| Autor |
Poruka |
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
za koju godinu će mi trebati i butra za ulaz u tisak po cigare, hebeš mi sve. ja da idem njima plaćati 50% više, za 15 minuta vožnje "dam im 3 kile kruha" u onoj kutiji koja prokišnjava ili nema prozore za otvorit uopće. ma fuj... |
|
|
|
|
|
 |
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
kakvi kreteni...jebena politika..kako su jadni...u p.m. a ovaj narod je jos gluplji kad ih svi mogu gaziti i raditi s njima sto hoce...gade mi se svi!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
TO NISAM JEDINI KOJI OVAKO MISLI!!!!!!!!!!!
pa počelo je već sa onim nekim brojem što će nam kao jmbg služiti. pretvaramo se u radilice ko BORG!! |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
 |
|
|
ovo me sve podsjeća na onaj film Idiocracy... ili na kakvu cyberpunk knjigu. Ali ovdje je moderniziranje na seljački način. |
|
|
|
|
|
 |
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol:  Nebitno
|
ostavite nam JEB*** talone!!!!!!!
kakav usrani grad i drzava to svijet nije vidio |
|
|
|
|
|
 |
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
|
 |
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol:  Nebitno
|
ok, sad kad sam kupila butru zanima me zasto izgleda ko obicna plasticna konzum kartica, tj. nema niti čip koji sam vidjela da srednjoskolci imaju, nema niti plasticnu zastitu (ulozak), apsolutno nist nema, izgleda kao plasticno lose napravljeno govno, i sad ja to 'govno' moram prislanjat na validatore i prijavljivat se iako ne troslim lovu s njega( NE, NE mogu preci preko te idiotarije i ljudi iz gpp-s bez mozga) i cekat u redu za odjavljivanje ko mila neva.
jesu li takve govnarske butre postojale od prije ili sad to ponestalo materijala pa nam prave konzum kartice? |
|
|
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
ima i ja butru od danas
moraš ju prijavit i odjavit
dvajest kuna dođe, a nisu mi dali ni plastiku
mene samo zanima kako to da validatori na ulazu uvijek rade, a na izlazu štekaju??? |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
 |
|
|
e tako ti je to na izlaz štekaju redovito!!! ja butru imam od 10 mjeseca, onu na nadoplačivanje. Želim se odjaviti, a one kenja pa kenja, pa ajd opet, ljudi čekaju, ono ovo... ma u qurac! Na kraju se ni ne odjavim i pojede mi lovu za još tih 6-7 stanica do kraja.
I da napomenem, znam se prijaviti i odjaviti, ali eto... uvijek kao neka greška. |
|
|
|
|
|
 |
|
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol:  Muško
|
Zanimljivo, ja sam samo jednom imao grešku... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Ma meni se to događa vrlo često, ne stalno, često... a jbga, radije kupujem ovu na nadoplaćivanje, nego mjesečnu. Izađe me 20-30 kn tjedno, dok bih mjesečnu platio oko 300 kn |
|
|
|
|
|
 |
|
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol:  Muško
|
Mjesečna oko 300? Koja je to mjesečna?
BTW, ako ti je 30-ak kuna tjedno, ti si jedan od onih kojima 'Butra' ide na ruku... |
|
|
|
|
|
 |
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jesi morala donjet potvrdu s faksa ili nešto sl...il sam pokažeš staru mjesečnu? |
|
|
 |
|
peggy Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
čepinska sutdetnska ti je oko 3oo, a učenička skoro 400  |
|
|
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
jedno pitanjce
rekli si mu ovi gdje sam izrađivala butru da je važno samo ju prijaviti, ali kao ne i odjaviti
imam mjesečnu studentsku
jel' to istina
koliko su mi drugi pričali treba i prijaviti i odjaviti |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
 |
 |
|