Martina Pirić izgubila je bitku za život

Osijek

Martina Pirić izgubila je bitku za život

Martina Pirić, 16-godišnja djevojka iz Čepina, koja se posljednjih mjeseci borila sa zloćudnom bolešću, danas je, nažalost, preminula. Martina je iz Padove upućena kući da ojača za nastavak liječenja, no bolest je bila prejaka

Podsjetimo, cijela se Hrvatska uključila u prikupljanje sredstava za Martinino inozemno liječenje. No, tijekom kemoterapije u Padovi, Martina je oboljela od trećeg zloćudnog tumora.

Zbog oslabljenog organizma liječnici su prekinuli terapiju i uputili je kući dok ne ojača za nastavak liječenja. Nažalost, zdravstveno stanje joj se rapidno pogoršavalo i Martinino bolešću iscrpljeno tijelo nije izdržalo.

Martini je prije sedam mjeseci dijagnosticiran karcinom na prsima. Izvađen je, a djevojka je upućena na kemoterapiju. No, već na prvom pregledu nakon terapije utvrđen je još jedan, ovoga puta na želucu. Operirala ga je, ali nalazi i dalje nisu bili dobri.

Zahvaljujući pravoj mobilizaciji ljudi dobre volje skupljena su potrebna sredstva i Martina je otputovala u Padovu na liječenje. Činilo se da se radi o putovanju u neku bolju budućnost za Martinu i njezinu obitelj, no, nažalost, ni najsuvremenije medicinske metode liječenja malignih oboljenja od kakvih je bolovala Martina, nisu dovele do njezina ozdravljenja.

Izvor: Dnevnik.hr

Sprovod će biti u ponedjeljak, 5. siječnja u 13h na grobilju u Čepinu.

Re: MARTINA PIRIĆ R.I.P.

Evo, baš slušam i nevjerujem... :cry:

Počivaj u miru Martina...
:rip:
u jebote!

R.I.P
:( počivala u miru
počivala u miru... meni je legica melo prije javila.... strašno... :(
kao sudionik mnogih humanitarnih akcija za pomoć Martini, obitelji i prijateljima izražavam sućut
..počivala u miru
Jadna djevojka, baš strašno. :( :(
R.I.P
pocivala u miru :(
stvarno mi je žao :(
neka bar sad bude s mirom
Šta ti je život, ha???

R.I.P
počivala u miru Bozjem :(
Počivala u miru, sućut obitelji i svima koji su je voljeli.
Iskrena sućut obitelji Pirić.
ajoj... RIP
počivala u miru Božjem. :cry:
Uf strašno!
Iskrena sućut obitelji.
Počivala u miru!
Iskrena sućut obitelji, tjesim se samo da je Martina sada na nekome punom ljepsem mjestu...
Čuvali te anđeli nebeski.
Počivala u miru Božjem.
Mirno spavaj curice. Ipak si bila preslaba za taj ogroman teret. Sada te barem više ništa ne muči.

Moje saučešće obitelji.
Iskrena sucut obitelji i prijateljima..
Tako dobra djevojka, uvijek nasmijana, prije sportasica, sjecam je se dok sam trcala s njom cross u Cepinu u osnovnoj..
Prestrasno..
R.I.P. :(
baš mi je zao :(
jao,strasno. iskrena sucut obitelji
;(
:(

Re: Martina Pirić izgubila je bitku za život

:(
počivala miru. obitelji pirić iskrena sućut

zna li, molim vas, itko kada ce biti sahrana?

Pogodilo me kad sam čula. Jadno dijete, kako je život nepravedan. Strašno mi je i pomisliti kakve je patnje prošla, i kako je njenim roditeljima. Počivala u miru.
Tuuuužno i za nas koji smo marginalno u toj priči , a pogotovo za obitelj i prijatelje.
Iskrena sućut.
Martina je,vjerujem, u polju cvijeća i osmijeha.
Kada me pitaju zašto mi se javljaju sumnje u postojanje Boga, ja samo navedem ovakve stvari...

Neki bi rekli onda da je Bog namijenio za nju bolje mjesto i bolju ulogu. Ali to mi je najgluplja moguca izjava. Cemu darovati zivot ako ces ga uzeti kada je osoba tek pocela zivjeti. Kada nije ni zakoracila u njemu kako je potrebno nego si ga je tek stvari, kada nije još osjetila i doživjela neke stvari koje život ćine vrijednim...

Ne, jednostavno, nikakvi politizirani svecenici, ratovi i sl. Ovakve stvari ubijaju vjeru...

Nitko nije ništa javljao, mislilo se da je okej, da je operacija prošla, da se oporavlja i onda ovaj šok. U glavi su mi još njene dvije slike. Onaj plač pred zagrebčkom bolnicom, i onaj osmijeh i nada kada je rekla nakon skupljenog novca da vodi sa sobom još djece, jer se skupilo novca...

Počivaj u miru anđele...

Joj bože, grozno... srce malo :( :(
sućut obitelji i prijateljima.

sprovod je sutra (ponedjeljak) u 13 sati u čepinu!
jako mi je žao, baš mi je žao...
Jos jedan mladi se zivot ugasio:-(
Pocivaj u miru bozjem.
srce malo...strašno kada sam neki dan vidjela kako ona i mama plaču...strašno je vidjeti takav strah i nemoć na tako mladom licu
Sućut obitelji.
Martina, počivala u miru.
Iskrena sucut obitelji i prijateljima. Pocivala u miru.
šmrc.. počivala u miru... :cry:
zašto ovako mladi život mora završiti, a svijet je pun gadova i ubojica koji bezbrižno žive.....počivala u miru i neka na nekom drugom mjesto nađe bolji život....

Pocivaj u miru bozjem.
Martina, zajedno smo se borili... a ti si nas ostavila.. :(
citajuci ove komentare mogu reci da su mnogi ljudi marili za nju. nisu je ostavili ni u zlu. ali ona je sad, vjerojatno, na boljem mjestu.. ja se nadam.. Martina ti si (p)ostala nas heroj!
R.I.P.
sucut obitelji Piric
nije fer pa gotovo! :(
Djevojka je zivila kratko i burno, a ostavila je znacajniji trag nego mnogi i za devet desetljeca zivota...
nek joj je laka zemlja rip
a joooj ;(
mariox

zašto ovako mladi život mora završiti, a svijet je pun gadova i ubojica koji bezbrižno žive.....počivala u miru i neka na nekom drugom mjesto nađe bolji život....

Teško je povjerovati da ima pravde na ovom svijetu i da je sve s nekim smislom i razlogom, a ako je ima na onom drugom, onda su je stvorenja koja su nakratko zablistala poput nje zaslužila... Zauvijek...

Tagovi