Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Propala gradnje tvornice mineralnih gnojiva u Zoni?!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.02.2009. 14:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A što kažeš na ovo: mazohist-osobno-financijski-zainteresiran za opstanak A.Đ. koji potječe iz nižih, inferiornih slojeva društva i tako prazni svoje frustracije izazvane traumama iz djetinjstva i rane mladosti (ovo je tvoja kategorizacija biračkog tijela iz nekih ranijih postova)?????????????
I ne skrećemo mi s teme, nego ti jer je tebi za sva zla kriva samo 1 osoba. To da je birokracija kilava već stoljećima - i vrapci na grani znaju i prozirno je krivcem proglašavati jednu osobu ili jednu postavu vlasti, kad je to proces koji traje jako dugo. I što god ovdje rekao netko tko se tebi ne sviđa - opet ćeš se uhvatiti za neku riječ i tumačiti stvari kako tebi odgovara.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pravaška vojska

Ukupno postova: 111
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.02.2009. 17:03 
Naslov:  

...pozdrav društvu na forumu,vidim da debata prerasta u međustranačku bitku

amunike

Ukupno postova: 129
Post Postano: 12.02.2009. 7:15 
Naslov:  

ja mogu samo reći jednu stvar, a mislim da sam to već prije pisao a o jedna od dopuštenih stvari u politici a ona se zove LOBIRANJE za projekte. To Vrdoljak ne zna!!! to je Vrdoljak dokazao. Ako Vrdoljak ne zna lobirati za jdeno poduzece, pa kako će onda za grad ako postane gradonačelinik???

Callistemon
Ukupno postova: 572
Post Postano: 12.02.2009. 9:22 
Naslov:  Re: Propala gradnje tvornice mineralnih gnojiva u Zoni?!

eto, da se Vrdoljak nije umijesao Litvanci bi jos ranije odustali - ali ne zbog recesije...i sada ne bi imali ovakav novi problem...
jebo vas Vrdoljak... uvijek je kriv netko drugi iz nekog drugog sistema i neke druge garniture vlasti...
Pa ak ti prosli nisu znali i mogli, tko trenutne prijeci da poprave sve sto se popraviti dade (a sigurno je puuuno toga popravljivo) - samo za to treba imati volju i kvalitetne ljude!

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 12.02.2009. 10:52 
Naslov:  

Sharon je napisao/la:
I ne skrećemo mi s teme, nego ti jer je tebi za sva zla kriva samo 1 osoba. To da je birokracija kilava već stoljećima - i vrapci na grani znaju i prozirno je krivcem proglašavati jednu osobu ili jednu postavu vlasti, kad je to proces koji traje jako dugo.

Za sve je dakle kriva "kilava birokracija, koja traje stoljećima", i Đapić tu ništa ne može.

Pročitavši ovo, u prvom sam se trenutku nasmijao, ali malo po malo sve mi se više plače. Bojim se da nekima treba ozbiljna edukacija iz funkcioniranja gradske vlasti i uprave.

Sharon

Post Postano: 12.02.2009. 14:56 
Naslov:  

Felte... Opet ja. Poslušaj me:
nije dobro biti toliko opsjednut Antom Đapićem. Brate, nema tvog posta u kojem ga ne spominješ!

mvarga

Ukupno postova: 731
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.02.2009. 18:41 

Loše je što je odustao investitor. ARVI je čekao PET godina da se riješe problemi. Sad kad su riješeni pukla kriza i svjetsko gospodarstvo. Zaista mi je ovo zgodan primjer. Umjesto da se mobilizira čitav upravni aparat kad jedan investitor odluči nešo sagraditi događa se benevolentno "rješavanje problema".

Znade li itko iz administrativnih službi koliko je u tih 5 godina izgubljeno plaća, doprinosa i ljudskih egzistencija koje su odselile odavde zbog bespolice?

Najgore od svega forumaši se prepiru jel to Vrdoljak ili Đapić ili...

MA PUCA MI PRSLUK TKO JE KRIV.( Da je Matković uložio energije u Arvi ili u rješenje parkinga kod bolnice koliko u zamjenu gradskih kancelarija s Ministarstvom obrane, valjda bi se riješilo.) Naprosto naš administrativni aparat koji radi po zakonima koje donosi nekompetentni Sabor nije u stanju riješiti neki životni problem za manje od pet godina. To je najveći problem. Treba ukinuti barem 2/3 općina i 1/2 gradova.

Callistemon
Ukupno postova: 572
Post Postano: 13.02.2009. 14:48 

ak Sanader cuje za ovo (a propagira da se ucini sve kako bi se privukli investitori i otvorila nova radna mjesta) oma ce se naci nacin da grad i zupanija smanje dozivljaj i nadju dogvoor s ARVI-je - valjda!

Ali ne mogu odoliti da ne podsjetim na netrpljivost i kritiku forumasa tipa - doci ce nam tamo neki stranci izrabljivati nasu radnu snagu i zagadjivati okolinu.... cini se da su svi ti sada odjednom ZA tvornicu. I bolje je - mislim da ona kritka nije bila posve opravdana!

Sharon

Post Postano: 13.02.2009. 16:59 
Naslov:  

Što se izrabljivanja radne snage tiče - dotičnoj snazi je potpuno svejedno izrabljuje li je domaći ili inozemni gazda... A kad već mora raditi, onda bolje da ima gdje.

Skoči u forum: