Kako smrsaviti? Lako!

Društvo, politika

Kako smrsaviti? Lako!

A guy weighed 630 lbs and that’s what he has become. He lost a whopping 29 stone and had more than 30lbs of excess skin removed. To do it he had to do a lot of exercises. For this you should have a strong will.
His fitness instructor Chris Powell says “At the start of the training program, David was so fat that he had to be weighed at a local garage on scales normally used for cars and trucks.”

pa da ja sad nekog vidim da kaže da je nemoguće!!!
Nakon ovih slika izgubiš apetit...a ja volju za slatkim...
odvratno
...
ta koža

ali svaka čast na trudu
? Neviđeno zamiljiv izbor fotografija...
Bože preodvratno!

al čestitam na uspjehu!
na gotovo svakoj slici kao da je riječ o nekoj drugoj osobi :S
ja sam ipak više pobornik onih prirodnih načina....
....paziti na prehranu + vježbanje = 24 kg manje za 4 mjeseca....
....provjereno
dok se bijelo salo prelijeva
preko gaca kupacih
dojam koji ostavljas
i nije jebacki
ti si debeli, debeli, debeli, debeli
:)
Kad ovo vidim, odmah izgubim želju za hranom.... ajme.
Ništa nije nemoguće, ali ići pod nož???

Ma uopće ne gubim želju za hranom, posebno za slatkim, još kad bi se mogla maknuti s 50 kg - je l' zna netko neku dobru dijetu za debljanje? :)
prvo , prestanes pusit i pit kafu :D
potom ti se otvori apetit , osjetis okuse ponovo i da vidis kak se kile slazu :P

Re: Kako smrsaviti? Lako!

kažu da treba vježbati pa priključite se ovoj dami
sexy
morgan

kažu da treba vježbati pa priključite se ovoj dami
sexy

tako lijepo polako, i rezultati ce doc sami od sebe :)
đizs...baš me zanima kolko mu je vremenski trebalo...?
Ja bih si dao napraviti naslonjač i presvući ga vlastitom kožom :)
bubamala

đizs...baš me zanima kolko mu je vremenski trebalo...?

4 godine.

Čovjek se zove David Smith, iz Amerike je i sa 300 kilograma je u navedenom roku došao do nešto preko 100 kila. Danas radi kao osobni trener, i osobno mislim da je upravo zbog svog iskustva odabrao najbolji posao :D

lik je psihički nestabilan!
Kakav krasan američki san, bio je ružan i debel, utapao tugu u hrani, a potom je smršavio, obznanio svijetu to čudo, ljudi mu se dive, svi mu zavide, a on se samo pobjedonosno smiješi tim umjetnim zubima, i svoj spas od hrane dijeli s drugim "pretilnjacima", on ih spašava! Čini ih sretnima! Kakav "Otac Terez"! i da, još mi jedno uskače u oči, mmm, kakva mišica;) A što s ostatkom kože? Možda su ju donirali McDonaldsu i tako nahranili desetke gladnih ljudi! Kakva velikodušnost ovog heroja! Bravo, bravo!
Ne kuzim zašto toliki bijes (?)
Baš lijepo što se lik izborio za bolji život ...
PowerPuff

Ne kuzim zašto toliki bijes (?)
Baš lijepo što se lik izborio za bolji život ...

Zavist, maybe? Možda se neki bore s 20ak kila viška i ne uspijevaju ih se riješiti, dok ih je ovaj čovjek skinuo čak 200? LOL
Probably :-]
PowerPuff

Probably :-]

I feel you ;)

Svaka mu čast ,mislim da za takav pothvat trebaš prije svega biti psihički stabilan,odlučan
i uporan.Zaista mislim da njegova preobrazba iz gusjenice u leptira nije bila laka,ali je ipak uspio svaka mu čast.Možemo svi izvući pouku svatko za sebe ,iz njegove važne životne odluke.

root

Svaka mu čast ,mislim da za takav pothvat trebaš prije svega biti psihički stabilan,odlučan
i uporan.Zaista mislim da njegova preobrazba iz gusjenice u leptira nije bila laka,ali je ipak uspio svaka mu čast.Možemo svi izvući pouku svatko za sebe ,iz njegove važne životne odluke.

Dobro rečeno.
Dođe mi evo sad da poludim i napravim kaos na pojedinim životnim segmentima :vjestica:

Pa napravi jednostavno kreni odluči se .Napravi si mentalnu mapu na papiru i povuci crtu po pola .Na jednoj strani navedi si što više ne želiš u svome životu(normalno ono na što ti sama možeš utjecati) ,a na drugoj strani ono što želiš i kakva bi htjela biti .

Budite promjena koju želite vidjeti

Mahatma Gandhi
sokrat

ja sam ipak više pobornik onih prirodnih načina....
....paziti na prehranu + vježbanje = 24 kg manje za 4 mjeseca....
....provjereno

slažem se..nekima ova formula skinula 22kg za 3 mjeseca :roll: :wink:
Svaka čast...dobro je što se bar neki od takvih pretilih ljudi osvijeste i naprave takav korak! Koliko sam vidjela na TV-u...većina je u depri i samo tonu i tonu sve dublje i dublje...

Al opet kažem...U zdravom tijelu, zdrav duh! Treba se bavit sportom i kila će biti manje, a osobno zadovoljstvo veće :)

uh..svaki put kazem sutra cu
Da je smršaviti ili udebljati se lako može a i ne mora biti točna tvrdnja. Uz pravilnu prehranu i aktivan način života vjerojatno nitko ne bi imao tih problema. Ali to u većini slučajeva ne izgleda tako. Masa njih uopće ne razmišlja što i koliko jede a to je jedan od glavnih čimbenika koji dovodi do pretilosti. Ljudi koji se ne mogu udebljati ni ne znaju kako možda zbog neke bakterije u organizmu imaju taj problem. U svakom slučaju, za sve postoji riješenje.

Hipokrat : Sve što jedemo gradi nas i mijenja nas!
Kakva šokantna preobrazba... Svaka mu čast.

Edit: Fotke su gnjusne

Flaster za mršavljenje, – 100 % učinkovito

Odlučih podijeliti sa Vama vrlo jednostavan, a pri tom vrlo učinkovit recept za mršavljenje, uz pomoć „flastera za mršavljenje“. Najljepše od svega, je da i dalje jedete koliko možete bez suzdržavanja. Sve što Vam treba je tridesetak, najobičnijih flastera mjesečno, koje možete kupiti u svakoj ljekarni, po vrlo povoljnoj cijeni i minuta Vašeg vremena svaki dan. Da ne duljim nepotrebno, jer znam da je Vaše vrijeme novac, idemo sa uputama za korištenje, kojih se vrlo bitno pridržavati želite li smršaviti. Znači prvi korak je da skoknete u obližnju ljekarnu i kupite flastere 10 x 5 cm. i to onoliko komada koliko dana želite biti na dijeti. Sada kada ste se naoružali potrebnom količinom flastera, i sigurni ste da želite smršaviti, dalje je sve lakše. Jednostavno svaki dan oko 14 sati, uzmite po jedan flaster iz svoje kolekcije i nalijepite ga. Vrlo je važno da flaster bude čvrsto zalijepljen sa sve četiri strane, tako da se ništa ne može provući pored, odnosno ispod njega. Drugi ali ne manji važan korak, je da nalijepljeni flaster ni pod kojim uvjetima ne smijete skidati do 9 sati ujutro slijedećeg dana. Sutradan ujutro,u 9 sati, skinite flaster koji ste nalijepili prethodnog dana, i ljepilo zaostalo od flastera očistite alkoholom. U 14 sati, nalijepite ponovo novi flaster, ako želite nastaviti sa topljenjem kilograma, i tako ponavljajte postupak skroz dok niste smršavjeli do željene težine. Sretno.

P.S. Zamalo da Vam zaboravih reći najvažnije, a to je, da flaster lijepite obavezno i samo na usta. :D
hahahahahahaha valjda prodaju u raznim veličinama...jel...obzirom kolika neki usta imaju.... :)
fear of the dark

hahahahahahaha valjda prodaju u raznim veličinama...jel...obzirom kolika neki usta imaju.... :)

10 x 5 cm. pokriva svaku labrtu :D
Neko čudesno mršavljenje ne postoji. Samo se treba odmaknuti od lonaca :)

Tagovi