Tko je od vas iskreno zaljubljen?
I nije važno imate li partnera jer je u ovoj temi važna samo ljubav!
Jeste li upoznali/pronašli osobu dostojnu vas samih?
Jeste li je izgubili?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Monstrum
ja

legica_ososjećam se kao dijete od 7 godina...kad izgubiš simpatiju....kad ti je druga otme....samo što meni druga nije otela dečka...ja sam ga otjerala...svojim bezobraznim ponašanjem....i on mi to lijepo vratio....ne znam zašto uopće kukam...zaslužila sam to...ali baš na takav način nisam....a stvarno sam ga voljela....i još ga volim....iskreno i od srca....znam da me ne zaslužuje...da sam predobra za njega ali ipak.... volim ga....i patim jako...ali mu se neću vratiti...previše me povrijedio...i psihički i fizički....
ko je tu na kraju koga zajebo?

Mladjo
legica_ososjećam se kao dijete od 7 godina...kad izgubiš simpatiju....kad ti je druga otme....samo što meni druga nije otela dečka...ja sam ga otjerala...svojim bezobraznim ponašanjem....i on mi to lijepo vratio....ne znam zašto uopće kukam...zaslužila sam to...ali baš na takav način nisam....a stvarno sam ga voljela....i još ga volim....iskreno i od srca....znam da me ne zaslužuje...da sam predobra za njega ali ipak.... volim ga....i patim jako...ali mu se neću vratiti...previše me povrijedio...i psihički i fizički....
ko je tu na kraju koga zajebo?

1step2far
1step2farZanima me koliko je forumaša iskreno zaljubljeno i da li uživaju u svojim vezama i partnerima?
I nije važno imate li partnera jer je u ovoj temi važna samo ljubav!
Jeste li je izgubili?
sokrat
ja sam zaljubljen....
imam djevojku s kojom mogu podjeliti sve.....došla je u trenutku kada mi je bilo teško.....i nije pobjegla ostala je.....
.....i da volim ju...
exHOP3onJednom sam volio, sve ostalo je bila kopija...
Delfin
ja sam iskreno zaljubljena i volim punim srcem!
MacaPapucharica
ajd, sad još samo reci "i neću više"...
exHOP3onMacaPapucharica
Eh, kak ide ona stara pametna, nikad ne reci nikad![]()
Al mislim da je prvi put bilo najbolje, sve ostalo je na isti kalup
fallen-angelhmm...ne nisam zaljubljen, jer je zaljubljenost davnih dana prosla, prosla je onog trenutka kad je nastupila ljubav, ne zna se tocno kada se dogodila izmjena, ali u tome i je car svega, a kao sto vidim hrpa vas nema pojma sta je to zaljubljenost, a sta je to ljubav...
MacaPapucharicaexHOP3onMacaPapucharica
meni je bila treća sreća, a prvi mačić se u vvodu bacio...
fairyMacaPapucharicaexHOP3onMacaPapucharica
meni je bila treća sreća, a prvi mačić se u vvodu bacio...
Maco?????? Ne vjerujem, ovo je čak i za mene crnjak???
Mladjojoš je ljepše voljeti i zaljubljivati se s vremena na vrijeme u istu osobu. i tako već pet godina
MonstrumMladjojoš je ljepše voljeti i zaljubljivati se s vremena na vrijeme u istu osobu. i tako već pet godina
a cuca mala a buba

eldiablo
ja sam totalno neiskreno zaljubljen![]()
MacaPapucharicaja se zaljubljujem sve više i to mi se ne sviđa.uopće.
MacaPapucharicaja se zaljubljujem sve više i to mi se ne sviđa.uopće.
MacaPapucharicanikad' se ne zna...zato što se zaljubljujem u nekoga s kim nisam i vjerojatno neću biti u vezi...nema tu kruha, a ja prolupala već

MacaPapucharicahvala, Elena!
![]()
nisam ja pesimist, ja sam realna...
naravno, čuda se događaju, ali, nada je ta koja me do sada najviše koštala...
no, ja znam da sam dobra, da zaslužujem sreću pa ako treba čekati do staračkog doma, no frks!
MacaPapucharicanisam ja pesimist, ja sam realna...
MacaPapucharica
@Frost, ja razumijem da je ovo tvoj način davanja podrške, i hvala ti, ali vjeruj da sam dosta realno sagledala situaciju...a to što za sada stvari stoje kako stoje ne znači da ću se prestati truditi...![]()
kad ja nešto želim, ja se za to i borim![]()
FrostMacaPapucharica
@Frost, ja razumijem da je ovo tvoj način davanja podrške, i hvala ti, ali vjeruj da sam dosta realno sagledala situaciju...a to što za sada stvari stoje kako stoje ne znači da ću se prestati truditi...![]()
kad ja nešto želim, ja se za to i borim![]()
kako bi to rekli u jednom filmu... YOU CAN DO IT!!!
1step2farTo ne mozes znat.
A što je kad shvatiš da nikad nećeš moći voljeti kao što si nekad volio i da su svi drugi samo "sljedeći"?
1step2farA što je kad shvatiš da nikad nećeš moći voljeti kao što si nekad volio i da su svi drugi samo "sljedeći"?
1step2farSvaki je divan na svoj način, samo moja ljubav nije jednaka prema svima. Nijedan nije bolji od drugog, niti ih mislim uspoređivati, samo nekako teže otvaram svoje srce.
1step2far
Svaki je divan na svoj način, samo moja ljubav nije jednaka prema svima. Nijedan nije bolji od drugog, niti ih mislim uspoređivati, samo nekako teže otvaram svoje srce.
I trenutno preobožavam i vjerujem i nadam se da će tako i ostati još duuuuuuuuuugo...
legica_osNeću se više nikad zaljubiti. JEBEŠ LJUBAV!"
Moira
Ja sam kao budala zaljubljena u budalu već skoro 5 godina.![]()
Eo jučer biLa 3. godišnjica 

padobranac
Padobranac iskreno zaljubljen. Vrlo.

anakonda
...danas je 15 godina otkako je sretna zaljubljenost prešla u sretnu ljubav.....

anakonda...danas je 15 godina otkako je sretna zaljubljenost prešla u sretnu ljubav.....
simo031anakonda...danas je 15 godina otkako je sretna zaljubljenost prešla u sretnu ljubav.....
Ista stvar, no drugi broj. 24
anakondasimo031anakonda...danas je 15 godina otkako je sretna zaljubljenost prešla u sretnu ljubav.....
...nagodinu srebrnjaci padaju, ha?????...
simo031anakondasimo031anakonda...danas je 15 godina otkako je sretna zaljubljenost prešla u sretnu ljubav.....
Ako bog da.
anakonda
simo031anakondasimo031anakonda...danas je 15 godina otkako je sretna zaljubljenost prešla u sretnu ljubav.....
Ako bog da.
...ajd živili vi onda nama bar još tol'ko.....
zaljubljena u Osijek
anakonda
Ako bog da.
...ajd živili vi onda nama bar još tol'ko.....
Čestitam i ja!
![]()
simo031
Et' fala svima, i nek Vam svima Bog (ili nešto drugo za one koji ne vjeruju u Boga) da zdravlja, mudrosti i strpljenja da dočekate i više od toga.
zaljubljena u Osijek
simo031
Et' fala svima, i nek Vam svima Bog (ili nešto drugo za one koji ne vjeruju u Boga) da zdravlja, mudrosti i strpljenja da dočekate i više od toga.
E @Simo, Simo... davno sam ja taj 24 dočekala i prošla![]()
Dino8090Dino moze u ovu rubriku "Jeste li je izgubili?". Svjeze.
Nazalost puno prekasno sam shvatio da sam emocionalno lobotomirani moron.
Dino8090
Dino moze u ovu rubriku "Jeste li je izgubili?". Svjeze.
Nazalost puno prekasno sam shvatio da sam emocionalno lobotomirani moron.
Dino8090
Definitivno. Ne ponasati se ko da ti ni najmanje nije stalo do osobe koja ti nesto znaci.
BoostDa, ali zaljubljenost je temelj eventualne ljubavi. Zaljubljenost bi trebala držati 2 osobe zajedno dovoljno dugo za stvaranje nekih malo dubljih emocija.
Barem je tako ja mislim.
diva
koliko ja vidim...ljubavi gotovo nema....sama fikcija...prošećite gradom ..promatrajte ljude...samo glumatanje...lažna uglađenost...podsmjeh...odmjeravanja...tračanja...zavist i tek po koji iskreni osmjeh i neke širom otvorene okice..
Mladjo
pošto imaš 30 godina računam da nisi okružen klinkama, a ozbiljnih i normalnih cura imaš na svakom koraku. pitanje samo privlače te li takve![]()