loša, međutim ako svoju neumjerenost primjenjujemo prilikom konzumacije hrane ili pića, posljedice nisu ugodne. Najučestalije stanje je mamurluk. Bez obzira na učestalost, mamurluk nije u potpunosti znanstveno razjašnjen. Međutim, može se otkloniti.

Od mamurluka pate i ljudi koji povremeno piju ili povremeno prekomjerno pojedu. Pouzdana istraživanja iz Sjedinjenih Američkih Država i Australije pokazuju da 20-40% odrasle populacije barem 3-6 puta godišnje ima problema s mamurlukom te da je mamurluk razlog za više od 30% kratkotrajnih bolovanja u tim zemljama. Najčešći simptomi mamurluka su osjećaj umora, slabosti, osjećaj žeđi, glavobolja i bolovi u mišićima. Postojao je niz proizvoda koji su pokušali utjecati na „liječenje“ mamurluka, ali svi su bili kratkog vijeka i bez ijednog vrijednog dokaza. Isto tako se često koriste „narodni prokušani recepti“: voda, kava, juice, med, lagana hrana i slično. Međutim, ti recepti nisu primjenjivi uvijek i na svakoga. Srećom, sada i u Hrvatskoj možemo kupiti Hydrodol. Radi se o jedinom odobrenom i ispitanom pripravku za mamurluk.

[KLIK] Hydrodol

Glavni sastojak Hydrodola je biljka pueraria lobata, koja je zlatni standard klasičnog biljnog pripravka za otklanjanje mamurluka. Kao takva poznata je 2000 godina. U starom Japanu bila je i sredstvo plaćanja poreza zbog svoje vrijednosti i priznatosti.

Hydrodol se nalazi među najprodavanijim dodacima prehrani u Australiji te je među najbrže rastućim proizvodima u SAD-u.

Najbolje ga je uvijek imati kod sebe, u torbi ili u kući jer je najučinkovitiji ako se uzima tijekom konzumacije alkohola ili neposredno nakon završetka obilnog obroka. Ako se uzima kasnije, potrebna doza je oko 30% veća. Hydrodol je registriran i odobren od strane Ministarstva zdravstva, a može se pronaći u svim ljekarnama Dietpharma.

Zato za savršeni izlazak i savršeno jutro poslije ponesite sa sobom Hydrodol – za svaki slučaj.

Sponzorirani članak
Jel' ima ekstrakta rasola?
ne mogu oni ništa izmislit što liječi jutro poslije koliko ja mogu popiti
Ko je vidio krkat se tabletama?

Hamburger kod Joze Trovača i kava na OMV-u i k'o nov si :D
baj d vej, zašto uz članak ne piše "plaćeni oglas"...
zato što piše SPONZORIRANI ČLANAK, dolje desno ;)
e pobro moj, nije toga bilo do malo prije...a možda i je... nema veze bitno je da se flejma malo...
Ne znam kako ti, ja sam to vidio još otkad je članak objavljen.
bitno je da je super-ultra-mega proizvod Hydrodol koji se može pronaći u svim ljekarnama Dietpharma ok, i da su platili reklamu zbog koje će naš 031 forum biti još bolji!
hear hear :D
neznam, ja bas volim mamurluk ujutro hehehe
ja volim nešto drugo ujutro
pretpostavit cu da nema neke izravne povezanosti sa Hydrodolom :D
Nema, ali ima s mamurlukom.

Re: Hydrodol – za svaki slučaj

Najbolji lijek protiv mamurluka je ponovo ujutro popit koju čašicu alkohola i ko nov
si...hahahaha..i da...hamburger kod Joze trovača..xd
uuuu, tablete koje se smiju pit sa alkoholom, zanimljivo ali nije to to, gubi se onaj bitni dio cuganja...

Re: Hydrodol – za svaki slučaj

Osječanka1990

Najbolji lijek protiv mamurluka je ponovo ujutro popit koju čašicu alkohola i ko nov

Ovo podržavam...Klin se klinom izbija :D
pernabukano

Osječanka1990

Ovo podržavam...Klin se klinom izbija :D

Zahvaljujem... :) Znam ja koji je lijek najbolji..xd
Tablete i alkohol bi trebali davati još ubojitiju kombinaciju po mozak, a ne da me tablete drže "čistom" od alkohola... glupost.. ;)
Loona

Tablete i alkohol bi trebali davati još ubojitiju kombinaciju po mozak, a ne da me tablete drže "čistom" od alkohola... glupost.. ;)

Jel tebe to puca depresija od bolničkog boravka? :)
Najbolje je se napiti ode negdje oko pola litre na svakih 25kg prije spavanja i da vidiš ni m mamurluka koji je inače posljedica nedostatka vode u organizmu jer alkohol veže vodu na sebe...

treba napraviti foru i prodavati lijek od mamurluka u boci od 2,5litre (i za one ogromne) sa upustvima za uporabu - nešto za delboya
jel zna netko pošto to njesra?
Rasol je definitivno ubojica mamurluka.

Tagovi