Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

'Direktori' u zatvoru imaju restoransku hranu i telefone

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gaap

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.12.2008. 10:37 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nema tu štosa prijatelju moj... kriminalce, lopove, ubojice, prevarante, silovatelje... iza rešetaka! boli me kurac kako se zovu, boli me kurac što je jedan od njih tvoj šef kojeg braniš kao da ni sam nisi svjestan kakva je to baraba i zlikovac

Ukupno postova: 1180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.12.2008. 11:19 
Naslov:  

gaap je napisao/la:
nema tu štosa prijatelju moj... kriminalce, lopove, ubojice, prevarante, silovatelje... iza rešetaka! boli me kurac kako se zovu, boli me kurac što je jedan od njih tvoj šef kojeg braniš kao da ni sam nisi svjestan kakva je to baraba i zlikovac

Ma nemam ja ništa protiv da se pozatvaraju svi koji su to zaslužili, bilo bi i vrijeme, ali sam nekako skeptičan u prave razloge svih trenutno pokrenutih akcija gdje se uglavnom hvata sitna riba. Tu stavljam i Antu na kojeg se iznenada odlučilo pokrenuti hajku u svim medijima, a svi znamo da postoje nedodirljivi koji se igraju s nama kao s pijunima, i Ante tu nije iznimka (došlo je vrijeme za gambit). Taj navodni ugovor s Zecom nije od jučer, a baš je sada isplivao i privukao pozornost svih medija. Na stranu sad sve teorije zavjere, ali ako pogledaš nedavno je Haider zagonetno poginuo, i odma ga se išlo blatit da je derpe i sl. i to baš kada je trebao ući u vladu. Netko definitivno ne želi da desne stranke ojačaju i da participiraju u vlasti, možda i nisam u pravu, ali previše je to koencidencije...

Ukupno postova: 349
Post Postano: 31.12.2008. 11:33 
Naslov:  

HSP kao stranka neće NIKADA ojačati dok god je na njezinom čelu Anto aka Magistar. Riješite se njega i 90% afera i aferica će postati prošlost i samo onda možete ojaćati.
Nije mi jasno da branite tako gorljivo čovjeka koji vas je gotovo uništio na državnoj razini, kao čovjeka koji je otjerao većinu kadra stranke koja je i pomogla stranci da podigne svoj renome (Tadić, Rožić,...) i koje su ljudi cijenili.
Danas sam prvi puta vidio u novinama, doduše išao je malo okolo, da gradonačelnik (pravi, a ne ovaj što se okreće kad netko poviće gradonačelniće) negoduje jer ga se smjenjuje. S Matkovićem na ozborima u ovoj žabokrečini ne bi imali konkurencije na izborima (nažalost), a ovako će vam se vaša (njegova) bahatost obiti od glavu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
chager
Ukupno postova: 389
Post Postano: 31.12.2008. 11:44 
Naslov:  

ih, skeptičari, pa nije nitko više potreban takvim kriminalcima, već poneki skeptičar koji u svemu vidi teoriju zavjere. Pa ajmo se malo sjetiti dobre stare prakse da u zatvor idu oni koji trebaju, a ne uvijek nevini, ili se tako izjašnjavaju. kod nas čitava klasa ljudi živi na račun onog većinskog ALI koji im je dovoljan, jer u tom ALI još uvijek dobro plivaju i nalaze izliku za kriminal i krađu, jer ih pobogu, nitko ni ne progoni, ako u tom kriminalu imamo blagoslov tog Velikog brata, taman se on zvao EU i Sanader, ili Mesić. mogu se složiti čak da postoji zavjera, ali se protiv te zavjere treba boriti na način da svi krivci idu u zatvor, a ne ih ucjenjivati terminima ako, ako...čak bi direktorima i dao pogodnosti, normalan čovjek (neću reći mali) nemože ni zamisliti što su sve u stanju takvi dupelisci učiniti da bi im život bio na višem standardu

TataMata

Post Postano: 31.12.2008. 12:34 
Naslov:  

Ma nema to veze kriv ili prav, to je dio večeg plana koji vjerovatno nije ni nastao u Hrvatskoj. Počeo je s hapšenjem i izručivanjem svih generala, taktikom zavadi pa vladaj s dragovoljcima i njihovim udrugama, bipolarizacijom političke scene gdje je očit dogovor o nenapadanju sdp-a i hdz-a i eliminiranjem svih nepodobnih stranaka koje se ne uklapaju u ''big picture''. Slijedeći na redu je Čačić, i za njega ima dosta materijala u nekoj ladici i čeka se pravi trenutak. Ovo s Antom je samo priprema terena za konačni udarac s ciljem krajnjeg marginaliziranja HSP-a, a posebice u Osijeku gdje smo najjači kadrovski. Slijedeći mjesec dana će pokazati imamo li dovoljno snage za odabrati najkvalitetnije rješenje za predstojeće izbore i pripremiti kvalitetne projekte i ljude koje će ih provesti. Primjeri krajnjeg služništva u medijima je brzi zaborav afere Rončević i nabavke kamiona te Kalmetinog vozača i cijene ceste kod Zadra-sve je to palo u zaborav premda su u pitanju značajni iznosi....Na koncu potpuno je jasno kome najviše koristi međusobna borba i objede između HSP-a i HDSSB-a.

Ukupno postova: 447
Post Postano: 31.12.2008. 12:38 
Naslov:  

belosvetska zavera Very Happy

TataMata

Post Postano: 31.12.2008. 13:07 
Naslov:  

faktor-x je napisao/la:
belosvetska zavera Very Happy
Hebi ga sviđalo se to nama ili ne, postoje ljudi koji su dobro plačeni za taj posao i znaju ga raditi, posebice što bilo kojem našem političaru nije problem nešto prišiti i medijski ga ocrniti, pa i ako se ne pokaže točno, demanti ionako nitko ne čita....sve u svemu stara priča....Zec je u zatvoru i normalno je da će biti spreman na suradnju, a dok se dokaže (a to će malo potrajati) da je dokument krivotvoren, svrha je postignuta...ako se ne sjećate počelo je s onim glavinim showom na presici i nastavilo bez prekida do danas.....

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 31.12.2008. 13:28 
Naslov:  

ti tata kao da si od jučer... priča s Antom (ova zadnja, one prije još nisu potegnute ponovno) je fino tempirana za kulminaciju prije lokalnih izbora... ne ulazim u to tko je platio objavu oglasa u novinama i dokumenta (iako je dokument stara i poznata stvar), i tko je naredio da se priča ponovno digne u žižu interesa ljudi koji glasaju kao ovce. hadeze, haespe, hadeesesbe, haenes, liberali, komunisti, penzioneri, pa sve su to iste pičke koje jedni druge ližu kad god treba i kad god netko plati....

đapić, ako mu je ostalo trunke morala, glavaš, ako mu je ostalo imalo pameti, i svi njima slični slatkorječivi govnari nek se nose iz mog/našeg grada i ponovno upužu ispod kamena ispod kojeg su dopuzali u moj/naš grad... nek u ćaprazlijama svira mate bulić i nek tamo širi ruke ispod svog spomenika u ekstazi seljačina. mene to u mom/našem gradu ponižava!

a ti kao čovjek (barem je to moj stav o tebi) koji voli ovaj grad i kojem je stalo da se nešto promijeni zauzmi stav i prestani biti dupelizac debelog dupeta. u toj tvojoj stranci, uvjerio sam se, ima ljudi koji mogu, znaju i žele koliko-toliko pošteno voditi ovaj grad, ali brate fali vam muda krme opizdit u guzicu i istjerat ga iz ovog grada u suzama. pa Osijek je jedina stvar koja ga drži (polu)živim na političkoj sceni, riješite ga se, dajte gordanu i srbu da okupe ekipu. i boli me kurac hoće li oni tada koalirati sa komunistima, srbima ili udrugom malih vezilja, ako se nakon toga meni ljudi prestanu smijati zato što mi je debeli isfrustrirani fuhrer gradonačelnik

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 31.12.2008. 13:34 
Naslov:  

gaap je napisao/la:

đapić, ako mu je ostalo trunke morala, glavaš, ako mu je ostalo imalo pameti, i svi njima slični slatkorječivi govnari nek se nose iz mog/našeg grada i ponovno upužu ispod kamena ispod kojeg su dopuzali u moj/naš grad... nek u ćaprazlijama svira mate bulić i nek tamo širi ruke ispod svog spomenika u ekstazi seljačina. mene to u mom/našem gradu ponižava!

od riječi do riječi potpisujem,kao i većina ljudi u ovom gradu,al jbg ni to ne pomaže

Post Postano: 31.12.2008. 14:01 
Naslov:  

Gaap, hvala na iskrenosti i pohvalama (ali i kritikama), slažem se da je došlo vrijeme za teške i ozbiljne odluke kako dalje... kako reče Nietzsche ''Što nas ne ubije to nas ojača''....

Ukupno postova: 731
Post Postano: 31.12.2008. 17:24 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :
Ma nema to veze kriv ili prav, to je dio večeg plana koji vjerovatno nije ni nastao u Hrvatskoj.
Mogu ti reći da sigurno nije nastao u Hrvatskoj. Nastao je u kamenjarskom dijelu BiH
Citat: Počeo je s hapšenjem i izručivanjem svih generala,
Nisu svi generali u pitanju pa ne moraš tako očito navoditi neistine. Činjenica da Hrvatska nije procesuirala jedan dio ološa koji je počinio zločine. Pošto to nije odradilo Hrvatsko pravosuđe, sud u Haagu je pokrenuo optužnice za zapovjednu odgovornosti prema onima koji su bili dužni pokrenuti pravosudne ili vojne sankcije.
Citat: taktikom zavadi pa vladaj s dragovoljcima i njihovim udrugama,
Nije nas nitko izvana zavadio. Ja sam bio dragovoljac i gadi mi se svaki onaj koji je naplatio i unovčio svoj status, na čelu sa svim predsjednicima raznoraznih udruga koje parazitiraju i prigodno desničare jer je to trenutno isplativije.
Citat: bipolarizacijom političke scene gdje je očit dogovor o nenapadanju sdp-a i hdz-a i eliminiranjem svih nepodobnih stranaka koje se ne uklapaju u ''big picture''.
Za bipolarizaciju je krivo biračko tijelo, egomanija lidera "malih" stranaka, financiranje političkog sustava koji promovira "velike" stranke i nedemokratičnost odnosa unutar stranaka gdje niti jedna nema vertikalnu, nego samo horizontalnu fluktuaciju. To dovodi do mediokritetstva, poltronstva, nepotizma i na koncu do krupcije. Ništa novo, ništa originalno.
Citat: Slijedeći na redu je Čačić, i za njega ima dosta materijala u nekoj ladici i čeka se pravi trenutak. Ovo s Antom je samo priprema terena za konačni udarac s ciljem krajnjeg marginaliziranja HSP-a, a posebice u Osijeku gdje smo najjači kadrovski.
Stranka koja je najjača u Osijeku su ljudi koji ne izlaze na izbore, ljudi koji ne vjeruju u politiku i političare i ljudi koji ne gledaju s optimizmom u budućnost svoje djece i našeg društva.
Treba nam optimizam, trebaju na ljudi s idejama, trebaju na nasmijani i duhoviti lideri, treba nam poticanje uspjeha i radišnosti. Kad znamo što nam sve treba koliko je HSP zaposlio takvih osoba na ključna mjesta? Osim toga kako je moguće da HSP vodi čovjek koji je dokazano prepiso magisterij. Ako ništa drugo nije loše učinio, ja ne bih pristao da mi predsjednik stranke bude takav lik.
Citat: Slijedeći mjesec dana će pokazati imamo li dovoljno snage za odabrati najkvalitetnije rješenje za predstojeće izbore i pripremiti kvalitetne projekte i ljude koje će ih provesti.
Na vlasti ste skoro četiri godine. I sada Vam treba još samo mjesec dana za dobre projekte i prave ljude? Moram priznati da sam se nasmijao na ovo.
Citat: Primjeri krajnjeg služništva u medijima je brzi zaborav afere Rončević i nabavke kamiona te Kalmetinog vozača i cijene ceste kod Zadra-sve je to palo u zaborav premda su u pitanju značajni iznosi
I sanaderovi satovi, i put u Veronu, i podrška u Saboru koju je Glavaš dao HDZ-u kad je visio Proračun, i držanje strane Vladi Zecu, i tisuće ostalih stvari. Ali koliko ja znam sve to je podržao u Saboru i HSP
Citat: ....Na koncu potpuno je jasno kome najviše koristi međusobna borba i objede između HSP-a i HDSSB-a.
Meni nije. Po ovome ispada da su odnosi između te dvije stranke ključni za budućnot Hrvatske. Da ih nisi možda precijenio?
Stvar je jednostavne kamenjarske trgovine i to treba reći jasno i glasno. Jedan lik s kamenjara, kojeg u danom trenutku trebaju drugi kamenjarci (HDZ), da bi izbjegao zatvor za sebe, dogovara s tom hrpom kamenjaraca kako strpati u zatvor trećeg lika s kamenjara, koji mu smeta i kojem treba pokazati tko je gazda.
To je istina, kada se ogoli od međunarodne zavjere, kominterne, templara, velikih sila, geostrateškog položaja Moldavije i sl.

Malo se odužilo, ali TataMata nije ovo ništa osobno. Ja sam uvjeren da ti vjeruješ u ono što si napisao kao što ja vjerujem u ovo što sam ja napisao.

TataMata

Post Postano: 31.12.2008. 18:12 
Naslov:  

OK i tebi mvarga kao i gaapu hvala na iskrenim kritikama, no naravno da se ovo što sam spominjao o sukobu HSP - HDSSB odnosi na Osijek, a to su dvije stranke s najvećim brojem vijećnika u gradu. Drago mi je što čujem da si dragovoljac i što razmišljaš pozitivno, za generale se ne slažem jer je vojska samo instrument politike tj. političkih odluka, Gotovina je definitivno žrtvovan kao i Markač. Oni su pošteni ljudi koji su u uvjetima u kojima su djelovali radili najbolje što su mogli i definitivno su zaslužili našu potporu a ne potcijenjivanje. Ukoliko nisi imao zapovjednu odgovornost ne možeš znati što to nosi, i koliko je to teško u uvjetima totalnog kaosa....muka mi je i dok pišem, a kamoli kad se sjetim....

Skoči u forum: