Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
e pa slabo si se zabavljao deder se još malo pozabavi  |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Možda je ta jedna liječnica koja je radila dvije ambulante trebala po dva pacijenta istovremeno preledavati i tada bi svi došli na red točno u ono vrijeme kada su naručeni.  |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
možda kad bi ljudi doktore prestali smatrati uzvišenim pučanstvom, kad bi ih svatko, bez obzira na situaciju otpilio, (mislim konkretno na mito i korupciju), možda bi se i oni drugačije ponašali. Naše je društvo odgojeno u uvjerenju da su doktori uzvišena bića. ima ih (vrlo su rijetki ali ima!) koji se bore za pacijente, ali to su uglavnom privatnici. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
kod nas su čekanja strašna....
..imam tumor koljena i već me treći mjesec vuku sa jednog pregleda na drugi.....svaki puta čekam više od 2 sata..a budem naručen.....a ne mogu dugo ni stojat ni sjedit jer me boli....a dr.Zelić sjedi i pije kavu...medicinska sestra priča sa nekom prijateljicom na telefon kako se za vikend moraju napit.... strašno....
...odlučih se naručiti u Lovran....tamo je lista dugačka ( ja sam 1080-ti na redu ) i na red dolazim 16.02....a naručio se danas
....kod nas za scintigrafiju čekam od 23.12., a naručili su me za 30.01. |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
iss...kako ti se da slušati te nebuloze vrlih doktora? ja im odmah skačem direkt u - oči!!! kad je moj sinsa 4god ostao na odjelu pedijatrije (gdje se inače teško uđe i u vrijeme posjeta), te su ga svezali (da ne bi pao iz kinderbeta) zato što samotrisestre rade a tolikoooo djeceeee isuseee, ja sam se prijetila medijima, tužbama, svim što mi je palo na pamet.. odobrili su mi boravak na pedijatriji punih 6 dana, iako majke mogu biti s djecom samo ako su dojilje (dotičnog djeteta). ljudi, borite se za svoja prava, jer ih imate demit!!! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
barakn Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Kad si tako kulturan pa navodis ime liječnika reci onda i svoje,pa da se zna. Ili bar naziv tog "tumora" |
|
|
|
|
 |
sokrat
|
ime:Josip, dob 24........i sliku ako hoćeš imaš već negdje
.....evo ja ću ti samo reći šta piše u bolničkom kartonu, jer ja sam samo elektortehničar,pa se ne razumijem previše
...."palpira se tumorna tvorba-hondrom...."
ako te dalje zanima reci pa ćemo se naći i dat ću ti sve svoje papire.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
barakn Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Josip je ime,a ti si napisao prezime liječnika.Nije korektno ako si ti anoniman pljuvati po nekomu na način da ga imenuješ ovdje...No nema veze,svako ima svoju muku i zao mi je što imaš takvih problema. Sretno! |
|
|
|
|
 |
sokrat
|
hmm...evo još sam jednom pročitao sve ove postove.....s jedne strane mi ( koji imamo loših iskustava sa liječnicima ). a sa druge strane barakn ( koji je vjerojatno neki zdravstveni radnik ili student medicine koji je par ispita isfušario i već sada stvara alibi za eventualne pogreške koje bi mu se mogle dogoditi )
............
da se razumijemo....ja doktore izrazito cijenim....imam ih nekoliko u obitelji....najbolji prijatelj je student medicine ( 4.godina )
.........sa 2 godine me je doktor spasio....hvala mu na tome....
..ali zašto sam ja prozvao dr.zelića javno....evo zašto.....došao sam na pregled naručen...u sat vremena kod doktora je ušlo 5 ljudi....a nitko nije bio dulje od 5 minuta unutra....ok ajde....možda sređuje papire ili šta drugo.....ali kad vidim doktora kako se šeta po hodniku sa kavom u ruci i odlazi bogtepitaj kuda...vraća se nakon 45 minuta....radi nekih pola sata i onda mu dolazi službena pauza koja traje 30 minuta,a on se ponovo vrati nakon 45 minuta....a dotada svi mi čekamo....naručeni ili nenaručeni....onda lijepo dođe neki dečko samo pokuca i uđe prije svih nas i srdačno se pozdravi sa doktorom na odlasku, uz pozdrave njegovom ocu...konačno dođem na red nakon više od 2 sata čekanja...uđem unutra....on me pregledao bez da mi je koljeno dotaknuo kako treba....pošalje me na slikanje.....i ponovno me naruči....ja dođem ponovno na red nakon mjesec i pol...slika skoro pa potpuno ista....čekanje minimalno 2 sata......da bi me nakon pregleda ponovno poslao na isto slikanje........
23.12. sam odlučio da ne bih išao kod dr.Zelića nego kod dr.Špigla....kod čovjeka je išlo otprilike sve kako je i očekivano,dođeš kada si naručen +/- 20-tak minuta....čovjek me pregledavao pola sata i pitao me zašto imam duple slike,kada se i iz prvih sve vidi...šta sam trebao reći..osim da me doktor tako poslao.....
...ovaj me odmah poslao na nuklearnu i toplo mi preporučio da provjerim u Lovranu i da se tamo naručim
...............
eto...pa kako da ja imam neku pozitivnu sliku i da ga javno ne prozivam.....on je sam izabrao tako.....
....hvala |
|
|
|
 |
 |
|