Glas Koncila: Komunisti svuda oko nas
Komunizam živi vječno?
"Iskustvo žilavosti komunističke ideologije i njezine velike spretnosti da se makar izričajno i po vanjštini preobrazi u kvazidemokratsku i liberalističku matricu ponašanja priziva s jedne strane triježnjenje, budnost i oprez, a s druge strane konkretna nastojanja za stvarno oslobađanje i pojedinaca i dijelova društava od te sektaške i poput karcinoma razarajuće društvene pojave", zaključuje don Ivan Miklenić gotovo dvadeset godina nakon pada Berlinskog zida.
Ovo je zbilja jedna presmiješna izjava jednog mulca (drugačije ga nemogu nazvati),pa samo me zanima zašto tako nije pričao on i cijela negova ekipa crkvenjaka početkom 90-ih kada je sva elita hdz-a došla direkt iz kpj-a (osim naravno šuška i njegove ekipe ustaša).
izjave ovog lika u posljedne vrijeme su stvarno za popišati se od smijeha,a i teme koje obrađuje glas koncila su vrhunske,al ipak mislim da mi je najača ona "božić 2050 godine" ili tak nekako,
ajmo @ivice štaš sad reći na ovo? (ipak si ti glavni zaštitnik svete majke crkve na ovom forumu)