Osobno, nisam ljubitelj muzike koja se prezentira na ovom partyu. ponekad mislim da i nije muzika. no dobro. sve je u uhu promatraca...
deckima 5 za volju
E sad, sto se tice truda, zalaganja, "mi smo jedini" prica, molio bih da se prestane sa baljezganjem.
Dobar techno u nasim krajevima neces cuti
A neces ga cuti jer ste svi navikli na bezumno nabijanje koje je na svu srecu ostalo u devedesetima i ranim dvijetisucitim. Googlaj, trazi, slusaj muziku, vjeruj mi naci ces brdo toga.
Pa bar u ovo vrijeme hiperprodukcije ima muzike na izvoz, samo trebas odrediti sto ti je dobro, a sto ne. iako je i tu mala granica.
Slazem se da nam u drzavi kakva je postoji svega nekoliko grupacija koje bez greske rade sjajne rejvove. U malom naravno.
E sad potrebno je shvatiti da se nemoze napraviti party radi 5 pojedinaca koji ce svrsavat na flooru na disco tech, minimal ili sto god drugo, a da je toliko na margini kao ovi pravci. Mislim da koliko god netko bio zaludjen muzikom, si nece dopustiti da zaroni nekoliko puta zbog tudje zajebancije.
Iz tog razloga osobno radim neke partye, manje, vece s nekim kompromisom izmedju mojih zelja i potreba publike. Nazalost tako je, a po svemu sudeci biti ce jos neko vrijeme...
Audionova je bila zicer zbog imena, iako po reakcijama na samom partyu sam primjetio da im muzikane lezi, a u to vrijeme je bila vrh. Tech house. Groova na lopate...
@ Justice, slazem se za Starkovu
eo ti njen novi mix
http://www.2shared.com/file/4692996/99977720/Iva_Starkova_-_Velvet_DISCO.html