Pozdrav ljudi. Da li mi itko moze pomoci? Naime, trazim cvjecarnu u Osijeku s dostavom, a da nije neka prepaprena cijena (nasao sam par takvih koje dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, i cijene su oko 230kn za 7 ruza)? Bio bih vam vrlo zahvalan.
Fantazija u Donjem gradu! Nazovi pa pitaj (tel.501-907)!
ne znam jel dostavljaju (nazovi), ali mogu posvjedočiti da super rade, a cijene su im daleko prihvatljivije od onih u razvikanim cvjećarnama...bar je tako bilo kad sam zadnji puta kupovala kod njih
da neotvaram novu temu ja bi trebao pronac cvjecarnicu koja dostavlja cvijece u osijeku
fora je u tome sto bi trebo poslat 21 ružu (vrijeme je da pocmem stedit ) pa ako neko zna tocno koja cvijecarnica dostavlja unaprijed hvala
Fantazija u Donjem gradu! Nazovi pa pitaj (tel.501-907)!
ne znam jel dostavljaju (nazovi), ali mogu posvjedočiti da super rade, a cijene su im daleko prihvatljivije od onih u razvikanim cvjećarnama...bar je tako bilo kad sam zadnji puta kupovala kod njih
jeste, te tete su stvarno i ljubazne i znaju i pomoci ce i sve drugo sta trebas.. a za dostavu mislim da moras dan ranije ih zvati ako hoces da sutra dostave, a cijena uopce nije skupa (ako uzmes u obzir i sve ono nakon sto cvijece dostave )
Već zaboravljena tema, no ako nekog zanima.. Ima još jedna u Donjem gradu, na tramvajskoj kod tržnice. Nije razvikana, pa je, mislim, jeftinija. Broj tel 530-191. Dostava im besplatna za sve preko 100 kn.
..ja ti samo mogu preporučiti Cvjetni studio Z! Nova je, jeftinije nećeš nigdje proći, a dostava je besplatna, a ako treba radi i nedjeljom...evo broj, pa pitaj što te zanima 099 234 4908
ajd kad se vec reklamira, ima u bosutskoj ulici cvjecarna antonio, decki rade predobre aranzmane, jeftino, a u rangu clivie, ako ne i bolje. moze se s njima dogovoriti sta i kako, rade nedjeljom isto...