Ma nema to veze kriv ili prav, to je dio večeg plana koji vjerovatno nije ni nastao u Hrvatskoj.
|
Mogu ti reći da sigurno nije nastao u Hrvatskoj. Nastao je u kamenjarskom dijelu BiH
Citat:
Počeo je s hapšenjem i izručivanjem svih generala,
|
Nisu svi generali u pitanju pa ne moraš tako očito navoditi neistine. Činjenica da Hrvatska nije procesuirala jedan dio ološa koji je počinio zločine. Pošto to nije odradilo Hrvatsko pravosuđe, sud u Haagu je pokrenuo optužnice za zapovjednu odgovornosti prema onima koji su bili dužni pokrenuti pravosudne ili vojne sankcije.
Citat:
taktikom zavadi pa vladaj s dragovoljcima i njihovim udrugama,
|
Nije nas nitko izvana zavadio. Ja sam bio dragovoljac i gadi mi se svaki onaj koji je naplatio i unovčio svoj status, na čelu sa svim predsjednicima raznoraznih udruga koje parazitiraju i prigodno desničare jer je to trenutno isplativije.
Citat:
bipolarizacijom političke scene gdje je očit dogovor o nenapadanju sdp-a i hdz-a i eliminiranjem svih nepodobnih stranaka koje se ne uklapaju u ''big picture''.
|
Za bipolarizaciju je krivo biračko tijelo, egomanija lidera "malih" stranaka, financiranje političkog sustava koji promovira "velike" stranke i nedemokratičnost odnosa unutar stranaka gdje niti jedna nema vertikalnu, nego samo horizontalnu fluktuaciju. To dovodi do mediokritetstva, poltronstva, nepotizma i na koncu do krupcije. Ništa novo, ništa originalno.
Citat:
Slijedeći na redu je Čačić, i za njega ima dosta materijala u nekoj ladici i čeka se pravi trenutak. Ovo s Antom je samo priprema terena za konačni udarac s ciljem krajnjeg marginaliziranja HSP-a, a posebice u Osijeku gdje smo najjači kadrovski.
|
Stranka koja je najjača u Osijeku su ljudi koji ne izlaze na izbore, ljudi koji ne vjeruju u politiku i političare i ljudi koji ne gledaju s optimizmom u budućnost svoje djece i našeg društva.
Treba nam optimizam, trebaju na ljudi s idejama, trebaju na nasmijani i duhoviti lideri, treba nam poticanje uspjeha i radišnosti. Kad znamo što nam sve treba koliko je HSP zaposlio takvih osoba na ključna mjesta? Osim toga kako je moguće da HSP vodi čovjek koji je dokazano prepiso magisterij. Ako ništa drugo nije loše učinio, ja ne bih pristao da mi predsjednik stranke bude takav lik.
Citat:
Slijedeći mjesec dana će pokazati imamo li dovoljno snage za odabrati najkvalitetnije rješenje za predstojeće izbore i pripremiti kvalitetne projekte i ljude koje će ih provesti.
|
Na vlasti ste skoro četiri godine. I sada Vam treba još samo mjesec dana za dobre projekte i prave ljude? Moram priznati da sam se nasmijao na ovo.
Citat:
Primjeri krajnjeg služništva u medijima je brzi zaborav afere Rončević i nabavke kamiona te Kalmetinog vozača i cijene ceste kod Zadra-sve je to palo u zaborav premda su u pitanju značajni iznosi
|
I sanaderovi satovi, i put u Veronu, i podrška u Saboru koju je Glavaš dao HDZ-u kad je visio Proračun, i držanje strane Vladi Zecu, i tisuće ostalih stvari. Ali koliko ja znam sve to je podržao u Saboru i HSP
Citat:
....Na koncu potpuno je jasno kome najviše koristi međusobna borba i objede između HSP-a i HDSSB-a.
|
Meni nije. Po ovome ispada da su odnosi između te dvije stranke ključni za budućnot Hrvatske. Da ih nisi možda precijenio?
Stvar je jednostavne kamenjarske trgovine i to treba reći jasno i glasno. Jedan lik s kamenjara, kojeg u danom trenutku trebaju drugi kamenjarci (HDZ), da bi izbjegao zatvor za sebe, dogovara s tom hrpom kamenjaraca kako strpati u zatvor trećeg lika s kamenjara, koji mu smeta i kojem treba pokazati tko je gazda.
To je istina, kada se ogoli od međunarodne zavjere, kominterne, templara, velikih sila, geostrateškog položaja Moldavije i sl.
Malo se odužilo, ali TataMata nije ovo ništa osobno. Ja sam uvjeren da ti vjeruješ u ono što si napisao kao što ja vjerujem u ovo što sam ja napisao.