Poklanja se crni mačić.... Čađo :)

Društvo, politika

Poklanja se crni mačić.... Čađo :)

Trenutno imamo malog crnog mačka,starog 5 mjeseci koji traži udomitelja. On se nalazi u Tvrđavici i za njega se brinu žene koje rade u obližnjem ugos.objektu. Nažalost,njegova mama i ostala braća i seke su stradali pod kotačima automobila.Da ista sudbina ne bi zadesila i malog Čađu, postavljam ovaj oglas...
P.S.slike ću naknadno objaviti kada ga odem pogledati... :motor:
ništa bez slike
da ne dobijem mačka u vreći :D
Lukavo... :artist:
5 mjeseci???pa to je mačorčina!!!to već seksualno aktivno!!! :D

daj slike! ;)
Moram otići sutra do Tvrđavice pa ću ga uslikati...žena kaže da se maca okotila u 10.mjesecu,iako to meni čudno zvuči,pa ja mislim da je i stariji,ali,o tom, potom.
U međuvremenu sam našla još jednu gospođu koja udomljuje steriliziranu macu,staru 6 mjeseci (evo,baš joj sutra ide vaditi konce).Naravno,i ova je maca crna - da ide uz topik.Naučena je na suživot sa psima (njih 6).Evo slike....

Prilozi

• Photo-0068.jpg
pa nije baš mali
_Jimmy_

pa nije baš mali

to nije Čađo...nego nova maca koja traži dom...ide uz boju topika pa sam i nju uvrstila :smoke:
a što ti zvuči čudno u tom da se okotila u 10mjesecu?
moja mačka nikada nije birala kada će se omaciti.niti kada će se rondati;).nijedna.
veljača je isfurana LOL

u svakom slučaju, ako bih uzimala, uzimala bih malo mače

no, tebi kikoši za trud ;)
Blagodarim za kikirikije... :cat:
Pa,da,još mi nije jasno što se tiče okota,ali vidim da tu više nema pravila..ni tko kada ni tko koga..imala sam mačka koji je imao svog gay frenda...a i moja sterlizirana Micika zapišava aute :zbunj2:
E,papucharice....čuj,vidim na avataru sijamca ili sijamku,jel...da li imaš za udomiti?Jedan lega želi nabaviti za mamu,jer su njezinog sijamca otrovali,pa da barem malo ublaži tugu novim ludim stvorem...
ma daj mi sliku Čađe ...
_Jimmy_

ma daj mi sliku Čađe ...

au,miška mu...jesi navalio; ;) nije mi baš Tvrđavica blizu (čitaj:na Bosutskom sam),a nemam auto...a ni :motor: ali imam dobru volju,pa sutra poslije tečaja odem do Zološkog (tamo je uz ostale životinje i Čađo)pa ga uslikam i stavim na forum,valja? :victory:
ok
ok
valja samo nemoj da ispadne da je Čađo sada tigar ili lav
_Jimmy_

ok
ok

ahahhaaa..znala sam da ćeš to napisati čim sam spomenula ZOO...a što bi falilo da je Čađo zapravo puma? :taz:
molim. :)

nemam ništa za udomiti, to je moja ljubimica, 13 godina stara...sterilizirana nekih 10tak...i sad ju obilazi neki mačor i tako oni malo...love never dies! :D
Marinoš

_Jimmy_

ok
ok

ahahhaaa..znala sam da ćeš to napisati čim sam spomenula ZOO...a što bi falilo da je Čađo zapravo puma? :taz:

ha ništa
ili možda crna pantera
pa bi opravdao ime
Marinoš

_Jimmy_

ok
ok

crna pantera? ;)
A zato ti toliko želiš vidjeti fotku Čađe... :whip:
Nego,ti imaš nekakve intencije udomiti tog mačka,ha,momčino? :horse
Vjerojatno njegova ljubav voli mica mace, pa joj želi pokloniti jednu...
Elena_Os

Vjerojatno mu cura voli mica mace pa joj želi pokloniti jednu...

Pa,to je krasan poklon za Valentinovo!
Ja kad bi mom dragom donijela još jednog mačka,mislim da bi nas sve četvero izbacio na ulicu! :stretcher:
Marinoš

Elena_Os

Vjerojatno mu cura voli mica mace pa joj želi pokloniti jednu...

Pa,to je krasan poklon za Valentinovo!
Ja kad bi mom dragom donijela još jednog mačka,mislim da bi nas sve četvero izbacio na ulicu! :stretcher:

hehehe, pa ne bi valjda...

pa da..i još knjiga o mica macama s posvetom i nema boljeg pokolona za Valentine's Day...
O,da,bi....Ima 2 mačke,psa dalmatinera i nimfu.
Ali ovo sa knjigom je zaista super ideja...ja njemu knjigu o psima,a on meni knjigu o mačkama....weeeeeeeeeeeeeee!
Hvala na super ideji!
Marinoš

O,da,bi....Ima 2 mačke,psa dalmatinera i nimfu.
Ali ovo sa knjigom je zaista super ideja...ja njemu knjigu o psima,a on meni knjigu o mačkama....weeeeeeeeeeeeeee!
Hvala na super ideji!

nema na čemu :wink: ..ideja mi je ostala u sjećanju trajno nakon što sam ju čula s uzdahom od osobe s idejom...
večeras će mi kolegica iz udruge poslati fotke pa ću ih večeras ili tijekom sutrašnjeg dana postaviti...navodno da je mačak malo duže dlake...sve ćemo to zajedno otkriti na slikama... :photo:
Jedva čekamo!
ovaj Čađo postade veća misterija nego tko je ubio Lauru Palmer :shock: :D
još nema slike Čađe
jab mačku udomio da da... imam ja cuku jednog... četri mjeseca sarog... pa mu mal dosadno samom... a previše mi je još jednog psa uzimat... pa bi malu macu... da se igraju... uvijek kada odem s njim kod sestrične, njen mačak i moj pas luduju po cijeloj kući.... to bude ludnica... jel ona mačka što se navikla na pse udomila ili još udomitelja traži?...
evo,dragi moj,fotke...nije me bilo doma za vikend,a slike su došle preksinoć...mislim da smo preko fejsa našli udomiteljicu,no evo slike Čađe,kao što sam obećala... pa tko zna,ako se djevojka predomisli,možda se nekome od vas svidi...

Prilozi

• DSC03440.JPG
...

jab mačku udomio da da... imam ja cuku jednog... četri mjeseca sarog... pa mu mal dosadno samom... a previše mi je još jednog psa uzimat... pa bi malu macu... da se igraju... uvijek kada odem s njim kod sestrične, njen mačak i moj pas luduju po cijeloj kući.... to bude ludnica... jel ona mačka što se navikla na pse udomila ili još udomitelja traži?...

Yes,maca je udomljena u Bizovcu.Međutim,imam kontakt sa ženom koja je aktivna članica u azilu za mačke u Čakovcu i tamo imaju 50-tak maca koje žele udomiti.Kod nas u Osijeku baš i nema nešto maca za udomiti - što je dobro,ali uskoro će početi dolaziti na svijet ,pa ćemo imati pune ruke posla.Stoga,ako želite male mace,pričekajte koji mjesec...vjerujem da ćemo naći nešto za vas..
MacaPapucharica

ovaj Čađo postade veća misterija nego tko je ubio Lauru Palmer :shock: :D

e,jesi zloćesta... :D
Evo još jedna....

Prilozi

• DSC03429.JPG
eto napokon upoznajemo Čađu :D
pa nije baš mala maca
Vjerovali ili ne,on ima 5 mjeseci...ali zbog dlake i zato što je dugo bio uz mamu,jako je velik. Najbolji mi je na onoj fotki gdje nešto vremba - izgledao kao neki mačak iz crtića.. :taz:
majko mila, pa Čađo je mačorčina! :)
Marinoš

...

Yes,maca je udomljena u Bizovcu.Međutim,imam kontakt sa ženom koja je aktivna članica u azilu za mačke u Čakovcu i tamo imaju 50-tak maca koje žele udomiti.Kod nas u Osijeku baš i nema nešto maca za udomiti - što je dobro,ali uskoro će početi dolaziti na svijet ,pa ćemo imati pune ruke posla.Stoga,ako želite male mace,pričekajte koji mjesec...vjerujem da ćemo naći nešto za vas..

jbg... ne znam baš... već mi je sada veliki pas.... premda je štene još, al je velika pasmina... za koji mjesec će početi jesti male mačiće... :) (šalim se naravno )... treba mi sada neki od par mjeseci... da si budu vršnjaci jel... :)
jbg... ne znam baš... već mi je sada veliki pas.... premda je štene još, al je velika pasmina... za koji mjesec će početi jesti male mačiće... :) (šalim se naravno )... treba mi sada neki od par mjeseci... da si budu vršnjaci jel... :) :nono: tebi neću nabavljati macu... :wink:
hehe
njemu nabavi pikaču :D
Nabavit ću mu nešto drugo iz Zološkog... pa nek se onda pita tko će koga pojesti... :devil:
(šalim se, ... ) :drunk:
E tako....po Čađu sutra ide udomiteljica...Happy end i za ovu macu lutalicu.... :jupi: :D
ajd super... baš mi je drago kada te napuštene životinje nađu udomitelje...
jel voli taj čađo zamorce? onak, no reason :D
aggy

jel voli taj čađo zamorce? onak, no reason :D

:shock:
Molim?
Jok,to je samo jedno malo debelo mače staro 5 mjeseci...vjerovatno je i razmaženo,ali koga briga - on je junačina jer je preživio sve one niske temperature, kišnu,snijeg i led i gubitak cijele svoje obitelji....
Stoga, pazi što pričaš,znaš.... :E

Šalim se,naravno... :hypocrite: ..... :wink:

Tagovi