Autor |
Poruka |
Burence
Ukupno postova: 143 Spol:  Muško
|
Svi vi ispod 18 godina psttt.Ajde balavci dodjite kuci i kazite roditeljima da pusite travu,hajde junacine na tastaturi,mozete te suplje pricat i pisat tu gdje vas draga mama i tata necita,kazite kod kuce da treba legalizirat travu i da pusis,mislim da bi tata uzeo palicu a mama bi uzela praxiten od muke,BALAVCI PSTTTT,kazem mir.
|
pusti djecu nek se zabavljaju! ak nemaju 18 ne znaci da ne smiju izijeti svoje misljenje, a to sto ti imas vise godina od njih, ne znaci da si i pametnija.. pa kakvo je to razmisljanje!? pa ako dodu kuci i priznaju da puse maricu, dobit ce rampu ili na izlaske ili na lovu sto bi znacilo da nema vise marice za njih na bar tjedan-dva! e alo, pa di ti je mladost?  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Kad napuniš 18 godina dobiješ injekciju inteligencije. Točno u ponoć.
Istinita priča. Pitajte magy. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
gledaj "pametna" gospođo sa svom pameti ovog svijeta...
kao prvo: meni moji znaju da dimim... ne slažu se s tim... no ja zarađujem svoje pare... živim svoj samostalni život i oni nemaju ništa s tim...
kao drugo: moja tvrdnja je točna da trava ne škodi... no ako si ti idiot/glupača ( žao mi je ako se osjećaš prozvanom, nije bilo upućeno tebi ) pa se preko trave navučeš na teže droge to je već problem u tebi ne u travi....
kao treće: ja znam pun kurac ljudi koji dime travu pun kurac vremena pa nikada nisu ni pomislili da probaju nešto "teže"...
dakle sve je stvar osobe i karaktera... to što ti tvoji ljudi koje ti poznaješ nemaju karaktera pa da kažu "trava je sasvim dovoljna" i uživati ću u njoj... i što žele biti "netko" u društvu da se vidi da oni uzimaju "teže" droge to je totalno druga tema...
dakle "pametna" gopođo sa svom pameti ovog svijeta... prvo se malo raspitaj i razgovaraj s drugim ljudima... probaj malo koristiti to... pa ćeš vidjeti o čemu se radi i vidjeti ćeš da nisi u pravu... |
|
|
 |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
Vjeruj mi nije smjesno,osobno sam bila u zemljama gdje se to konzumira kao namirnica i vidila sam posljedice (a i nasi ljudi koji zive u inozemstvu isto koriste svasta i svega...)i to sto kazu da je trava "zdrava"i da nema posljedica od nje jedino mogu vjerovati drustvo u tom krugu od 17 godina koje isto pusi i misli da je IN kad je popusio jedan dzoint.al djeca.. |
|
|
|
|
 |
six Ukupno postova: 94 Spol:  Nebitno
|
e hebi ga opet će sve poskupit |
|
|
|
|
 |
|
Gledaj momak,niti sam najpametnija niti najstarija na forumu,imam 26 godina,nisam udana,imam decka i znaci djevojka sam.Prosla jesam svjeta i vidila svega i svacega(sto ti neces da zivis jos 99 godina 100%)znaci oko toga,drugo,trava "neskodi za zdravlje",to si sigurno citao nekog americkog istrazivaca koji usput radi za narkokartel meksicki il juznoamericki,pa plasira supljake (a bilo je da je latinsko americki strucnjak za droge u Kaliforniji tvrdio da je kokain dobar za prosirenje krvnih zila i jacha aritmiju srca,mislim ,latinskoamericki doktor,pa da nije smjesno bilo bi zalosno,al nazalost on je to plasirao u javnost preko tw,a ti si njega sigurno slusao i povjerovao mu...ma djete drago,mani se trave i tvoga zivota samostalnog sa 18 godina,pa koga ti maslas momak?? mene? ha,pa moras jos mnogo graha jesti da bi meni prodavao te fore koje su po Sarajevu se prodavale 1967;-)neda mi se stobom pisat,kad odrastas nastavicemo:) |
|
|
|
|
 |
|
...........
Du hast noch nie ein kluges Kommentar abgegeben. Du bist kluger, wenn Du Nichts sagst!
Danke! |
|
|
|
|
 |
sale car
|
gledaj djevojko.. vidim da ti baš i ne ide procjenjivanje starosti ljudi... imam 21 godinu i sasvim mi je super u samostalnom životu... sigurno olje nego što je tebi jer vidim da ne znaš uživati u životu...
što se tiče tvojih iskustava... jebe mi se di si ti sve bila i šta si sve vidjela... ja govorim sve iz vlastitog iskustva i ne iz iskustva nekog narkodilera kojeg sam vidio u munchenu... živim svoj život na svoj način... kako ja to želim... a ne kako vidim da drugi žive pa se tako i usmjeravam...
i nisam slušao nikakve američke istraživače niti sam išta čitao o tome... da malo uključiš mozak ( al kontam da ti je cijel ovrijeme uključen, pošto sitoliko pametna ), onda bi shvatila o čemu ja pričam... sjedni malo za komp i pogledaj akve sve sastojke imaš u cigaretama... a šta imaš u jednoj fruli???...
i ako nisi znala... općepoznato je da se neke droge koriste čak i u medicinske svrhe... tako da nemoj se sramotiti ovdje... možeš imati i 74 godine što se mene tiče... ali ja imam svoj stil življenja... svoje mišljenje iza kojeg stojim... i svoja vjerovanja koja je jako teško promjeniti... tako da se ti malo spustiš na zemlju...
i nauči poštovati tuđe mišljenje... a ne samo pljuvati po drugima... to rade samo ljudi koji su previše isfrustrirani svojim neznanjem i glupošću... |
|
|
|
|
 |
koko
Ukupno postova: 215 Spol:  Muško
|
Prosla jesam svjeta i vidila svega i svacega(sto ti neces da zivis jos 99 godina 100%)
|
kako volim ovak'e  |
|
|
|
|
 |
sale car
|
ma lega šta da ti pričam... ti su uvijek najpametniji i uvijek sve znaju...  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
U ograničenim količinama, pod određenim uvjetima i u strogo kontroliranom okolišu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
jel to trava na slici??? meni izgleda kao perika  |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
sale car
|
znam to... normalno da te neće nadrogirati ko kravetinu tamo u bolnici.. to se podrazumijeva... |
|
|
 |
|
mislis da sam umisljena znam.Ne nisam umisljena niti ufurana,samo sam iskrena i postena djevojka,a sada gdje si ti bio neznam niti me zanima,samo znam za sebe...uzivaj. |
|
|
|
|
 |
 |
|