Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl. šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com
pa da cuga do kraja...a vidi to ti je bivši per shop kod Mcdrive-a...po mom je to ooogromno...a glazba...DJ će sve puštati osim narodnjaka... ako te još nešto bude zanimalo...nazovi na 091 542 3540 ili na 099 750 4801...na ovom plakatu nisu točni brojevi jer je to samo "pokusno" pozz
Re: Božićna pivnica: Doček nove godine 2009. za za 99 kn!
Pivnica :">
Hoće li poživiti i nakon blagdana, pa će Osijek doboto svoju pivnicu??
ili je to samo osmišljeno jednokratno
Osijek je jedini grad koji ima svoje pivo, a nema pivnicu u kojoj bi se moglo ispijati Osiječko pivo
aaaa jaaadniii....baš mi vas je žao siročići, vas desetak se registrirali i nagovarate ljude da dođu tamo....siročiči......zašto ste tako oacajni? zašto pišete u drugim najavama kako se jadne i da nece biti ljudi i da svi dođemo tamo?pa zar mislite da ce vas netko i poslušat?meni vas je iskreno žao, stvarno ocajnicke poteze pravite....možda da ste imali drugaciji pristup,ovaj te totalno krivi....ali ipak sretno!
U ime organizacijskog odbora ovog dočeka Nove Godine SLUŽBENO se OGRAĐUJEMO od komentara napisanih u smislu "pljuvanja" po drugima.
Uviđamo da neki komentari nisu na mjestu.
Ono iza čega službeno stojimo je napisano u najavi. Svi drugi komentari nisu upućeni od službenog organizatora.
SVIMA VAMA OVOM PRIGODOM ŽELIMO ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU, bez obzira na to, gdje ćete ju dočekati.
pitanje za organizatora,moze li se reci okvirno koliko ce ljudi biti prema prodanim kartama,ima li jos karata i hoce li u tom prostoru biti mjesta za sjediti??
Re: Drinska bb: Doček nove godine 2009. za za 99 kn!
Haha "1500" ljudi u prostoru namjenjenom za 2000 ljudi...kolko sam ja vidio bilo je oko 600 ljudi ,a sto se tice prostora sumnjam da bi stalo vise od 1000.
U ime organizatora još jednom svima vama koji ste bili na dočeku kod nas želim sretnu i uspješnu Novu Godinu.
Nadam se da ste se dobro proveli i ako je i bilo nekih propusta nisu bili namjerni.
Pozivam sve koji su bili da napišu svoje dojmove i komentare, pohvale ili primjedbe kako bi smo u budućim organiziranjima sličnih programa mogli ispraviti sve eventualne propuste.
a kakva je glazba bila, je li cijelo vrijeme bila ziva ili je bilo i neke elektronike i nesto strano? jer kad sam prolazio tamo picio je neki rock i ziva glazba...
super zadovoljan, ubio se od plesa, bilo je mjesta ajme! pokrili ste mjuzu za svaciji ukus i sto je bitno nije bilo narodnjaka! cuge je bilo cijelu noc, to je za svaku pohvalu! super organizirana garderoba! svaka cast!