Slavija: Doček nove godine 2009.

Osijek

Slavija: Doček nove godine 2009.

Najluđa novogodišnja noć u Osijeku

U MMC-u Slavija u Donjem gradu doček nove godine 2009. organizira Noktua, a pokrovitelj je Osječko.

Glazba: DJ - rock i tamburaši

Oprema: koncertni razglas i light, te video zid

Prodaja karata: Oxygene, hotel Royal i videoteka Hollywood

Informacije i rezervacije: 091 941 77 07 (Noktua)

Hrana i piće: švedski stol, otvoreni šank, fruit bar, snack bar i roštilj iza ponoći

Cijena: 180 kn u pretprodaji, 250 kn na ulazu

-> Doček Nove godine 2009. - mjesta i programi

Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl. šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com

Re: Slavija: Doček nove godine 2009.

cigani.. definitivno naj lošiji od svih dočeka u gradu.. svake godine sve lošije bude.. za doček nove godine pola večeri sviraju ustaške pjesme, thompson, tamburice.. katastrofa.. a najavljivano drugačije.. lopovi i licemjeri..

zla_tratinčica

cigani.. definitivno naj lošiji od svih dočeka u gradu.. svake godine sve lošije bude.. za doček nove godine pola večeri sviraju ustaške pjesme, thompson, tamburice.. katastrofa.. a najavljivano drugačije.. lopovi i licemjeri..

hvala na preporuci, sad znam di ću :wink:
hehe....meni se čini kao najbolje o svega ponuđenog.... A i prostrano je , a ne kao u nekim kafićima, da se ne mozes ni okrenuti ;) DEFINITIVNO moj izbor :)
selena_os

hehe....meni se čini kao najbolje o svega ponuđenog.... A i prostrano je , a ne kao u nekim kafićima, da se ne mozes ni okrenuti ;) DEFINITIVNO moj izbor :)

svaka roba ima svog kupca xD

i uvijek ce biti izroda kojima su thompson, škoro, čavoglave i tak to odgovarajuća glazba za doček.. i najbolje i je takve poluinteligentne ljude potrpat na jedno mjesto da ne gade okolo xD

čao!
zla_tratinčica

selena_os

i uvijek ce biti izroda kojima su thompson, škoro, čavoglave i tak to odgovarajuća glazba za doček.. i najbolje i je takve poluinteligentne ljude potrpat na jedno mjesto da ne gade okolo xD

čao!

ćao!
zla_tratinčica

čao!

istina, treba sve izrode strpat negdje ..al dokle takvo mjesto ne naprave, uživaj na slobodi ;) Pusica
zla_tratinčica

selena_os

čao!

Sram te bilo,ovako sta napisati,ti si ispala neiteligentna!!!!!!!
Ja ne podnosim cajke i ne bi nikad otisla u Q ni subotom a kamoli slavit novu godinu, al nikad ne bi rekla da su poluinteligentni.
ajde nemojte s tim nekim inteliginetmim humorom, kako očekujte da mi debili koji slušamo thompsona i tamburice to shvatimo??
noob

ajde nemojte s tim nekim inteliginetmim humorom, kako očekujte da mi debili koji slušamo thompsona i tamburice to shvatimo??

upravo to.. zato ni ne ulazim u raspravu dalje, ja sam svoje reko i stojim iza tog xD xD xD
kako bude u slaviji?
da,i mene zanima :) cuga i to..
da... ali mene ovo boli da neće valjda thompson bit? pa to mogu slušat u svatovskom šatoru kod susjede..
Zodijak

da... ali mene ovo boli da neće valjda thompson bit? pa to mogu slušat u svatovskom šatoru kod susjede..

ja sam bio prošle godine i 70% večeri su svirale tamburice, thompson i koje kakve ustaške pjesme.. stajao sam na balkonu gore i suzdržavo se da ne pogodim bocom u glavu onu kravetinu šta je puštala glazbu..
jaooo... a cijela ekipa hoće u slaviju...nemam izbora. Debelu jaknu i ispred se napit. Jea...
mali update...u ulozi dj će biti DJ Curica,inače radi na slavonskom radiu
hm...al sad piše rock+tamburice :)
nigdje mi se tu thompson ne uklapa ;)
ovo umara...
bulja**

hm...al sad piše rock+tamburice :)
nigdje mi se tu thompson ne uklapa ;)

pisalo je i prošle godine i najavljivalo se neznam šta.. pa je bila večer primitivnih seljačina.. jako sam se razočarao.. a ako će biti dj opet ona ženska od prošle godine, molim vas nek je netko od naivčina tko će ići tamo pogodi s nekim kamenom..
Glazba ove godine biti će podjeljena u glazbene blokove ROCK domaće i strane (urbana glazba) te TAMBURAŠE (slična priča kao i na Danima piva-dva šatora) švedski stol hladni naresci cijele noći, a ove godine novost - roštilj iza ponoći. Glazbu pušta radijski DJ CURICA sa Slavonskog radija . Svih vrsta pića i hrane ima dovoljno (što isto tako mogu potvrditi svi koji su bili prošle godine). Koncertni razglas i rasvjeta, video zid.
Prodaja ulaznica: videoteka Hollywood, hotel Royal i Oxygene ili na broj 091 941 77 07
Noktua

Glazba ove godine biti će podjeljena u glazbene blokove ROCK domaće i strane (urbana glazba) te TAMBURAŠE (slična priča kao i na Danima piva-dva šatora) švedski stol hladni naresci cijele noći, a ove godine novost - roštilj iza ponoći. Glazbu pušta radijski DJ CURICA sa Slavonskog radija . Svih vrsta pića i hrane ima dovoljno (što isto tako mogu potvrditi svi koji su bili prošle godine). Koncertni razglas i rasvjeta, video zid.
Prodaja ulaznica: videoteka Hollywood, hotel Royal i Oxygene ili na broj 091 941 77 07

hrane je bilo i cuge prošle godine dovoljno ali glazba vam je očaj, licemjeri ste i mažete ljudima oči.. to moraš bit retardiran da opet odeš tamo ak si bio prošle godine (ok je onima koji vole tamburice i ustaške pjesme i takve nabrijance, za nekog tko sluša stranu glazbu ili neku alternativu, to je horor)..
tratinčice de molim te prestani srat!
noob

samo pokusavam pomoci normalnim ljudima da im ne propadne jedna nova godina kao što je meni propala prošle godine.. a da prestane srat si možeš mami govorit..
sorry, al ovo sto tu pise je cista glupost. ja sam prosle godine bio i bilo je dobro. uopce nisu cijelu vecer bili thompsoni i slicno nego je bila mijesana glazba!
ma vidiš da je prolupo. on bi da mu neke kosnje deru cijelu večer o tome kak si režu vene :lol:

al ozbiljno, ak ti se ne sviđa ta glazba ok, nitko te ne tjera da ideš tamo na doček, al ne moraš non stop ovdje srat.
Ja sam isto bila prosle godine..bilo je cuge,hrane i svega od glazbe, al bile su i čavoglave i šta sada..slavija je bila najornija baš uz tu pjesmu..nije da slušam to al mi ni ne smeta jer je ekipa bila dobra i ne vjerujem da je itko bio trijezan i kontam da ko god ode da se neće razočarat.
43_23

Ja sam isto bila prosle godine..bilo je cuge,hrane i svega od glazbe, al bile su i čavoglave i šta sada..slavija je bila najornija baš uz tu pjesmu..nije da slušam to al mi ni ne smeta jer je ekipa bila dobra i ne vjerujem da je itko bio trijezan i kontam da ko god ode da se neće razočarat.

ja i 10 ljudi šta je bilo samnom smo se razočarali.. i ja nisam bio pijan, da sam bio pijan, vjerovatno bi pogodio tu zensku sta je bila dj s necim ili napravio neko sranje nakon par ustaških pjesama, pola veceri cobanluka i tamburica i skore i thompsona i kao secer na kraju cavoglave.. i vjerujem da su se svi koji su neki alternativci i otisli tamo razocarali.. a takvima kao sto si ti vjerovatno ne bi nesta jako smetalo ni da su narodnjaci bili.. meni je totalno propala nova godina i vjerujem svima koje vrijeđaju takve pjesme a puštali su ih dobrano..

normalan čovjek mi ne može reći da je thompson primjeren za doček nove godine.. to moraš bit idiot..
tavkima kao sto sam ja ne bi nista smetalo dok je cuge i ekipe, a to sto tebi i tvojoj ekipi propadne izlazak radi pjesama onda ti je ekipa malo bolja. Pozdrav.
43_23

tavkima kao sto sam ja ne bi nista smetalo dok je cuge i ekipe, a to sto tebi i tvojoj ekipi propadne izlazak radi pjesama onda ti je ekipa malo bolja. Pozdrav.

upravo to.. moja ekipa uziva u glazbi, slusa glazbu..
dokle?????
noob, pusti... =D
cvjetić je ipak donekle u pravu... i meni je bilo uvijek bitno društvo, trpio sam svaku glazbu al jednostavno kad glazba dopizdi (čitaj zatupljivanje onom glazbom koju baš ne podnosim, npr. cajke a ni tonsona ne preferiram), bolje je cugat i slavit uz društvo koje sluša sličnu glazbu pa se zajedno kreveljimo...
noob

dokle?????

ja sam egocentrik, moja mora bit zadnja.
ma ti nisi normalan a ne egocentrik hahaha
ajaajajajajajajajj... dosta, dosta! ni ja ne volim tomsona i sl. al neću pljuvati po njemu niti po bilo čemu... ne slušam to i gotovo. Pretrpit ću, pa neće valjd pustit njegov album, a i jedna cura iz društva je toliko glasna da će već i lako biti. Ni ja ne bih baš u slaviju, ali ekipa presudila, a i bit će mi tamo dosta poznatih ljudi, iz srednje, faxa...itd. Mogao sam i kod kuće bit sa starcima...ali eto, "jadan ja" moram u slaviju... heheheh
43_23

ma ti nisi normalan a ne egocentrik hahaha

ja se zajebavam xD
al svejedno nisi normalan hehehe... tko uopće je :hmm: :hmm: :hmm:
zla_tratinčica

noob

samo pokusavam pomoci normalnim ljudima da im ne propadne jedna nova godina kao što je meni propala prošle godine.. a da prestane srat si možeš mami govorit..

aj nek još netko potvrdi ovo što je tratinčica rekla..
da znam - kupovati karte, ili, u tom slučaju, NE!!!
ja sam čula da ni nema karata više hihhi
a onda na ulazu bacit 250
bulja**

ja sam čula da ni nema karata više hihhi

ma ima
nnnono

sorry, al ovo sto tu pise je cista glupost. ja sam prosle godine bio i bilo je dobro. uopce nisu cijelu vecer bili thompsoni i slicno nego je bila mijesana glazba!

*kombinovana
aj... vidimo se svi sutra. već se vidim, rigam u 10
viidiimoo see :)

:kicking:
neko je rekao da je otkazano?
baba

neko je rekao da je otkazano?

otkazali ti aparati na koje ćeš biti spojena
e tako sam im i ja rekla ;)
jedino ako nije prebačeno za iduću srijedu :lol:
hahahah
kak vam je bilo? ja kapu izgubio!! ak je tko vido, javiteee
aaa...jebeno je bilo... koliko ja znam cuge i hrane je bilo cijelo vrijeme...ali ajme strahote li u ženskom wc-u, mislim da cu imati nocne more nakon onog prizora :) A glazba je meni bila fenomenalna....Presuper...Još da nisu tako sporo otkidali te karte ne bi se smrzla...brrr....

Moja legica zamijenila kaput s nekom curom, tj ne ona vec oni sto rade...pa ako se netko prepoznaje nek se javi...i meni se skoro to dogodilo ali na vrijeme sam vidjela da imam krivi...
ma ženski je izvana već izgledao koma. ova moja nije mogla ući, pa je sve obavila u prirodi haha
ne znam kako prije, ali ove godine bilo je i više nego dobro.
dadada
NIJE bilo thompsona :D
i NIJE ponestalo ni cuge ni hrane..i u 5 ujutro je bilo svega tak da supersuper..
mislim ovaj wc je stvarno bio odvratan,al sve u svemu bolje nego očekivano :):)

Tagovi