Novogodišnje odluke

Društvo, politika

Novogodišnje odluke

Ponekad je ljudima "velike" odluke lakše donijeti na određeni datum, ili u određenim okolnostima. Bliži nam se Nova godina, a s njom i institut "novogodišnjih odluka".

Razmišljate li o kakvoj "novogodišnjoj odluci", ili ste možda već odlučili što ćete izmijeniti u vašem životu od 1.1.2009?
diplomirati ( ovo sam imao i prošle godine :D )
"institut novogodišnje odluke"?!
to je mit i odraz slabe želje.
ako si nešto odlučno nakanio učiniti tada ćeš s provođenjem svoje odluke početi sada i odmah bez samozavaravanja.
Novogodišnja odluka,u principu je nemam-ali se polako rješavam nekih za koje pouzdano osjećam da su davno narušili granice zdravog ukusa.
čekat ću da prođe zima pa ću se zaposlit, kupit motor i ubit se :D
ne trudim se opterećivat što ću u novoj godini promijenit, sam se nadam da me opet neće uvatit novogodišnja depresija...
postoji neko staro "praznovjerje" da onakav kakav budeš zadnji dan u godini, takav češ biti u slijedećoj...
šta, like, pijan? :D :D
nikakve odluke nemam,nista ne mjenjam.
npr. jutro započneš s planovima, stvari se mal zakompliciraju tijekom dana, a na kraju završiš pijan, tak i godina, u početku razmišljaš o novim planovima, tokom godine sve ode u ku.. i nakraju opet dočekaš novu godinu pijan...
errrrr. like "neću više glasat za HDZ"??
prošle godine (tj ove) sam reko da prestajem pušit i da ću diplommirat, presto sam pušit i diplomiro sam, ove godine (tj sljedeće) mi je plan i preokupacija nać posao pa ćemo vidjet. ostalo sve imam, sve mi je ok eto jedino mi fali poso pa valjd će bit nešto :)

Re: Novogodišnje odluke

A,moram saznat kak' se zove jedan snimatelj i onda kad saznam moram poduzet nešto,al' kontam da ću to drugo ostavit za iduću godinu,eh :roll:
Odlučila da ću u idućoj godini biti sretnija, biti zdravija,imati više para i tako toooo :D
jos jedna glupost gdje se ljudi zavaravaju da ce postici zeljeni cilj a da ne mrdu dupetom sto duze pa kao npr.prestat cu pusit od nove godine al u biti prava je istina da ne zele prestati iako znaju da bi trebali.
Ak ces nesto odluciti onda to napravi sad!!
neću više biti naivna!!!

LOL LOL LOL
Neću piti...
zeros

Neću piti...

i bolje ti je!
Ja cu nastavit pit i pušit i drogirat se povremeno i čekat da crknem, a možda i pokušat otvorit firmu, jos sam da dodjem do ideje sto proizvodit, na vrhu jezika mi je al ne znam kak da to izvadim...

Skinuti koju kilu i osvojiti neki jack pot.

1step2far

Skinuti koju kilu i osvojiti neki jack pot.

dobar ti je to plan, vanstep, možda ti ukradem ideju ;)
Ništa grandiozno, niti konkretno jer znam da to neću ostvariti. U biti, sve svoje poroke volim i uživam u njima tako da ih se ne želim otarasit, a kila gore dolje, ma koga briga,,,,Odlučila sam još više raditi na svom životnom cilju, a to je u svemu naći zlatnu sredinu i posebno ove godine truditi se biti bolja osoba, činiti ljude oko sebe (i one ispod i iza sebe :)))) sretnima, voditi više brige o prijateljima, više ih posjećivati, darivati, voljeti i poštivati kao što su i oni mene prošle godine...
Ja sam odlucio u novoj godini nanizati vise spolnih odnosa... Toga nikad dosta...
zeros

Neću piti...

prljava laz
Circa

zeros

Neću piti...

prljava laz

prekrsio sam ju vec
Naravno da sam donio odluke koje naravno nisam ni pokušao da ih se držim.

Tagovi