Renata Lovrić, dr. stom.

Društvo, politika

Renata Lovrić, dr. stom.

dr. Lovric je prije bila u Domu Zdravlja. sad je njene pacijente preuzela dr. Cupec koja se ne cini losa, no nekako sam se vise stvari mogla dogovoriti sa dr. Lovric (+ kod ove nove se bijelo punjenje placa, dok se kod stare nije).

dal itko zna gdje se sad nalazi dr. Lovric i da li se njeni pacijenti mogu ponovo prebaciti kod nje?

hvala
prešla je u kontrolore stomatologa u hzzo ,koliko sam ja čuo ...
tako sam i ja nest cula ali nisam bas shvatila o cemu se radi. dakle ona vise nema ordinaciju :(?

ima neki dobar zubar u Osijeku kod kojeg se ne placa bijelo punjenje ??
da radi na lječničkom povjerenstvu u Gundulićevoj 5,ne radi više u praksi, eo iz prve ruke :)
hvala
i steta :)
moj zubar je savršen i bijela plomba se plaća 50 kn. mislim da kod svih moraš barem toliko platiti. nema džabe ni u stare babe :)
kod koga ides?
paperje

moj zubar je savršen i bijela plomba se plaća 50 kn. mislim da kod svih moraš barem toliko platiti. nema džabe ni u stare babe :)

koliko sam čitala o toj temi, HZZO pokriva trošak biljeih plombi na prednjim zubima (1, 2 i 3), ostalo se plaća ako želiš, samo UVIJEK za to treba dobiti račun od stomatologa, jer inače stomatolog tu zaradu sprema u džep...ali neki zubari ne naplaćuju bijele plombe uopće...a neki naplaćuju i na prednjim zubima...
npr moja zubarka meni ne naplacuje bijele plombe,nikada! hm...
a tvoj zubar je? :)
trazim nekog provjerenog kod koga bi se potencijalno mogla prebacit
Josip Čes, divota od čika zube. ordinacija mu je u Radićevoj 50, iznad pizzerije Sandro
283 948
zahvaljujem. provjerit cemo ga ;)
zEE-kAY

a tvoj zubar je? :)
trazim nekog provjerenog kod koga bi se potencijalno mogla prebacit

moja je trenutno na trudničkom, Ivona Bambir, ali zamjenila ju je (nadam se da Ivona nece ovo procitat :) ) jedna mlada koja je još bolja, zove se Tajana ali sam zaboravila prezime, predobra je,jako sam zadovoljna, radi tamo kod hotela Željezničar u ambulanti.
jel taj dr. Čes privatnik il ima ugovor s HZZO-om?
I kakva su iskustva s njim? i meni treba hitno novi zubar, moja zubarka ošla u mirovinu.
Ženska_glava

jel taj dr. Čes privatnik il ima ugovor s HZZO-om?
I kakva su iskustva s njim? i meni treba hitno novi zubar, moja zubarka ošla u mirovinu.

čes je privatnik koji ima ugovor s HZZO-om. bez problema otvoriš karton
znači prima pacijente?
..:: Ja samo mogu preporuchiti brachni par Prpich... osobno idem kod dr. Lidije, josh uvijek prima pacijente.... Zena je zakon! Jednostavno te ne smije nishta boljeti, rad besprijekoran, a bijele plombe ne naplachuje, jedino sad ovu participaciju 15 kn zbog novog zakona, al to je 1 mjesechno, il ak imate dopunsko, onda nish. ... Ordinacija je u Reisnerovoj, a broj telefona 031202097
::...
hvala...mislim da cu ipak mjenjat dktoricu jer sam kod ove bila 3x u mjesec dana i svaki put nije napravila nista nego kao narucit cemo me za sljedeci put.

moze samo 1 pitanje...kojim povodom imas moj nick u svojem signature-u :)?
užas bio kod nje ko dijete i imam traume... preuzela me poslje dr cupec koja je radila ok posao. sada je se baba lovric vratila na isto mjesto i cupec preselila u DGO

Tagovi