| Autor |
Poruka |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ajde vi ujutro nastavite, kasno je sad, još to zuji u ušima, koncentracija se muti  |
|
|
|
 |
|
kompjukter Ukupno postova: 14 Lokacija: Županja Spol:  Nebitno
|
Ne znam, tvoje objašnjenje mi i nije nekakvo. Valjda osoba koja je za miksetom treba biti ta koja će reći šta i kako, svaka čast svima. Tak da ono...ne kužim kak to kak si mi objasnila. Hej, pa tu su ljudi koji su pošteno platili upad i žele uživati, a ne mučiti se. Nije valjda na meni da idem moliti da se malo stiša? Haha, sad sam se sjetio još nećega, što će vam reći koliko je zapravo zvuk bio grozan - uopće nisam prepoznao stvar "Na biciku", tek pred sam kraj pjesme frend mi je otkrio misteriju. Mislim ono.....zuji mi u jebenom uhu i to mi se ne sviđa.
|
jel mi pričamo o lošem zvuku ili o preglasnom?
ja sam ti objasnio zašto se pojačava na razglasu.. a što se tiče toga šta bi tonac trebao biti taj koji govori šta kako, odi stat za miksetu jedan koncert i reci bendu da se smanji pa gledaj nakon koliko SEKUNDI sta pocnu svirat ce se poceti poglasnjavati na stejdu ako im malo ne odgovara..
|
[size=18] Preglasan zvuk jest loš zvuk[/size]. Još kad oprema nije u stanju pratiti toliku glasnoću (što se dobro čulo par puta) dobivamo bol u uhu dva dana poslije koncerta. Kažem ti, u klub sam došao u statusu publike, i zaista se ne želim stavljati u kožu i zamišljati kako bi bilo da sam tonac. Sad sam na jubitou pogledao promotivni video kluba, i vidim da se spominju problemi s kvalitetom zvuka, bukom...znači znaš da imaš problem, i još se ideš nadmudrivati s bendovima i pojačavati? Sve ovo što govorim, govorim samo zato da netko sutra ne osjeća ovo šta ja sad osjećam u desnom uhu. Zujanje u uhu poslije svirke, dok liježeš u krevet, je po mojem iskustvu sasvim "normalna", uobičajena pojava. Zujanje u uhu dva dana nakon svirke govori mi o velikom propustu organizatora.
|
ok?
može stvarno da je end of story, ne da mi se više ;D
|
Ček malo, razlikuješ li ti uopće glasno od preglasnog? |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Ne znam, tvoje objašnjenje mi i nije nekakvo. Valjda osoba koja je za miksetom treba biti ta koja će reći šta i kako, svaka čast svima. Tak da ono...ne kužim kak to kak si mi objasnila. Hej, pa tu su ljudi koji su pošteno platili upad i žele uživati, a ne mučiti se. Nije valjda na meni da idem moliti da se malo stiša? Haha, sad sam se sjetio još nećega, što će vam reći koliko je zapravo zvuk bio grozan - uopće nisam prepoznao stvar "Na biciku", tek pred sam kraj pjesme frend mi je otkrio misteriju. Mislim ono.....zuji mi u jebenom uhu i to mi se ne sviđa.
|
jel mi pričamo o lošem zvuku ili o preglasnom?
ja sam ti objasnio zašto se pojačava na razglasu.. a što se tiče toga šta bi tonac trebao biti taj koji govori šta kako, odi stat za miksetu jedan koncert i reci bendu da se smanji pa gledaj nakon koliko SEKUNDI sta pocnu svirat ce se poceti poglasnjavati na stejdu ako im malo ne odgovara..
|
[size=18] Preglasan zvuk jest loš zvuk[/size]. Još kad oprema nije u stanju pratiti toliku glasnoću (što se dobro čulo par puta) dobivamo bol u uhu dva dana poslije koncerta. Kažem ti, u klub sam došao u statusu publike, i zaista se ne želim stavljati u kožu i zamišljati kako bi bilo da sam tonac. Sad sam na jubitou pogledao promotivni video kluba, i vidim da se spominju problemi s kvalitetom zvuka, bukom...znači znaš da imaš problem, i još se ideš nadmudrivati s bendovima i pojačavati? Sve ovo što govorim, govorim samo zato da netko sutra ne osjeća ovo šta ja sad osjećam u desnom uhu. Zujanje u uhu poslije svirke, dok liježeš u krevet, je po mojem iskustvu sasvim "normalna", uobičajena pojava. Zujanje u uhu dva dana nakon svirke govori mi o velikom propustu organizatora.
|
ok?
može stvarno da je end of story, ne da mi se više ;D
|
Ček malo, razlikuješ li ti uopće glasno od preglasnog?
|
jaooooo ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ajd doviđenja, ne mogu od smijeha, sry  xD |
|
|
|
|
|
 |
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
|
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
|
|
šah-mat[/quote]
Ne kužim...može mi netko objasnit pa da se i ja smijem?  |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica

|
opusti se xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
 |
|
|
Ne mogu, boli me uho  Nego stvarno, razlikueš li ti glasno od preglasnog? Da znam s kim uopće pričam. |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica

|
Ne mogu, boli me uho  Nego stvarno, razlikueš li ti glasno od preglasnog? Da znam s kim uopće pričam.
|
znam razliku između motokultivatora i kosilice.
čao! xD neda mi se više ko papigi ponavljati.. ;D
Č |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Ne mogu, boli me uho  Nego stvarno, razlikueš li ti glasno od preglasnog? Da znam s kim uopće pričam.
|
znam razliku između motokultivatora i kosilice.
čao! xD neda mi se više ko papigi ponavljati.. ;D
Č
|
Ma nemaš ti pojma  |
|
|
|
|
|
 |
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol:  Nebitno
|
Zvuk je u subotu stvarno bio katastrofa. |
|
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ja cu navesti samo jednu primjedbu...
OK da bude glasno kada svira bend, ali zasto je glazba koja se pusta prije svirke još glasnija i ubija usi. Ta glazba prije svirke bi trebala biti samo pozadina dok se ljudi druze i razgovaraju, a ona im ustvari to onemogucuje... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
MY PEACE IS GROWING Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
Slažem sa sa primjedbom oko preglasne "pozadinske glazbe", a i s tim da je zvuk bio očaj u subotu.....
kompjukterko odi u najbliži konzum prije svirke kupi malo vate i eto ti rješenja problema PREosjetljivosti tvoga sluha i komponenata koje ti čine uvo...ili posjeti doktora... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Slažem sa sa primjedbom oko preglasne "pozadinske glazbe", a i s tim da je zvuk bio očaj u subotu.....
kompjukterko odi u najbliži konzum prije svirke kupi malo vate i eto ti rješenja problema PREosjetljivosti tvoga sluha i komponenata koje ti čine uvo...ili posjeti doktora...
|
Da, al fora je što ne idem u Konzum jer imaju katastrofa ozvučenje, a i ne sviđa mi se izbor glazbe. |
|
|
|
|
|
 |
|
MY PEACE IS GROWING Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
Omdak ti ostaje samo doktor... |
|
|
|
|
|
 |
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
nekima ni on ne može pomoći... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
 |
|
|