| Autor |
Poruka |
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
Ono što se nsu mogli dogovoriti prije godinu dana sada su uspjeli
samo mi nije jasan SDp gdje je Borzanica ni prije mjesec dana izjavila kako između HNS i HSP bira HSP i najavila da ne prati HNS odnosno Vrdoljaka,
što se promijenilo jel to što su svi znali za đapića za sve te poslove i nesrazmjerna bogaćenja ali kada je izašlo u javnost onda ga ne mogu podržati ili nisu uopće znali što onda ispadaju još veći politički amateri (što se možda čini u nekim situacijima ali čisto sumnjam) |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
|
 |
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Teško mi se odlučit tko je ljigaviji u cijeloj priči, drago mi je da je Bilju izigrao. |
|
|
|
|
|
 |
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
to se zove đon obraz...nema veze što ga USKOK istražuje, nema veze što "zimuje" na Sejšelima, samo da mu je guzicu u fotelju opet smjestiti  |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
 |
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
|
 |
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Kakav crnjak!
Tko to nas za*e*ava? |
|
|
 |
|
Venstres Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Kramarić je bio mila majka naspram ovog lika!
Osječani moraju reći dosta!! |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
HSP je službeno najveća politička kurva - sad više ne postoji nitko s kim nije koalirao |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Glas slavonije - Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od dužnosnika HDZ-a, ta stranka očekuje završetak istrage o imovini predsjednika HSP-a i Gradskog vijeća Osijeka Ante Đapića. Tek nakon toga HDZ će odlučiti hoće li u Osijeku koalirati s HSP-om na lokalnim izborima u svibnju, premda načelno nema ništa protiv koalicija, tvrdi naš izvor.
Međutim, s obzirom na naša saznanja o zbivanjima u Državnom odvjetništvu RH i USKOK-u, teško je očekivati da će koalicija između osječkog HDZ-a i HSP-a zaživjeti u dogledno vrijeme. Naime, kako neslužbeno doznajemo, istraga o imovnom stanju predsjednika HSP-a postaje sve ozbiljnija pa je tako, kako saznajemo, Porezna uprava navodno već utvrdila popriličan nerazmjer između njegovih prihoda i imovine.V.Kljajić |
|
|
|
|
|
 |
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
baš si razmišljam kako nam je ustvari lijepo bilo dok je Kramer bio gradonačelnik...ako ništa drugo, bar nam nije dovodio autobuse pune ljudi iz tkoznakoje vukojebine s natpisima "Osijek je rekao DA", nisu nam direktori gradskih firmi završavali u zatvoru (možda su i trebali, ali eto), nije me bilo sram reći tko je gradonačelnik našeg lijepog grada...
i zaboravih...bar Kramer nije prepisao magistarski rad
koliko god je Kramer bio loš...ovo je lošije i to znatno |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
 |
|
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
Znaci scenario je sljedeci.
Hsp-u Osijek?!
Hdz-u Zupanija?!
Korist ima najvecu Sanader(kojemu je vaznija pobjeda Hdz-a nego ulazak u Eu Hrvatske)kontrolira sva gospodarska kretanja u Slavoniji,zmlju daje podobnima za shaku Kuna(Todoric,Pipunic)izvrsno ima korist od spomenutih ljudi,pokazalao se da Konzumu odgovara neradna nedjelja jer mu je sam Sanader rekao da stim neradnim nedeljama tjera strane trgovacke lance iz Hrvatske,isti Konzum imace monopol nad trgovinama u sljedecim godinama..da skratim....Sanader-Todoric-Djapic..Sanaderu trebaju novci za kampanje i krpanje svojih rupa gdje zatreba,tu je Todoric,Djapic mu treba radi biraca,isti biraci desnog bloka su i Hdz-eovi i Hsp-ovi..nazalost al 3 covjeka drze zupaniju,grad,Slavoniju.Kada ce biti bolje ja se vise ni nepitam sama... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Kramaric je molio boga da u Vrazdinu pada kisa dok je susha bila u Osijeku....toliko o djelu i liku varazdinca sina. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Kramaric je bio glavni pokretac Varazdinske regije,a to je pokazao 10 puta sklopljenim poslovima sa Radimirom Cacicem i Cehokom,3 austriske firme je doticni Kramaric prebacio iz Osijeka u Varazdin koje su bile za ulaganje u Osijek,SMECE ZAGORSKO!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...Kramer je za vrijeme rata barem bio tamo gdje je trebao biti.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Sugrađani moji, to ste izabrali! Dajte nakupini bjelančevina i njegovim poslušnicima slijedeći puta ne 12 nego 25 tisuća glasova! |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 14.01.2009. 14:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
 |
|
|