Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Propusti na Trgu već stoje tri milijuna kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.12.2008. 18:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

e @amunike ti si isti k. kao i taj što ga pljuješ,on je glavin uvlakač a ti si od debelog uvlakač,zato ne seri,
upravo zbog takvih drkafuzera je taj trg u takvom stanju...
a ovo za "vukojebinu" najradije bi ti nešt rekao al neću dobiću žuti

Ukupno postova: 129
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2008. 7:40 
Naslov:  

dragi justiceu
onaj trg koji ste imali je bila socijalstička sramota. pijaca prelivena betonom, katastrofa.
kada se zamjene neke stvari na trgu koje su katastrofalno napravljene, trg će biti funkcionalan i ugodan za prošetati. Ali praviti takvu pompoznu situaciju oko toga svega?!
by the way, ja zivim kod bolnice i kupujem u domi, pa i meni već ide prilično na jaja ovi radovi i prepucavanja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
justice

Post Postano: 18.12.2008. 11:40 
Naslov:  

@amunike pa kad by the way živiš u tom kvartu onda nepljuješ po njemu...
a sad da nastavimo,vidi ovako mislim da bi svaki donjograđanin bez obzira na političku pripadnost više volio onaj stari "socijalistički" trg nego ovu rupetinu koja dreždi tamo već dvije godine,

da se podsjetimo prije otprilike 3 godine dok ste se još uvlačili jedni drugima u guzicu dali ste ogromna obećanja kakav će trg i sve oko njega biti,počelo je žestoko.
prvo ste naplatili onim bakicama i švercerima s pije jeb... naknadu za nova mjesta i nadstrešnice,naravno da niste to ispoštovali neg ste ih bacili tamo u onu uličicu da stoje ko najveća sirotinja,al dobro za to,počelo je uklanjanje svega s tog "ružnog-socijalističkog trga" da bi se dvije glavice posvađale (debela i mršava) naravno tu je sve stalo i počela su prepucavanja,optuživanja itd itd...
znaš kak donjograđanje zaboli ona stvar i za glavu i za đapa,osim naravno takvih uvlakača poput tebe,
dobro da nastavimo,poslije otprilike godinu dana su počela iskapanja,naravno odmah su krenili spike o neznam kakvim nalazištima,ok trebalo je sve to izvaditi ali ovoliko dugo nažalost ne,bilo je tu svakakvih spika (nema radnika,nema love,loše vrijeme,bla bla bla)
mi hoćemo samo naš trgić bez obzira kak on izgleda,
potrošilo se 11 milijuna kuna,za šta?
kao za sve je bilo potrebno sve skupa 8 milijuna,pa ko tu jebe koga?
koliko će još novaca biti potrošeno do kraja i tko će to platiti???

onu sramotu ispred crkvice je odradila tvoja stranka,onu sramotu na zelenom polju je odradila tvoja stranka,onu fucking sramotu u krstovoj je odradila tvoja stranka,
zato nemoj da sernjaš više...

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 18.12.2008. 12:27 
Naslov:  

amunike je napisao/la :
Ali praviti takvu pompoznu situaciju oko toga svega?!

pa da, šta ste se uzjebali oko par milijuna viška?

amunike

Ukupno postova: 129
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2008. 12:36 
Naslov:  

justice al' ti imas viska energije!

kazes neka iskapanja? to kaze arheolozima i konzervatorima i ljudima koji cijene povijest grada. ali kako bi ti to znao?
dalje, tko se to skupljao na tvom "trgicu"? osim jadnih ljudim koji su pokusali nesto prodati. osim korza, promenade i sl., nema bas puno nostalgicara koji su se oukupljali ispred trgića.
dok su se u "tvojoj" stranci kitili interesima za slavoniju i baranju, nesto brzo ste poceli kopniti. ili vas se vise ne treba

justice

Post Postano: 18.12.2008. 13:00 
Naslov:  

kakav si ti priglupi lik @amunike (ah s izvinjenjem),ak ti ja po mojim riječima izgledam kao "glavaševac" onda stvarno neznam šta ti reći...
al ajd da i mene netko optuži da sam hdssb-ovac,
očito da nisi odavdje pa neznaš koliko ljudi žali za onim starim trgom...

Ukupno postova: 88
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.12.2008. 15:43 
Naslov:  

amunike je napisao/la: to kaze arheolozima i konzervatorima i ljudima koji cijene povijest grada. ali kako bi ti to znao?

veleumni arheolozi i konzervatori, a i svi stanovnici donjeg grada, znaju da u donjem gradu cim dohvatis lopatu i iskopas komad zemlje, sanse su velike da ces naici na nekakv predmet iz davnih vremena. taj faktor su veleume osobe mogle uracunati kad se izradjivao projekt uredjenja. ocito da nisu dobro racunali.

amunike je napisao/la: dalje, tko se to skupljao na tvom "trgicu"? osim jadnih ljudim koji su pokusali nesto prodati. osim korza, promenade i sl., nema bas puno nostalgicara koji su se oukupljali ispred trgića.

zaboli mene okuplja li se itko na trgu, pored trga, iza trga ili ispred trga, ja zelim biti u mogucnosti prijeci PREKO trga, a ne obilaziti rupetinu velicine manjeg planeta na svom putu po donjem gradu.

jedva cekam da se veleumne osobe dohvate trga slobode. o, da. Laughing

Skoči u forum: