Silovao djevojčicu pa joj dao 500 kuna

Osijek

Silovao djevojčicu pa joj dao 500 kuna

Zbog silovanja 14-godišnjakinje te bludničenja nad njezinom vršnjakinjom, 46-godišnjak s osječkog područja, nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od tri godine i tri mjeseca zatvora.

Pojedinačno je, pak, kažnjen na tri godine zatvora zbog silovanja te na šest mjeseci zatvora zbog bludnih radnji, a takvu je presudu u četvrtak donio Županijski sud u Osijeku. Druga je ovo presuda pedofilu za stravično zlodjelo počinjeno 2001. godine, a prvu, donesenu 2003. i identičnu ovoj novoj, Vrhovni je sud poništio uz obrazloženje da su pojedini iskazi svjedoka dijametralno različiti. Nesretne djevojčice bile su prijateljice iz razreda monstrumova kumčeta, koji je s roditeljima stanovao u kući u njegovu vlasništvu, gdje su njih troje često igrali.

Žrtvi ostavio 500 kuna

Prvoj je žrtvi pristupio 22. travnja 2001., tražeći od nje da se skine, a zauzvrat joj je obećavao dati 400 kuna. Djevojčica je to odbila, no unatoč protivljenju, predofil ju je dirao po grudima i unutrašnjoj strani bedara.

U hlače joj je potom ugurao 400 kuna i otišao. No, četiri mjeseca poslije, 19. kolovoza, nije se zaustavio na bludničenju, a okomio se na drugu kumčetovu prijateljicu. Malenoj je, prema optužnici, najprije rukom dirao bedra, tražeći da s njim stupi u spolni odnos i pritom joj također nudio novac.

Nesretna je curica pokušala pobjeći iz sobe. No, muškarac ju je zgrabio za ruke, bacio na krevet i silovao, a nakon toga joj je na krevetu ostavio 500 kuna.

Autorica: Suzana Lepan/Jutarnji.hr

Re: Silovao djevojčicu pa joj dao 500 kuna

Takve treba za jaja objesit na prvo drvo koje se nađe...il ga poslat u zatvor i reć svim pederima da je stigla nova kuja :twisted:
ljudska prava? hm... gdje su bila prava tih djevojaka?? ma mamu ja njemu j***m smrdljivu. 3 godine zatvora? jebote onaj dečko je imao 2 grama trava( ne odobravam drogiranje bilo koje vrste) pa je dobio preko 2 godine!!!!!! zbog trave. A ova pedofilčina dobije 3????? Ja da sam otac tih djevojaka lik bi učio ponovo hodat i govorit
Slažem se: gdje su bila ljudska prava te djece?! I što se poručuje građanima s hebene 3 godine takvom monstrumu?! Najgori scenarij: ako ovakvim idiotima suci budu ovako blagonakloni - ljudi (roditelji djece) sami uzimat će pravdu u svoje ruke - a to je nešto što si društvo ne smije dozvoliti!
500 kn :hmm: i onda se po meni pljuje i ja sam ovakav i onakav kad na drugom topicu napišem da silovatelje treba po kratko postupku smaknit ili strpat na 15-20 godina zatvora.
s ovakvim kaznama babci od 50 i kusur godina ce to sve vise radit....misle ono....j*** 3 godine...sve vise ce rast pedofilija jebote!!!odrezat im ku*** i rasirit supak i gurnit mu ga...nek vide kak je to...stoka stara!!

:evil: treba otvoriti goli otok ponovo i spakovati ga doživotno pa neka siluje vreli kamen
jebem ti pravosuđe naše...uf...uništeno najmanje 2 mlada života i samo 3 godine ćuze..idiotizam od strane onoga koji je donijeo tu presudu..ma fuj
ne bi ja njemu nista napravio nego bi sudcu ili sutkinji zabranio dozivotno obavljanje bilo koje funkcije u pravosudju...sramota...toliko mladih ceka posao na tom jebenom sudu a mi imamo ovakav kadar...fuj
odvratno..ma ne treba njih u zatvor..samo fotke dajte ljudi...napise ispod , pa da vidiš pravde.
Hrvatsko pravosuđe je još jednom pokazalo svoju nesposobnost, za njega bi bila kazna prisilan rad i jedno 33 godina strogog zatvora.....
loris

ne bi ja njemu nista napravio nego bi sudcu ili sutkinji zabranio dozivotno obavljanje bilo koje funkcije u pravosudju...sramota...toliko mladih ceka posao na tom jebenom sudu a mi imamo ovakav kadar...fuj

da li je to pitanje osobe (sudac) ili pitanje zakona, kvalifikacije kaznenog djela i predvidjene kazen??? Ne znam, a zanima me!
betonska samica 2x2x2 bez prozora i svjetla.
prazna puščana čahura i čekić. imajte malo mašte :D
A ček, zar njega nisu ta djeca i ucjenjivala, pa kad je osto bez para onda sve ispričali starcima...
Al svejedno mu treba malo sadističke ljubavi pokazati...
jedino u cijeloj priči što me veseli je da pedofili i silovatelji "krasno" prođu u bajbukani

znaci za silovanje maloljetnice tri godine zatvora. Siguran sam da vecu kaznu dobijes zbog voznje u alkoholiziranom stanju.
Večernji List (Karolina Herega)

Istraumatizirane djevojčice u početku nisu ništa govorile nikome, ali su ucjenjivale silovatelja, koji im je za njihovu šutnju dao 1200 kuna. Nakon desetak dana tražile su još 1600 kuna, a budući da više nije imao novca, sve je ispričao svojoj supruzi, koja je potom otišla roditeljima djevojčica.

Nakon nekoliko dana pregovaranja, otac silovane djevojčice sve je prijavio policiji, a pedofil je tada završio u pritvoru, gdje je bio manje od mjesec dana. Kod silovane djevojčice ustanovljen je PTSP, tri puta je bila na psihijatrijskom liječenju, a jednom se pokušala i ubiti. Pravomoćnu presudu osječki monstrum dočekat će na slobodi.

evo dio koji fali, možda je zbog toga i dobio samo 3 jer je bilo i iznuđivanja...
osobno znam nekoliko djevojaka koje su se prvi put sa 14 (navodno i 13) godina, i to sa likom od 25 i više god...
al i dalje mislim da ga treba mučit malo, bacit na roštilj pa nek se onda pali kolko oće...
Mladjo

jedino u cijeloj priči što me veseli je da pedofili i silovatelji "krasno" prođu u bajbukani

da, uvijek uživam slušati te priče..

ukratko...ako je djevojčica PRIHVATILA tih 500 kn, ovdje se više ne može govoriti o klasičnom silovanju, nego o prisilnoj prostituciji, barem se tako može zaključiti iz navedenog teksta...kad tome dodamo iznuđivanje novca u zamjenu za šutnju, kazna za počinitelja kaznenog djela je odmjerena upravo u skladu sa zakonom...i djelo se ne kvalificira kao silovanje.
naravno ovime ne umanjujem nedjelo koje je počinio navedeni, ali ovo su samo okolnosti koje njemu idu u korist i koje su se vjerojatno koristile pri obrani (tzv. olakotne okolnosti).

ja bi sad ljepo dao tim djevojcicama skare u ruke...ovog kretena zavezao i djeco igrajte se...a poslje igre kad zavrsite skare spremite na mjesto,zabodite ih negdje na sigurno, recimo gospodinu pedofilu u srce..

Tagovi