AJD MALO NA ŽUPANIJU:
Krešo sigurno pobjeđuje ko od šale
, ne vidim ni jednog kvalitetnog lika koji bi mu mogao konkurirati.Društvo, politika
, ne vidim ni jednog kvalitetnog lika koji bi mu mogao konkurirati.tempus031
AJD MALO NA ŽUPANIJU:
Krešo sigurno pobjeđuje ko od šale, ne vidim ni jednog kvalitetnog lika koji bi mu mogao konkurirati.
tempus031Uvjeren sam da će gradonačelnik biti netko od starih faca, Brane ili Anto (kom drago, kom krivo, ali mislim da je to realnost). Vrdoljak nema stranačku infrastrukturu, bez obzira što se bira izravno, on je outsider. Ovo sa Singericom i nije loše, ima još puno profesora za koje sam siguran da bi mogli donijeti neka kvalitetna rješenja, ali kao nezavisni nemaju šanse, a ove veće stranke će ih teško predložiti.
AJD MALO NA ŽUPANIJU:
Krešo sigurno pobjeđuje ko od šale, ne vidim ni jednog kvalitetnog lika koji bi mu mogao konkurirati.
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
a Krešo je kao nešto kvalitetan?![]()
tempus031Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Apsolutno! Mlad, obrazovan, ima rezultate iza sebe, nema afera. Ponavljam, ne vidim tko bi mu bio alternativa.
tempus031Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Apsolutno! Mlad, obrazovan, ima rezultate iza sebe, nema afera. Ponavljam, ne vidim tko bi mu bio alternativa.
rezultate? kao npr.?
nema afera - afere gotovo uvijek izbijaju na površinu prestankom mandata, pa ćemo to još vidjeti...
skeptična sam prema svakome tko iza sebe ima Glavaša![]()
The Kid
Vidim navijački si raspoložen.
pernabukano
Većina foruma je navijački raspoložena prema Vrdoljaku, pa ne vidim razloga zašto netko ne bi bio navijački raspoložen prema Bubalu.
Mlad, ali iskusan, obrazovan, otvoren, komunikativan, radoholičar, neopterećen prošlošću, nekorumpiran...
DonQuijote
pernabukano
Većina foruma je navijački raspoložena prema Vrdoljaku, pa ne vidim razloga zašto netko ne bi bio navijački raspoložen prema Bubalu.
Mlad, ali iskusan, obrazovan, otvoren, komunikativan, radoholičar, neopterećen prošlošću, nekorumpiran...
samo što je ljigav, a i iz osobnog iskustva znam da traži protuusluge za usluge koje ni nije napravio.
pernabukano
pernabukano
The Kid
Čovjek je Mesićev osobni izaslanik, a predsjednik tu čast ne pruža bilo kome.
Ja sam navijački raspoložen prema Bubalu. Samo naprijed. Da je bar više takvih političara!
The Kid
pernabukano
The Kid
Čovjek je Mesićev osobni izaslanik, a predsjednik tu čast ne pruža bilo kome.
Ja sam navijački raspoložen prema Bubalu. Samo naprijed. Da je bar više takvih političara!
Obuci spitku i zapali bengalku.
SharonJao,jao!!! Neki se ovdje raspalili pisati hvalospjeve o Bubalu po narudžbi iz centrale...
Plesni CentarMa da. Pa zbog neizlaska na izbore zato ovako i prolazimo. Mora ti biti jasno da su oni eksremniji uvijek na izborima. Oni umjereniji ne izlaze niti na izbore niti na ulice. Prema tome kad pozivaš na ulice, u ovom trenutku pozivaš nažalost samo extreme.
Plesni CentarNa izbore trebaju izaći svi, bez obzira na političku orijentaciju. Kad bi odaziv bio bar 70% tad bi se znalo pravo mišljenje birača
Plesni CentarDo tada dolazit će nam u autobusima ko zna otkuda i glasat će i za tebe.
Plesni CentarAli složio bih se u jednom. Stvarno nam treba neki novi CHE.
SharonJao,jao!!! Neki se ovdje raspalili pisati hvalospjeve o Bubalu po narudžbi iz centrale... Neka, to samo dokazuje da je ovaj medij demokratičan i prima svašta, za razliku od njegove al-džazire koja filtrira "inpute" (probajte tamo sudjelovati na forumu!). Ljubi ih šef! Dobit će nešto, samo kad prođu izbori... Koje on misli glatko dobiti, a vidim da ne spava - otkrio je i ovaj forum kako bi plasirao još malo sebe. Kao da ga nemamo dosta na STV-u?! Svaki put kad s mučninom odgledam njihove vijesti ako u prve 3 minute ne vidim Bubala - zabrinem se što mu se dogodilo. U maniru Huga Chaveza i Fidela Kastra njihov (dez)informativni program može počinjati s: "Dobra večer,gospodo iz HDSSB-a..."
Dakle, moj glas Bubalo neće dobiti. Jer, ma kako ušminkavao i zatrpavao tragove iza svojih šefova, oni vire na sve strane i zato ne vjerujem njegovim dobrim namjerama. Tko je u takvom društvu znači da se slaže sa svim što ono čini. Ja kao glasač ne mogu progutati onu primitivnu retoriku kojom se služe, općenito primitivne metode političke borbe, bezidejnost i nepostojanje političke platforme s koje djeluju. Njihova jedina ideja je izazivanje konfliktnih situacija, bilo u gradskoj vlasti bilo s centralnom vlašću, bilo s manjinama, bilo s kim... E, tu oni plivaju i grizu kao pirane. To je njihovo prirodno okruženje u kojem se jedino oni dobro snalaze jer nemaju ništa za ponuditi kad nema nečega što odvlači pažnju...
U stvari: ja tu ne vidim klasičnu političku stranku nego ad-hoc nakupinu karijerista, klimoglavaca i ljudi bez svoje osobnosti i svoga "ja" - s jedne strane i vođu, Ime-Koje -Se-Ne-Izgovara sa svojim kultom s druge strane koji ih sve postrojava i drži u šaci stvarima koje im je dao i koje zna o njima. Bez njega ne bi preživjeli jer su nesposobni za bilo što osim za ulizivanje. Njihov kandidat za župana ne odskače od opisa one 1.skupine...
Na kraju, vidite i sami da u imalo urbanijim sredinama ovakvo što ne prolazi...
SharonAli ti pišeš po forumu koji uređuje OSTV, a na aldžaziri toga nema! Tamo se može pisati samo o vremenu i šahu, čak ni o nogometu jer je to škakljiva tema za neke... Morate malo podići standarde demokratičnosti i čuti ponekad nešto malo i o sebi... Ponekad je zdravo malo razmisliti o sebi!
Sharon
Jao,jao!!! Neki se ovdje raspalili pisati hvalospjeve o Bubalu po narudžbi iz centrale... Neka, to samo dokazuje da je ovaj medij demokratičan i prima svašta, za razliku od njegove al-džazire koja filtrira "inpute" (probajte tamo sudjelovati na forumu!). Ljubi ih šef! Dobit će nešto, samo kad prođu izbori... Koje on misli glatko dobiti, a vidim da ne spava - otkrio je i ovaj forum kako bi plasirao još malo sebe. Kao da ga nemamo dosta na STV-u?! Svaki put kad s mučninom odgledam njihove vijesti ako u prve 3 minute ne vidim Bubala - zabrinem se što mu se dogodilo. U maniru Huga Chaveza i Fidela Kastra njihov (dez)informativni program može počinjati s: "Dobra večer,gospodo iz HDSSB-a..."
Dakle, moj glas Bubalo neće dobiti. Jer, ma kako ušminkavao i zatrpavao tragove iza svojih šefova, oni vire na sve strane i zato ne vjerujem njegovim dobrim namjerama. Tko je u takvom društvu znači da se slaže sa svim što ono čini. Ja kao glasač ne mogu progutati onu primitivnu retoriku kojom se služe, općenito primitivne metode političke borbe, bezidejnost i nepostojanje političke platforme s koje djeluju. Njihova jedina ideja je izazivanje konfliktnih situacija, bilo u gradskoj vlasti bilo s centralnom vlašću, bilo s manjinama, bilo s kim... E, tu oni plivaju i grizu kao pirane. To je njihovo prirodno okruženje u kojem se jedino oni dobro snalaze jer nemaju ništa za ponuditi kad nema nečega što odvlači pažnju...
U stvari: ja tu ne vidim klasičnu političku stranku nego ad-hoc nakupinu karijerista, klimoglavaca i ljudi bez svoje osobnosti i svoga "ja" - s jedne strane i vođu, Ime-Koje -Se-Ne-Izgovara sa svojim kultom s druge strane koji ih sve postrojava i drži u šaci stvarima koje im je dao i koje zna o njima. Bez njega ne bi preživjeli jer su nesposobni za bilo što osim za ulizivanje. Njihov kandidat za župana ne odskače od opisa one 1.skupine...
Na kraju, vidite i sami da u imalo urbanijim sredinama ovakvo što ne prolazi...
Ako imaš svoj prijedlog za župana, reci, obrazloži... Ovako ispada da si patološki opsjednuta Bubalom, kao ta ekipa je dno dna, ništ ne valja, a ti znaš ko valja, ali nam nećeš reći.ljilja
župan : Jovan Jelić, načelnik općine Erdut
gradonačelnik: Zdravko Peko, Zeleni Hrvatske
Sharon
Vjerujem da će biti malo kandidata ali će biti jaki.
">OsječaninNe znam samo kako se mogu dogovoriti da Đapić bude gradonačelnik, kad se gradonačelnik izravno bira
OsijekNepokoreniGrad
Ja se samo nadam da će za ovu Sharon ostati koja kost kad big boss i ekipa pojedu sve ostalo. Čovjek bi na prvu loptu pomislio da žena ima svoj politički stav i ok, što je sasvim normalno.
Ali kada počne govoriti o profesionalnosti oSMEĆkE TV onda mi je jasno koliko je sati.
To se zove strah od gubitka vlasti i raskrinkavanja lopovluka, a počelo jeEno trojica sapunjaju u zatvoru.
Boli me jedna stvar za politiku, ali činjenica je da bi radije osobu kao što je Bubalo da bude župan nego Đapić / Matković / Ivić...
Čovjek iza sebe ima rezultate, projekte i to mu nitko ne može osporiti. Osim Sharon naravno, ali ne bih o njenim kriterijima vrednovanja, njoj je osječka TV ipak nešto najbolje i najprofesionalnije što je gledala![]()
SharonAli ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne.
lufusSharonAli ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne.
Ajd nabroj neke.
ela
lufusSharonAli ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne.
Ajd nabroj neke.
AJD to baš želim znati,prosvjetli nas
Sharonela
Ajd nabroj neke.
Ako živite u Osijeku, bit će dovoljno da prošetate gradom. Ako niste izbrisali memoriju u kojoj je slika grada od prije nekoliko godina- vidjet ćete.
lufus
Sharonela
Ajd nabroj neke.
Ako živite u Osijeku, bit će dovoljno da prošetate gradom. Ako niste izbrisali memoriju u kojoj je slika grada od prije nekoliko godina- vidjet ćete.
A je ti odgovor![]()
lufus
SharonAli ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne.
Ajd nabroj neke.
Sharonela
Ajd nabroj neke.
W.M. Felt
lufus
Ajd nabroj neke.
Ne dozivati vraga. Još ćemo morati čitati da je tramvaj do Bosutskog izvrstan projekt, kao i postavljanje preskupog kamena na 150 metara Kapucinske za 9 miijuna kuna.
Kad pročitaš nešto poput ovoga gore, ili tipa "barem se gradi", padne mi na pamet kletva - dao Bog da firma u kojoj radi forumašica Sharon bude primorana sudjelovati na Đapićevim javnim natječajima (pogađate, propast će, jer natječaja nema).
ljiljaa kješo ima tikove
Đeđa_zaboravih_lozinku_odljiljaa kješo ima tikove
ja sam čula i ponešto o nekim gej krugovima
"> ahaaaa zato je loš političar....ideeešššš 
OsijekNepokoreniGrad
Sharon kakav si ti krampus od žene, pa to još nisam vidio. Nakon hvalospjeva debelom, kad sam mislio sa nemože bit gore, ona izjavi kako će glasat za inat.
Uspio je i dokazati koliko je vama HSP-ovcama voda u ušima kad se počeli po zatvorima završavati, čim vam se spomene nešto odmah drama.
E da, reci Đapiću da mu je Vlado Zec sredio sobicu.
samo što su hdssbovci još i gejevi![]()
SharonĐeđa_zaboravih_lozinku_od
samo što su hdssbovci još i gejevi![]()
Vidim da pokušavaš nešto reći već u 2-3 posta, a nitko ne reagira.
Pa, moram pitati: tko s kim? Mislim, nije da je to nešto strašno, ali nije da nije zanimljivo...
tempus031Uvjeren sam da će gradonačelnik biti netko od starih faca, Brane ili Anto (kom drago, kom krivo, ali mislim da je to realnost). Vrdoljak nema stranačku infrastrukturu, bez obzira što se bira izravno, on je outsider. Ovo sa Singericom i nije loše, ima još puno profesora za koje sam siguran da bi mogli donijeti neka kvalitetna rješenja, ali kao nezavisni nemaju šanse, a ove veće stranke će ih teško predložiti.
AJD MALO NA ŽUPANIJU: