Autor |
Poruka |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
Jesu se neki ovdje najeli halucinogenih gljva ili koji k...? Da, sve strucni ljudi, koji su u hdssbu, pogotovo marolin strucnjak za ulizivanje...dajte ljudi, jeste vi normalan, taj bubalo od kako je dosao na mjesto zupana samo prica kako je osjecko-baranjska zupanije procvijetala i kako smo strasno napredovali?! o cem on prica...daj predjite dravu i zaputite se malo izvan osijeka, pa ce te tek vidjet koja je to bijeda... |
|
|
|
|
 |
dario retfala Ukupno postova: 38 Spol:  Nebitno
|
Jedna od ključnih Bubijevih riječi je "sufinancirati"!!! Žitelji županije i gradova će sufinancirati njegov odlazak, i stalne svađe sa gradom i Državom!
Mlad i nesposoban to je naš trenutni župan!!!
Što si sufinancirao kosilice, sufinancirao si... nećeš više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Za Pravaše nema zime jer čini se da će Bubala njegovi potrošiti ipak za grad a ne za župana. |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
@nooky
Dobro kažeš županija je velika, problema još više, a novaca malo...Treba to pravilno raspodijeliti.
Nema boljeg ulaganja od onog u gospodarstvo. Istina je da ti radovi nisu vidljivi, ali će dati rezultate. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Koliko će vas se još registrirati po direktivi partije?
Čisto da znamo, onako informativno... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Mada se ne slažem s većinom tvojih stavova, ti bar imaš svoje mišljenje i znaš ga objasnit. Kako ti može značit kompliment ovakvih likova koji su prekjučer naučili pisati, a ne vide dalje od svoga nosa.
Argumente hoću, argumente! ovo što vi pišete ne može proći ni pod farsu niti vodvilj. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
ljudi smješni ste kupili su vas sa "kosilicom" i "butrom". jako plitka razmišljanja o svojoj budučnosti nije ni čudno što nas jebu a uz to se smiju... |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Tempuse... Nismo se razumjeli! Šalila sam se kad sam rekla da mi znači kad mi netko kaže kako ne mogu biti gora od nekih tamo, samo što nisam stavila " ". Žiš - ku???
Ali mi puno znači to što cijeniš moje mišljenje, ako ne stavove...
I... Ovo sam mislila bez " " |
|
|
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
inače ,centurion ti si sa bosutskog ,trebao bi se ljepše ponašati ipak su ti magistar i vočar više učinili za kvart za razliku od manekena i čokolada boy-a. inače da me krivo neshvatite ni jedni ni drugi nisu moji favoriti,dapače sačuvaj bože |
|
|
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
|
|
 |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
kontam da se ante starčević prevrće po trgu, pardon grobu |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Bolje vi pitajte Šiška što je tražio da pređe u HDZ al su ga odhebali, ako ne znate ja ću vam reći....toliko o budućnosti HDSSB-a....i neće se Bubalo kandidirati za ništa, jer HDSSB-a do izbora više neće biti....osim Glave...i nekoliko priljepaka, ostali odoše kud koji.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
gospodo i vi smatrate da su 32% osiječana nakarade?koliko ja znam članova hsp-a nema toliko,znaći ipak su građani prepoznali nećiji rad u ovom gradu zato niste u poziciji da vrijeđate ove građane... |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Tata Mato, ovo mi je novost! Što je tražio? |
|
|
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Apsolutno ne, mislim da ste nakaradni ti i tebi slični na ovom forumu. Prijavite se za dotičnu temu i pričate budalaštine bez glave i repa bez ijednog argumenta.
Jesi razumio ili trebam još objašnjavat? |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
 |
|