Razglednice Osijeka
neće biti sramota poslati nekome? Oni primjerci koji se mogu pronaći u
većini HP ureda su toliko grafički sramotno odrađeni da me prođe volja za
životom.
Hvala.
Društvo, politika
Frost
Evo ideja - zašto ne napraviti svoju?
Callistemon
U knjizari Nova ima za kupiti set od 6 razglednica staroga Osijeka... jako dobro uradjeno (MIT) a moze se i posalti kao razglednica....dok ne nadjes nesto adekvatno!
mala_ramonai svoju je jednostavno napraviti, skineš si fotoscape i ubaciš koju slikicu osijeka, imaš tu, pročačkaj na galeriji, i to tije to... bude fora
Miss KFrost
Evo ideja - zašto ne napraviti svoju?
Razmišljala sam o tome, ali nemam dovoljno kvalitetan printer za to. Također sam mislila odnijeti neke od svojih fotografija u neki grafički studio da mi oni izrade par komada no niti je njima isplativo tiskati par komada niti je meni do toga da imam 100 razglednica.
A mislim da je generalno sramotno to što Osijek ima kroničan nedostatak reprezentativnih (a cijenom pristupačnih) tiskanih materijala u posljednjih 20 godina.
exHOP3on
Idi slikaj osijek, odi nek ti izrade slike koje želiš i zalijepi ih na razglednicu![]()
mala_ramona
kasnije se to pojavilo, pogledaj vrijeme, dok sam ja pisala, ona je već postavila,kad sam počela pisat nije bila to rekla
ruana
evo jedne koju sad ja napravila pa ako ti se svidi odes kod onih cika da ti isprintaju ko razglednicu, radim i po narudbi za daba
gaapma ne možeš ti kupiti razglednicu koja će reći sve o našem gradu...
visa
vesnice imaš u ezopu kupit razglednice iz 19. stoljećasamo koštaju puno (nemam pojma kakve su)
a ako ti treba imam ja dosta starih slika Osijeka![]()