Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Đapić spreman za vrpce, Bubalo rezanja zabranio

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nooky
Ukupno postova: 120
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.02.2009. 13:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pernabukano je napisao/la:
Nandino je napisao/la :
- Naložio sam suradnicima da svi radovi koji trebaju biti otvoreni ili zatvoreni, budu riješeni do 1. travnja. Nakon toga roka ne želim nikakva otvaranja i zatvaranja – objavio je danas dio izborne taktike aktualni osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo.

Povećao proračun

Na tradicionalnom rezimiranju sad već pete godine na čelu Županije (imenovan je na Valentinovo, op.a.), Bubalo je i nabrojio niz odrađenih projekata, ali i naveo nove.

– U tijeku je gradnja sedam školskih objekata, triju dvorana i pet dizala – kazao je župan te indirektno upozorio da prostora za rezanje vrpci, što je dio predizbornog folklora, i te kako ima, ali će ih ove godine izbjeći. Bio on kandidat za župana ili pak gradonačelnika, o čemu će, ponovio je, odlučiti stranka.

Bubalo se uz rezanje torte i podjelu ruža novinarkama pohvalio i da je tijekom njegova mandata proračun Županije s 220 narastao na 420 milijuna kuna, da sve obveze uredno podmiruju te da revizija nikada u izvješću nije pronašla “niti jedan zarez”, ali i požalio što još nije riješeno pitanje razminiranja.

Radit će i treća smjena

Na drugom kraju grada nije mirovao ni mogući mu protukandidat – bude li Bubalo nosio listu HDSSB-a za Grad, gradonačelnik Anto Đapić, koji je odlučio utvrditi gradivo od prošloga tjedna. Okupio je čelnike građevinskih tvrtki i još jednom prisegnuo da će svi projekti biti realizirani u razdoblju od 15. travnja do 10. svibnja, poput rekonstrukcije Trga bana Jelačića i Divaltove.

– U četiri smo godine napravili više nego neki za 15 godina – kazao je šef HSP-a kojemu su čelnici Gradnje, Osijek-Koteksa i KT Tehnogradnje obećali da će, bude li potrebe, radnici raditi i treću smjenu kako bi se rokovi poštivali. A Đapić stigao izrezati vrpce.

Piše: Željka Rački-Kristić/Vecernji.hr
Foto: arhiva 031

Još jedna u nizu žrtava minskih polja. Bitno da se gradi Pelješečki most! To je važnije...

Slažem se sa predhodnim postom. Konačno da je netko shvatio kako se treba voditi jedinica lokalne samouprave. Menadžerski. Vani u Europi je to postalo sasvim normalno, ali očito da još treba proći dosta vremena da se isprofilira više ovakvih ljudi. (Vrdoljak je na dobrom putu, ali njega ne mogu u potpunosti ocijeniti, jer je premalo bio na vlasti i imao premale ovlasti)
Ono što me posebno veseli kod Bubala jest odabir svojih suradnika.
Mladi, obrazovani i ambiciozni ljudi. Ljudi bez ikakvih mrlja i ljudi koji su dokazani u svojoj struci. Kraljičak, Ribić, Medić, Marolin...

Jesu se neki ovdje najeli halucinogenih gljva ili koji k...? Da, sve strucni ljudi, koji su u hdssbu, pogotovo marolin strucnjak za ulizivanje...dajte ljudi, jeste vi normalan, taj bubalo od kako je dosao na mjesto zupana samo prica kako je osjecko-baranjska zupanije procvijetala i kako smo strasno napredovali?! o cem on prica...daj predjite dravu i zaputite se malo izvan osijeka, pa ce te tek vidjet koja je to bijeda...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dario retfala
Ukupno postova: 38
Zabranjen pristup
Post Postano: 17.02.2009. 14:02 
Naslov:  

Jedna od ključnih Bubijevih riječi je "sufinancirati"!!! Žitelji županije i gradova će sufinancirati njegov odlazak, i stalne svađe sa gradom i Državom!
Mlad i nesposoban to je naš trenutni župan!!!
Što si sufinancirao kosilice, sufinancirao si... nećeš više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2009. 14:05 
Naslov:  

Za Pravaše nema zime jer čini se da će Bubala njegovi potrošiti ipak za grad a ne za župana.

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 17.02.2009. 14:06 
Naslov:  

@nooky
Dobro kažeš županija je velika, problema još više, a novaca malo...Treba to pravilno raspodijeliti.
Nema boljeg ulaganja od onog u gospodarstvo. Istina je da ti radovi nisu vidljivi, ali će dati rezultate.

Ukupno postova: 706
Post Postano: 17.02.2009. 14:39 
Naslov:  

Koliko će vas se još registrirati po direktivi partije?
Čisto da znamo, onako informativno...

Ukupno postova: 234
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.02.2009. 15:13 
Naslov:  

Sharon je napisao/la:
dario retfala je napisao/la:
za Sharon, kandidiraj se za župana ili gradonačelnika, nemožeš biti gori od BUBI KOSILICE

Meni kao osobi ovakav kompliment puno znači... Hvala ti što ne mogu biti gora od nekoga!

Mada se ne slažem s većinom tvojih stavova, ti bar imaš svoje mišljenje i znaš ga objasnit. Kako ti može značit kompliment ovakvih likova koji su prekjučer naučili pisati, a ne vide dalje od svoga nosa.

Argumente hoću, argumente! ovo što vi pišete ne može proći ni pod farsu niti vodvilj.

Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.02.2009. 15:15 
Naslov:  

ljudi smješni ste kupili su vas sa "kosilicom" i "butrom". jako plitka razmišljanja o svojoj budučnosti nije ni čudno što nas jebu a uz to se smiju...

Sharon

Post Postano: 17.02.2009. 15:19 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la:
Sharon je napisao/la:
dario retfala je napisao/la:
za Sharon, kandidiraj se za župana ili gradonačelnika, nemožeš biti gori od BUBI KOSILICE

Meni kao osobi ovakav kompliment puno znači... Hvala ti što ne mogu biti gora od nekoga!

Mada se ne slažem s većinom tvojih stavova, ti bar imaš svoje mišljenje i znaš ga objasnit. Kako ti može značit kompliment ovakvih likova koji su prekjučer naučili pisati, a ne vide dalje od svoga nosa.

Argumente hoću, argumente! ovo što vi pišete ne može proći ni pod farsu niti vodvilj.

Tempuse... Nismo se razumjeli! Šalila sam se kad sam rekla da mi znači kad mi netko kaže kako ne mogu biti gora od nekih tamo, samo što nisam stavila " ". Žiš - ku???
Ali mi puno znači to što cijeniš moje mišljenje, ako ne stavove...
I... Ovo sam mislila bez " "

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.02.2009. 15:19 
Naslov:  

inače ,centurion ti si sa bosutskog ,trebao bi se ljepše ponašati ipak su ti magistar i vočar više učinili za kvart za razliku od manekena i čokolada boy-a. inače da me krivo neshvatite ni jedni ni drugi nisu moji favoriti,dapače sačuvaj bože

evil monkey

Ukupno postova: 923
Post Postano: 17.02.2009. 15:22 
Naslov:  Re: Đapić spreman za vrpce, Bubalo rezanja zabranio

vi iz hsp-a se stvarno ponasate kao gomila nakarada... javite svojim nalogodavcima da na forumu uspjesno unistavate ono malo rejtinga sto ga vasa minorna i mizerna strančica jos ima.

faktor-x
Ukupno postova: 447
Post Postano: 17.02.2009. 15:24 
Naslov:  

kontam da se ante starčević prevrće po trgu, pardon grobu

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 17.02.2009. 15:33 
Naslov:  

Bolje vi pitajte Šiška što je tražio da pređe u HDZ al su ga odhebali, ako ne znate ja ću vam reći....toliko o budućnosti HDSSB-a....i neće se Bubalo kandidirati za ništa, jer HDSSB-a do izbora više neće biti....osim Glave...i nekoliko priljepaka, ostali odoše kud koji....

Ukupno postova: 111
Zabranjen pristup
Post Postano: 17.02.2009. 15:33 
Naslov:  

gospodo i vi smatrate da su 32% osiječana nakarade?koliko ja znam članova hsp-a nema toliko,znaći ipak su građani prepoznali nećiji rad u ovom gradu zato niste u poziciji da vrijeđate ove građane...

Sharon

Post Postano: 17.02.2009. 15:39 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
Bolje vi pitajte Šiška što je tražio da pređe u HDZ al su ga odhebali, ako ne znate ja ću vam reći....

Tata Mato, ovo mi je novost! Što je tražio?

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 17.02.2009. 15:41 
Naslov:  

pravaška vojska je napisao/la:
gospodo i vi smatrate da su 32% osiječana nakarade?koliko ja znam članova hsp-a nema toliko,znaći ipak su građani prepoznali nećiji rad u ovom gradu zato niste u poziciji da vrijeđate ove građane...

Apsolutno ne, mislim da ste nakaradni ti i tebi slični na ovom forumu. Prijavite se za dotičnu temu i pričate budalaštine bez glave i repa bez ijednog argumenta.

Jesi razumio ili trebam još objašnjavat?

Skoči u forum: