Hvala
+
= 
Društvo, politika
+
= 

Marinoš
hm....čekaj da pogledam na lageru....noup!samo crno mače staro tri mjeseca..
...
Marinoš
jel našlo udomitelja?... ajd ako nije javi mi se na mob... poslati ću ti broj na PM...
...Marinoš
jel našlo udomitelja?... ajd ako nije javi mi se na mob... poslati ću ti broj na PM...
_Jimmy_...
Marinoš
nemoj te šaptati u društvu
Marinoš
Danas bi mi djevojka koja hrani te ulične mace,trebala poslati fotke.Na kraju ima još crnih,ali ne znam im spol. Pa čim budem imala neke konkretne informacije i fotke, I'll let you know...![]()
Marinoš
a spol mace ti nije bitan?
k:">MarinošSamo jedan post na Facebook-u i dobila sam barem 7 jao molim te mi tražimo već 2 mj ali mače i nemožemo ga naći 0916550252
lidija45Marinošmolim vas tko ima malo mače odmah ćemo ga udomiti, a trži se i njem. dogaSamo jedan post na Facebook-u i dobila sam barem 7 jao molim te mi tražimo već 2 mj ali mače i nemožemo ga naći 0916550252
lidija45
lidija45Marinošmolim vas tko ima malo mače odmah ćemo ga udomiti, a trži se i njem. dogaSamo jedan post na Facebook-u i dobila sam barem 7 jao molim te mi tražimo već 2 mj ali mače i nemožemo ga naći 0916550252