Mit dizajn studio i ove godine dobio nagradu na International Design Awards

Osijek

Mit dizajn studio i ove godine dobio nagradu na International Design Awards

Preko 2000 profesionalaca i studenata iz 50 zemalja se prijavilo za sudjelovanje na natječaj International Design Awards, u pet osnovnih kategorija: arhitektura, unutrašnje uređenje, moda, produkt dizajn i grafički dizajn. Žiri, sastavljen od renomiranih i svjetski priznatih stručnjaka je imao veliki izazov te je, prema njihovim rječima, ovaj uzbudljivi projekt indicirao pametna, vizionarska i kreativna rješenja problema s kojima se susrećemo u dizajnu. Najboljih 110 radova za sve kategorije je izdvojeno te će oni dobiti priznanja i biti ovogodišnji laureati na svečanoj dodjeli nagrada u New Yorku.

Hrvatska tvrtka koja je uspjela dobiti priznanje na ovom prestižnom natjecanju je dizajn studio MIT iz Osijeka s dizajnom i izradom ambalaže i etikete vina Izborne berbe bobica i Izborne berbe prosušenih bobica tvrtke Feravino iz grupacije Nexe. Mit dizajn studio je zasluženo odnio treću nagradu u kategoriji grafički dizajn/packaging. Radovi pobjednika će biti prikazani na web stranici www.idesignawards.com, s opisom projekta i linkovima na web stranicu dizajnera, prezentirani u IDA08 art book, koja će biti distribuirana muzejima i knjižarama s umjetničkim knjigama u cijelom svijetu.

O dizajnu i izradi ambalaže i etikete
Cilj je bio da osmislimo ambalažu i etiketu za boce vina izborne berbe tvrtke Feravino, a koja bi mogla poslužiti i kao gotov poklon. Ciljana populacija nije bila strogo definirana no kako je vino ekskluzivno, težili smo tome da i ambalaža odiše elegancijom. Željeli smo napraviti ambalažu koja će štititi bocu, poslužiti za nošenje i biti dovoljno atraktivna kao poklon. Nismo željeli u potpunosti zatvoriti bocu nego je naprotiv izložiti pogledima. Forma slova „i“ je korištena kao osnovni element u dizajnu radi samog imena vina „izborna berba“.

Ništa spektakularno.

Samo je problem što nedaju drugim kvalitetnim mladim dizajnerima da se dokažu!
Jer kad netko kaže "Mit" design studio onda se to smatra vrhunac u dizajnu i profesionalnosti izvedbe vizualnog identiteta i reklame !
Ma moš mislit !
nazareth

Ništa spektakularno.

Jer kad netko kaže "Mit" design studio onda se to smatra vrhunac u dizajnu i profesionalnosti izvedbe vizualnog identiteta i reklame !
Ma moš mislit !

pa ko tim mladjima brani da za 8.000 kn otvore svoju firmu i pocnu raditi i dokazivati se ?

Mit radi i meni se jako svidja sto rade. Stavio bi ih u isti kos sa bruketom & zinicem u zagrebu.

cestitke za nagrade.
nazareth

Ništa spektakularno.

Ma moš mislit !

e kad ti tako nesta napravis javi se.
oni se potrude i naprave dobiju 3 nagradu u svijetu. svaka čast mitu
Čestitam Mit design studiju, ambalaža ovih vina je doista posebna. A ja bih vrlo rado, kao pasionirani ljubitelj (dobrih) vina, kušao jednu od tih izbornih berbi za koje pretpostavljam da će se teško naći na širem tržištu (što zbog visoke cijene, a što zbog ograničenih količina).
Svaka čast. Ja mislim da je dizajn odličan.
Lege Lege ubijaju dizajn...

Re: Mit dizajn studio i ove godine dobio nagradu na International Design Awards

svaka čast klojo
samo nastavi tako!!!

i pitanje ostalima s negativnim komentarima, koji su to drugi
dobri dizajneri u gradu? ovi što završavaju tečaje od 2 mjeseca.
Marin je jedan od nekoliko najboljih dizajnera u državi i njegovo vrijeme tek dolazi 8)
Circa

Lege Lege ubijaju dizajn...

veleumnog li komentara :roll:
nazareth

Ništa spektakularno.

Ma moš mislit !

ti pametnjakoviću iz fotelje koji trakeljaš bezveze, a nemaš pojma o čemu pričaš! kako ti znaš da ovaj dizajn nije osmislio neki mladi JAKO kvalitetni dizajner koji zna šta radi?! uostalom, članak nije o tome da je "Mit" dizajn studio vrhunac u dizajnu i profesionalnosti izvedbe vizualnog identiteta i reklame, nego o tome da su uspjeli napraviti nešto kvalitetno i vrijedno hvale što je i prepoznato od strane struke! pojma nemaš
Tako je dupla majko! Reci mu! Dosta mi je takvih pametnjakovića koji seru po svemu a ništa u životu nisu postigli pa frustrirani svoj osrednji talent koriste da pljuju po drugima.

Zato se lijepo popni na svoju ponicu i vozi s ovog portala negdje drugdje liječit svoje frustracije...
Ma ti MIT-ovci su teski pljugeri.......kakav je on lapurlartizam bio....nekakve stolice???

Bezveze su.
slovenac

Ma ti MIT-ovci su teski pljugeri.......kakav je on lapurlartizam bio....nekakve stolice???

Bezveze su.

taj "lartpurlartizam" je bio humanitarnog karaktera.
slovenac

Bezveze su.

dobićeš ti batina magare jedno :lol:
Ma je, da humanitarno sebe ispromoviraju :)

Usporedjuju ih s Bruketom i Zinicem......pa njih dvojica rade po cijele dane! A u ovom MIT-u poslije 15h pustinja.
Ti si pljuger slovenac! Nabijem ti Piranski zaljev u tvoje sebično snobovsko dupe!
slovenac

Ma je, da humanitarno sebe ispromoviraju :)

slobodno i ti sebe ispromoviraj kad iskeširaš određenu svotu nekoj udruzi koja se bavi humanim i humanitarnim radom.
al ovo je istina da se poslije 15 h svi razbježe, to sam i ja čula...radni elan...nula bodova
Pravi humanitarci ostaju u anonimnosti.
radojka

al ovo je istina da se poslije 15 h svi razbježe, to sam i ja čula...radni elan...nula bodova

a rade od 11
priča se po selu
Ja došao jednom u 6:00 i nije nikog bilo!!! Banda!!!
Ja sam cuo da ni ne rade...
ja sam čuo da su oni mit.
Evo ja se upravo sad nalazim u MIT-u i gledam oko sebe... Nitko ništa ne radi, svi gledaju u monitore i klikaju miševima!!!
ja sam jednom čuo
wekster

Evo ja se upravo sad nalazim u MIT-u i gledam oko sebe... Nitko ništa ne radi, svi gledaju u monitore i klikaju miševima!!!

ja sam sokiran, evo, vise danas necu moci nista raditi
Priča se i da dizajn kupuju u Kini samo ljepe svoje naljepnice na njega
Prica se i kako se vikendom tamo mogu vidjeti cudni likovi s fotoapratima i reflektorima...
ja sam čuo da se tamo igraju na orlovima, spektrumima i komodorcima, i da im je najbolji film američki ninđa 2va i to gledaju svaki dan izjutra za inspiraciju a da u biti onaj što prodaje kebab pored njih odrađuje sav dizajn, povlačeći paralelu, imaju bespla kebab i svi su debeli ko gvinejske svinje ,al bar znaju ninđucu...
i da požderu sve jestivo što moraju fotkat pa kupuju onda sve ne shutterstocku.
vandalay industries

i da požderu sve jestivo što moraju fotkat pa kupuju onda sve ne shutterstocku.

Imao sam priliku osobno vidjeti prehrambne navike jednog od djelatnika Mita... Brrrrrr...
Mesni uštipci, kebabi, pizze... sve nestaje u trenu, za zvakanje nema vremena...
Čestitam MIT-ovcima. Baš me veseli uvijek kad netko iz Osijeka osvoji neku nagradu, nekmoli međunarodnu!

I koliko sam ja informiran, promijenite prehrambene navike.
svaka čast dečkima, oni nešto korisno i kreativno rade za razliku od pojedinih forumaša bez života koji pljuju po svemu što je netko stvorio... valjda od zavisti što je njihov najveći doseg brljavljenje po tastaturi...

Tagovi