traži se stjepan eleonora..
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
teta hoćeš mi biti tjelohraniteljica
Re: traži se stjepan eleonora..

pumpkin
Znam ja to, po danu bude eleonora, a kad sunce zađe pretvori se u stjepana i napada po parkiću...
A u sumrak napada samog sebe
DocIma se i slika dotične...
sudeći po adresi fotke, dotična ima i fejsbuk!
korisnički broj: 1577936868
Svebor
sudeći po adresi fotke, dotična ima i fejsbuk!![]()
korisnički broj: 1577936868
Eto, može se s njom i sprijateljiti.
Barem virtualno.
U stvarosti nije najljubaznija... navodno proždire partnera nakon kopulacije. Nekada i prije. Ovisi.
glory
napada u parku, proždire partnera... mislim da je sad svima poznat identitet najnovijeg osječkog seksualnog manijaka kojeg se netrebaju bojat samo žene![]()
bogomoljka?
empetri
glory
napada u parku, proždire partnera... mislim da je sad svima poznat identitet najnovijeg osječkog seksualnog manijaka kojeg se netrebaju bojat samo žene![]()
bogomoljka?
ne to je stjepan eleonora ljubav tvog života
empetriima svoih prednosti, ali - nnneee, nikad ne bih mogao podnjet da nisam jedini u vezi sa maljavim jajima
Ako ti ih odgrize, ona će ostati jedina "with hairy balls". To valjda možeš podnijeti?
Doc
empetriima svoih prednosti, ali - nnneee, nikad ne bih mogao podnjet da nisam jedini u vezi sa maljavim jajima
Ako ti ih odgrize, ona će ostati jedina "with hairy balls". To valjda možeš podnijeti?
ak mu odgrize nek ode na promjenu spola pa će bit žensko, al onda bi mu i to bio problem jer nebi mogo podnjet da nije jedini u vezi sa sisama
legica_os
Tko je stjepan eleonora?
To je vječno pitanje koje stoji na razmeđi između realiteta i transcendentalnosti, lebdeći u imaginarnim sferama filozofskih promišljanja o životu, smrti, vječnosti, Bogu, smislu, ćevapima s lukom i mlakom pivu.
Doc
legica_os
Tko je stjepan eleonora?
To je vječno pitanje koje stoji na razmeđi između realiteta i transcendentalnosti, lebdeći u imaginarnim sferama filozofskih promišljanja o životu, smrti, vječnosti, Bogu, smislu, ćevapima s lukom i mlakom pivu.
aha sad razumijem
">mali_ivica
Još mi nije jasno jel to... Stjepan Eleonora ili Eleonora Stjepan?!![]()
STJEPAN ELEONORA JE TRUDNA!!!!!!!!!!!!!
To je (kako se odmah opaža) loše izrađena Mattelova Barbie-lutka kojoj je inspiracija Stjepan Eleonora u jednoj od svojih ovozemaljskih inkarnacija.
stjepan_eleonora
ah joj zaboli me glava od vaših loših pokušaja prikazivanja moje nesvakidašnje ličnosti, jednom prilikom staviću sliku da vam pokažem to predivno tijelo..
zašto misliš da mi to želimo vidjeti ?
_Jimmy_
stjepan_eleonora
ah joj zaboli me glava od vaših loših pokušaja prikazivanja moje nesvakidašnje ličnosti, jednom prilikom staviću sliku da vam pokažem to predivno tijelo..
zašto misliš da mi to želimo vidjeti ?
pa mislim ko to nebi htio vidit, ja sam unikat, savršenstvo koje je teško postići..eo opisat ću se u 2 rječi: umjetničko djelo
empetri
kaže, otupila je na alkohol...
ljubavi moja sretno ti valentinovo
pusaaaa
mojoj sreći nema kraja
ja sam jedan od onih koji uvijek završe sa ružnijom sestrom, djevicom, dvospolcem, itd
empetri
krasno
mojoj sreći nema kraja
ja sam jedan od onih koji uvijek završe sa ružnijom sestrom, djevicom, dvospolcem, itd
a šta se buniš, ajde reci da nam nije lijepo, da ti nisam ispunio svaku želju