Đapić za gradonačelnika Tokia
Društvo, politika
Re: Đapić za gradonačelnika Tokia
simo031Predlažem Đapu za gradonačelnika Tokia , to bi bilo u skladu sa njegovim ambicijama
Ja sluzbeno nominiram Antu (Svemogucega) Đapica za gradonacelnika svih gradova na planetu i sluzbeno ga promoviram u moga novoga osobnoga Boga i zajedno cemo pronevjeriti sve vase novce
Mora da mu se prizna da je u svom mandatu ipak napravio dosta za grad na komunalnom planu i da na ulicama mogu da se vide pomaci na bolje.
Prijašnji obnašatelj vlasti, a bili su "liberaliniji, građanskiji, nacinalno i vjerski tolerantniji" ( šta god to kome predstavljalo ) ipak ne mogi da se pohvale tolikim radom; grad su ostavili u snu, neradu i haosu.
Amfilohije
"Đapa" sigurno ima svojih mana, u mnogo stvari ne mogu da se složim sa njegovim postupcima, ali ipak ne treba da se ide u preverzije kao sa ovim "Tokio".
Mora da mu se prizna da je u svom mandatu ipak napravio dosta za grad na komunalnom planu i da na ulicama mogu da se vide pomaci na bolje.
Prijašnji obnašatelj vlasti, a bili su "liberaliniji, građanskiji, nacinalno i vjerski tolerantniji" ( šta god to kome predstavljalo ) ipak ne mogi da se pohvale tolikim radom; grad su ostavili u snu, neradu i haosu.![]()
mora mu se priznati, mora mu se priznati... ne mora! ja mu priznajem samo da je napravio cirkus od osijeka kojem se svi smiju! to mu priznajem. i ništa mu se drugo ne mora priznati!
a to se pokazalo, u pravo vrijeme! na sreću...
A vi koji kažete da se ništa nije dogodilo u gradu, bubate gluposti...
slavica031
Dogodilo se mnogo toga. Jednom riječju, dogodila se tragedija (zbog navale novih forumaša iz jedne stranke potrebno je sažeto se izražavati). Dogodilo se bjesomučno otimanje love pod izgovorom besmislenih javnih radova, hrpa afera i političkih skandala, nekoliko zamjena na mjestu gradonačelnika... Osijek, konačan pad.
W.M. Felt
slavica031
Dogodilo se mnogo toga. Jednom riječju, dogodila se tragedija (zbog navale novih forumaša iz jedne stranke potrebno je sažeto se izražavati). Dogodilo se bjesomučno otimanje love pod izgovorom besmislenih javnih radova, hrpa afera i političkih skandala, nekoliko zamjena na mjestu gradonačelnika... Osijek, konačan pad.
Da a što su drugi radili. HDZ i njihova privatizacija ajmo se sjetit što je Osijek bio prije rata i do prije HSP-a.
Od industrijskog grada do sela.
Opljačkano ruglo.
A te afere čuj što misliš da su drugi svetci.
Afere se učine aferama zato što mediji nadodaju na to, a baš za čudo STV i Glas Slavonije drži HDSSB.
Ono što ne znaš neće ti škodit.
jel može netko početi provjeravati te IP adrese da se riješimo ovih nekoliko predizbornih ljepotana.
OsijekNepokoreniGrad
Ja bi ga kandidirao za gradonačelnika bilo čega, samo da ode iz Osijeka.
ova je dobra
OsijekNepokoreniGrad
đapić dao direktivu da se napadnu forumi![]()
jel može netko početi provjeravati te IP adrese da se riješimo ovih nekoliko predizbornih ljepotana.
Nije dao direktivu, ak je netko ovdje iz HSP-a, a ja priznajem jesam, to je moje slobodno vrijeme i volja. Plus ovdje koliko vidim se pljuje po svima. Pa mogu i ja pridodat malo.
A ako te baš zanima moje ime i prezime reći ću ti tak da se ne mučiš oko IP adrese. Premda mi taj dio više liči totalitarističkoj prijetnji koja nije u duhu predstojećih demokratskih izbora.
Zašto bi me zanimalo tvoje ime i prezime, i zašto uopće misliš da ste ti ili bilo tko iz HSP-a toliko bitni da se netko muči oko vaših IP adresa? Svašta...
Meni osobno ne smeta, piši što god te volja, ionako ovaj forum doživljavam kao zafrkanciju, a ne nešto posebno bitno.
Pozdrav