Hoćete li bojkotirati slovenske proizvode?
Jebeš cocktu, nisam je pio ni dosad!!!!
Društvo, politika
DonQuijoteneću, bojkotirat ću našu nesposobnu vladu.
Monstrum
DonQuijoteneću, bojkotirat ću našu nesposobnu vladu.
upravo tako. bojkotiranjem slovenskih proizvoda zapravo ćemo bojkotirati sve zaposlene u trgovačkim lancima i sve domaće trgovačke lance no pri izboru slovenskog ili našeg proizvoda dat ću prednost uvije našem proizvodu ako naravno financijsko stanje i kvaliteta proizvoda to omoguće.
six
sa parama koje imam izgleda da ću bojkotirati svačije proizvode
">MonstrumDonQuijoteneću, bojkotirat ću našu nesposobnu vladu.
upravo tako. bojkotiranjem slovenskih proizvoda zapravo ćemo bojkotirati sve zaposlene u trgovačkim lancima i sve domaće trgovačke lance no pri izboru slovenskog ili našeg proizvoda dat ću prednost uvije našem proizvodu ako naravno financijsko stanje i kvaliteta proizvoda to omoguće.
glechudesaMonstrumDonQuijoteneću, bojkotirat ću našu nesposobnu vladu.
Ajmo stat malo na loptuKoliko ima kvalitetnih slovenskih proizvoda koji su nezamjenjivi na tržištu i zbog kojih bi propadali trgovački lanci???
Ne budite ludi...

Lucky Luke
Pitam se jelte pitam da li je Osijek postao grad bez ponosa i minimalnog nacionalnog ponosa ili ste skoro svi samo dođoši i ravnodušna rulja kojoj ova Hrvatska nema nikakvog značenaj ???? Dragi drugovi, gade mi se vaši drugarski komentari. Ruljo stidi se.....

ek i bolek država, sve nas treba pobit faktor-xjoj kako se veselim refernedumu za ulazak u EU.da napokon kažemo NE prije svega hrvatskim političarima!
faktor-xzar nije u statutu EU ugrađeno da zemlje koje pristupaju moraju imati referendum?
bazooka_joe
Zato što nećemo prestati piti koktu?
Koji lik...
Edit: čekaj malo, nisu li ove rvatine zapravo protiv ulaska RH u EU? Mislim, cijela ona spika o tome kako smo sami sebi dovoljni, neće nama nitko sir škripavac iz usta otimati i sve to; a sada pozivaju na bojkot slovenskih proizvoda - jer nas slovenci koče pri ulasku u EU? Dakle...![]()
Frost
Samo budale bojkotiraju slovenske proizvode, umjesto da bojkotiraju Vladu koja ne zna reć "ma evo vam kita, a ne obala, dajte arbitražu pa ćemo vidjet čija baka crnu vunu prede"
Saar Kazaam Jr.
nije stvar u bojkotiranju ikoga, nego u tome da je ovaj topic odličan pokazatelj kako osječani dišu...
Saar Kazaam Jr.
imaš 28 godina a pričaš kao da nisi vidio rata... ili jesi iz minhena...hmm
Saar Kazaam Jr.
ha da, bio sam blizu... nisi pobjegao, nego si već bio tamo...
Saar Kazaam Jr.
imaš pravo na svoje mišljenje i svoje postupke, moraju se poštovati i ljudi koji ne vjeruju u ničega...
Saar Kazaam Jr.
jbg ni ja ne shvaćam zašto švabe ne vole kurde i ne bih bojkotirao turske prozivode da sam u njemačkoj...
možda je isti slučaj sa tobom...

jocika
Ma utrpat če vam Slovenci svoje proizvode, he, he, he. Ko ih ne bi htio besplatno? Svuda po Osijeku su se našli ispod bora, samo trebao si bit na pravom mjestu. Ispod jednog bora se našla čak godišnja vinjeta, koja če sretnog dobitnika čak uputit na šoping u Sloveniju . . .![]()
Javi se ponovo u prosincu, pa če se možda nešto nači i za tebe!